Trasnaile sotilor nostri
Raspunsuri - Pagina 10
Victoria_mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bettercy
Si eu credeam ca sotul meu e unicat! In ultima vreme a descoperit ca poate s-o parcheze pe doua locuri, in felul asta nu poate nimeni sa-si parcheze masina langa el si sa-i zgarie bijuteria. |
Si eu am crezut ca al meu e unicat! Azi am iesit sa facem cumparaturile de Craciun. Ptr. ca ploua, la toate magazinele ne-a lasat la usa si apoi s-a dus sa parcheze in partea cealalta a parcarii...
Ca sa nu va spun ca eram in Toys'R'Us si l-am intrebat daca sa cumparam o anumita jucarie. A ridicat din umeri si mi-a zis "Cumpara ce vrei, nu ma intreba, eu sunt aici doar sa te ajut cu plasele si sa platesc. In rest, nu ma intreba NIMIC!" Am cumparat vreo 10-11 jucarii si am uitat ce am cumparat ptr. nepoata nasilor. L-am intrebat acasa, a ridicat din umeri, iar; a zis ca nu stie nimic din ce am cumparat, ca nu a fost atent ce am pus eu in cos...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685
viviana spune:
Nu prea am ce sa povestesc. Ca vaz ca ati povestit deja.
Lui Celcesforaie ii place sa-si uite cardurile prin magazine.
Si-a facut cadou de Craciun un Ipod care a trait 3 saptamani. L-a pierdut si mi-a zis ca de fapt i l-au furat in avion cand dormea
Cand mergem la mare stam intr-un apartament in Constanta si ne deplasam cu masinutza la plaja in Mamaia.
In ziua aia muream de foame, eram batuta-n cap de atata soare si cand mi-a spus ca a pierdut cheile de la masina nu am inteles din prima. Tot asteptam sa aud piuitul de deschidere.
Am facut ture, am mers inapoi refacand traseele. Degeaba.
A inceput sa dea telefoane pe la prieteni in Bucuresti, doar, doar, gaseste pe cineva dispus sa vina sa-i aduca dublura.
Am avut un ranjet rautacios si satisfacut cand i-am spus: "Te duci acasa cu trenu' si le aduci"
Am stiut tot timpul ca cheile de la apartament au ramas in portiera, dar nu am suflat un cuvintel. Nu de alta da' nu mai vroiam sa aud ca de fapt e vina mea.
M-am bazat pe faptul ca poate gasesc vreun locsor pe la hotel. Ceea ce nu s-a intamplat.
Mi-am sunat niste prieteni din Ct pentru gazduire. Erau plecati in concediu, insa au vorbit cu alti prieteni si am rezolvat.
Ce sa va spun, ne-am cazat intr-un final pe la 10 noaptea (eu cu fii-mea). Abia atunci l-am sunat si i-am spus.
Prietenii, prietenilor chiar au facut o mica petrecere tematica in cinstea noastra. In timp ce el dadea ture cu trenul in miez de noapte noi ne distram.
Ah, ca sa nu uit: ma rugase sa pazesc masina. Ca poate gaseste altcineva cheile si o fura.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
eumada spune:
Vivi da` esti diabolica......
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
mistral spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bettercy
Si eu credeam ca sotul meu e unicat! In ultima vreme a descoperit ca poate s-o parcheze pe doua locuri, in felul asta nu poate nimeni sa-si parcheze masina langa el si sa-i zgarie bijuteria. |
Sunteti fericite! Al meu sot parcheaza cat mai aproape de intrare,chiar daca asta inseamna sa urce pe borduri sau sa parcheze intr-un loc ingust de unde abia deschizi usa sa te strecori afara.
Selene_Bunny spune:
Mi-am mai adus aminte una.
