Trasnaile sotilor nostri
Raspunsuri - Pagina 11
Miriluta spune:
Vine preotul sa ne sfinteasca casa si ne anunta ca si-a uitat busuiocul la o familie din alt oras de unde tocmai venise. Ne intreaba daca avem noi vreo crenguta de busuioc sau vasc. Soacra-mea ii spune serifului sa se duca repede pana la colt la turc ca acolo are busuioc in ghiveci. Fuge sotul meu cel viteaz si se intoarce cat ai clipi victorios...fara nimic in mana. Il intreb unde de busuiocul si imi spune ca i-l-a dat repede lui soacra-mea pe geam la bucatarie. Intre timp o aud pe soacra-mea cum ma striga printe hohote de ras. Si imi arata femeia ce cumparase mandrul: busuioc macinat, la pachetel. Printre hohote de ras, il intrebam toti, inclusiv preotul, ce a fost in capul lui? Zice senin ca el stia ca trebuie sa ia busuioc, si busuioc a luat.
Preotul ne intreaba si acum cand ne vede la biserica daca mai are turcul de la colt busuioc
alinush19_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Miriluta Vine preotul sa ne sfinteasca casa si ne anunta ca si-a uitat busuiocul la o familie din alt oras de unde tocmai venise. Ne intreaba daca avem noi vreo crenguta de busuioc sau vasc. Soacra-mea ii spune serifului sa se duca repede pana la colt la turc ca acolo are busuioc in ghiveci. Fuge sotul meu cel viteaz si se intoarce cat ai clipi victorios...fara nimic in mana. Il intreb unde de busuiocul si imi spune ca i-l-a dat repede lui soacra-mea pe geam la bucatarie. Intre timp o aud pe soacra-mea cum ma striga printe hohote de ras. Si imi arata femeia ce cumparase mandrul: busuioc macinat, la pachetel. Printre hohote de ras, il intrebam toti, inclusiv preotul, ce a fost in capul lui? Zice senin ca el stia ca trebuie sa ia busuioc, si busuioc a luat. Preotul ne intreaba si acum cand ne vede la biserica daca mai are turcul de la colt busuioc Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |
35
roxy spune:
citat din mesajul lui Miriluta Vine preotul sa ne sfinteasca casa si ne anunta ca si-a uitat busuiocul la o familie din alt oras de unde tocmai venise. Ne intreaba daca avem noi vreo crenguta de busuioc sau vasc. Soacra-mea ii spune serifului sa se duca repede pana la colt la turc ca acolo are busuioc in ghiveci. Fuge sotul meu cel viteaz si se intoarce cat ai clipi victorios...fara nimic in mana. Il intreb unde de busuiocul si imi spune ca i-l-a dat repede lui soacra-mea pe geam la bucatarie. Intre timp o aud pe soacra-mea cum ma striga printe hohote de ras. Si imi arata femeia ce cumparase mandrul: busuioc macinat, la pachetel. Printre hohote de ras, il intrebam toti, inclusiv preotul, ce a fost in capul lui? Zice senin ca el stia ca trebuie sa ia busuioc, si busuioc a luat. Preotul ne intreaba si acum cand ne vede la biserica daca mai are turcul de la colt busuioc Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |
ha, ha, ha...e tare de tot...asta imi aduce aminte de patania mea (chiar daca e de scris la trasnaile noastre o scriu si aici ca se potriveste )...era la sfintitul apartamentului si cum e traditia , pui pe masa de sfintit o sticla de ulei, una de vin, faina...si ma duc eu pe ultima suta de metrii ca uitasem sa iau vin si trebuia sa apara parintele .Si iau o sticla de pe raft, fara sa ma uit , platesc si repede acasa.Cand sa aranjez pe masa frumos, ictesc eticheta la vin ... " El Diabolo "
Sa mor nu alta .Nu stiu cand am fugit inapoi cu sticla si bonul, ca deabia o cumparasem, si am schimbat-o cu alta pe care am studiat-o bine de data asta.Dar daca nu vedeam si vedea parintele
ZIZOU spune:
A descoperit al meu sot un gainat de pasare fix pe capota masinii asa ca s-a gandit sa il curete. A luat galetusa, buretel si dai si curata cum nu mai iesea neam s-a gandit sa dea si cu partea abraziva . Urmarea o ditamai zgarietura pe masina lui neagra.
Si din ciclul traznaile noastre ( impreuna ): am reusit sa ne ratacim cu tot cu GPS.
nikol24 spune:
Nu stiu daca se considera trasnaie dar pe mine ma amuza copios deci trebuie sa va spun
Sotul meu are o obsesie pentru perna luiNe am mutat de multe ori in cei 8 ani pe care i avem impreuna dar ne plimbam cu acceasi perna dupa noi.Noaptea o scoate din fata de perna,o miroase si isi duce coltul pernei langa nas si sta asa cu el acolo pana il i a somnul
La bucatarie este antitalent,nu face decat oua prajite,insa spala vasele cate o jumatate de ora si baia cel putin 2 ore de zici ca e noua
Are o pereche de blugi preferati pe care i poarta de una an de zile nu i schimba decat atunci cand i spal si e capabil sa i i a uzi de pe sarma ca sa i poata purta.
Dar este f priceput la orice,de la zugravit la pus gresie si faianta si le face cu atat de multa placere
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui nikol24 Dar este f priceput la orice,de la zugravit la pus gresie si faianta si le face cu atat de multa placere ,,IDEALUL ESTE INVIZIBIL OCHILOR'' |
Si al meu e priceput, el a pus gresia si faianta in baie.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685
viviana spune:
Si eu am o perna preferata + 1 puisor. Le port cu mine peste tot. Au vazut chiar si tari straine. Imi place sa fie reci si inainte de culcare le scot in balcon.
Fii-mea are un cearsaf preferat. E mai mic, si diafan, de camd era mica . Il tine infasurat pe dupa cap.
Cand descindem cu ele la hotel sau pensiune se preface ca nu-i cu noi.
Ne-a facut cadou chiar o gentuta pentru ele, da' tot in mana le ducem.
Miriluta,
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
nikol24 spune:
Eu cand mi a spus sotul ca are o slabiciune pt perna aia am crezut ca glumeste
Si eu am un puiut preferat cu care dorm deci suntem chit.
fecian spune:
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui nikol24 Eu cand mi a spus sotul ca are o slabiciune pt perna aia am crezut ca glumeste Si eu am un puiut preferat cu care dorm deci suntem chit. ,,IDEALUL ESTE INVIZIBIL OCHILOR'' |
Sotul meu doarme pe orice! Eu am puisorul preferat, la fel ca si Victoria. Au vazut si Romania (al meu), si Germania, si Cuba!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685