La al meu ii place sa faca miscare. Genuflexiuni, flotari, miscari de arte martiale. Urmarind zeci de videoclipuri de pe youtube, si-a cumparat si el niste greutati si si-a creat niste ustensile de sport. Pentru asta, a cumparat si un bat lung si mai gros din Praktiker, ce a trebuit sa fie taiat si smirgheluit.
Unde a facut el asta?
Taiat, pe scaunul din bucatarie.
Ras cu cutitul, in chiuveta.
Smirgheluit, tot in chiuveta.
Pe uscator erau vase, care s-au umplut de un praf fiiin de lemn. Nu si-a dat seama ce face pana la sfarsit.
A curatat partial, ca eu m-am imbufnat. Fac urat cand cineva isi bate joc de munca mea.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
salcia spune:
Hai ca mi-am adus si eu aminte o duda a prietenului, din vacanta... Deci eram in vacanta la Paris, toata ziua am umblat, seara am iesit in oras, ce sa mai, ne-am intors la hotel obositi, la o ora foarte tarzie. Si mi s-a facut foame, iar el s-a oferit sa se duca sa-mi ia un sandvis, ca era un magazin deschis non-stop in apropierea hotelului. Ma intreaba ce vreau, si ii spun sa ia orice, numai cu ton sa nu fie. Ma rog, pleaca el si se intoarce triumfal cu trei sandvisuri, ca sa fie sigur ca macar unul e ok. Si zice "am fost atent, niciunul nu e cu ton, vezi si tu ce-ti place". Ma uit eu la sandvisuri si parca vad in ele niste bucatele mici si dubioase de carne, destul de asemanatoare cu tonul... Apoi ma uit pe etichete si vad "thon"... surpriza, toate trei erau cu ton!
L-am intrebat daca nu a vazut ca scrie "thon" pe eticheta, vorba aceea, e doar o litera in plus fata de cuvantul romanesc, dar mi-a spus ca a fost stresat si nu a remarcat ce scria pe eticheta...
M-am culcat suparata si infometata, dar a doua zi m-a amuzat teribil toata povestea... trei si toate trei... cu ton .
bird70 spune:
Al meu e pescar, dar e boala curata. Ce sa zic, nu bea, nu fumeaza, munceste mult, castiga bine si nu cheltuie decat ce ii dau eu bani de buzunar , trebuie sa aibe si el o dambla. Vine omul meu ca vrea o masina de teren ca sa poata sa se duca la pescuit prin niste pustietati. Niciodata nu si-a dorit masini sau chestii din astea si am zis ok pentru ca merita si el , plus ca trebuia sa schimbe rabla cu care umbla ca imi faceam griji cu masina aia. Isi alege el o masina, isi comanda rame din alea pe acoperis, plus niste chestii in care se prind unditele, etc. Isi ia niste zile libere in timpul saptamanii cand noi eram la lucru si scoala ca sa nu ne lase balta in weekend si merge la pescuit cu masina lui cea noua . Se baga pe un drum de tara, pe undeva pe niste coclauri pline de tufisuri pe ambele parti si zgarie masina de la bot la coada pe amandoua partile. S-a frecat de toate tufisurile alea. Vine acasa, da roata de masina cea noua, se scarpina in cap si decide ca era prea lucioasa oricum si acum arata mai bine .
Alte fapte comise: vine de la pescuit si uita sa curete cutia in care tine momeala (pestisori, caracatite sau shrimpi) si o lasa in garaj. A 2-a zi nici nu poti respira acolo de miros . O data a lasat cutia in masina, masina noua evident si a umblat o saptamana cu geamurile deschise . Am ajuns cu el in spital pentru ca l-a muscat un peste veninos . E destul de obisnuit sa se taie, intepe cu carlige, sa fie taiat sau muscat de pesti. Nu va ganditi la pestii din Europa, aici toti pestii au dinti, spini sau solzi taiosi si multi sunt toxici sau veninosi . O data a trebuit sa-i scot un carlig cu patentul din deget. Iarasi nu va imaginati carlige din alea mititele care se folosesc in Europa, aici pestii sunt mult mai mari si carligele pe masura.
Dragul de el, isi doreste foarte tare o barca sa mearga la pescuit dar are rau de miscare foarte sever si nu functioneaza nimic din ce a luat pana acum. Si-a facut permis de barca , acum asteapta sa apara medicamentul care ii va permite sa il si foloseasca .
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
alinush19_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Nu mai pot de ras! Apropo de blugi: se duce al meu la MiniPrix si prinde happy hour sau ce naiba o fi aia, unde nush cate produse erau la 5 ron bucata. Isi smulge din zbor niste tzoale de pe rasteluri fara sa stea sa verifice (ii e lene sa probeze), merge la casa, plateste, se lauda tot drumul in masina ce achizitii super a facut la super pret (!), ajungem acasa si se duce in dormitor sa se probeze. Iese imbracat cu blugii si cu o fata distrusa: erau de gay, cred, barbatesti, totusi, evazati, stramti pe fund si cu un tighel cu rosu de mai mare dragul. Nu zic ce fermoar avea (de unde dreaq or fi facut rost aia de boarfele astea nu stiu). Ma buseste un ras frate cu coma, el se enerveaza dar pana la urma se prapadeste si el de ras si jura ca gaseste el o ocazie sa faca parada cu ei. Au trecut cativa ani. N-a gasit ocazia. Inca. Edit c-am uitat sa-ntreb: "sa-l incurajez sa-si exploreze latura bi?" Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
doar daca ii cumperi si peruca...
buni, nebuni, ai nostri sunt si i-am luat din dragoste...
Tot din dragoste a vrut sa ma ajute si sotul prin casa si sa se ocupe de curatenia in baie...eu rasuflam usurata, de obicei o las pt sfarsitul shmotrului domestic, cand energia si nervii sunt invers proportionale.
Il las sa isi faca de cap, conditia impusa de el era sa aiba usa inchisa la baie, ca sa imi faca o surpriza
Timp de jumatate de ora a stat acolo, eu iau o pauza mult-asteptata, cand suna vecina de jos la usa si ma intreaba daca avem vreo problema in baie, ca la ei e inundat tavanul
Dragul de el a crezut ca e mai rapid si eficient cu dushul decat cu mopul, carpa, buretele...
Ce alti pitici mai are? Electronica... avem cutii pline cu cabluri, circuite, mici experimente...mi-e teama ca atunci cand baietelul nostru va avea jucarii cu telecomanda, sa nu i le strice tati din dorinta de a vedea cum e alcatuit circuitul
Aranjatul farfuriilor in uscator ne da si noua batai de cap, dar vad ca nu suntem singurii
Sticlele/cutiile cu un strop de ceva (lapte, iaurt) lasate in frigider, la fel...
Dar, trebuie sa recunosc ca are si parti care ma fac sa il mananc de drag ce imi este: micul dejun de sambata, curatenia in bucatarie de sambata sau duminica dimineata (in functie de cum se trezeste mai devreme) - si chiar face curat in bucatarie ...aaaa, si faptul ca isi calca singur, singurel camasa in fiecare dimineata . Daca vreau sa o calc eu, imi zice senin "Dar ce, eu nu pot? Daca ti-ar fi rau intr-o zi, ar trebui sa te pun sa te ridici din pat pt asta? Lasa,sa stiu si eu"
35
Victoria_mami spune:
Bird, ptr. raul de mare exista niste bratari pe aici. La voi nu sunt? Imi spunea o prietena ca sunt chiar eficiente. Eu am rau de mare si din cauza asta am tot refuzat croziera. Acum, astept sa terminam tratamentul Victoriei, imi cumpar bratara si o incerc. I'll let you know!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685
Ioana_Pos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bird70 Vine acasa, da roata de masina cea noua, se scarpina in cap si decide ca era prea lucioasa oricum si acum arata mai bine . |