Culmea nesimtirii celor de la gradinita DISNEY

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Am comentat si eu pe facebook. Sa vedem daca lasa comment/ul.
Multa sanatate Evei iar tie putere. Incearca niste magneziu, te mai linisteste. Stiu ca e cumplit de greu dar copilul simte starile tale si nu e bine.

Finn Constantine 15.10.2009 si 17+ Ewan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Pe facebook le lasa...ca nu au cum.....oricum nu au facut decat sa aduca aminte de cea ce s-a intamplat iar efectul a fost contrar......oricum,banul e ochiul dracului asa ca........numai ca acel ziar era cel mai de kko existent si este inca,asa ca nu are foarte mare impact.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Si culmea,articolul e scris de o fosta colega de a mea..care s-a tinut de mine o luna sa-i dau acceptul de articol dar nu am vrut......iar ziarul asta a fost singurul care nu a publicat nimic despre Eva....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

ASTAZI SE IMPLINESC PATRU LUNI DE CAND VIATA NOASTRA S-A SCHIMBAT..DE CAND NISTE NENOROCITI CARE AR FI TREBUIT SA AIBA GRIJA DE UN COPIL NEVINOVAT AU DESFIGURAT-O...SI CONTINUA SA MINTA CA ACOLO COPIII SUNT IN SIGURANTA.....

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Multa sanatate Evei!

Iti inteleg perfect suferinta, am si eu un copil care a suferit enorm in vara anului trecut din cauza neatentiei de o secumda a cuiva, si culmea, eu eram langa copil si n-am putut impiedica dezastrul. In viziunea ta, ce ar trebui sa fac eu, cum ar trebui sa ma simt eu? Da, n-ai fost langa Eva cand s-a intamplat, dar daca erai la un pas de ea, ai fi vazut dezastrul venind, si n-ai fi putut sa il impiedici, cum ar fi fost?

Sincer, eu nu inteleg ce vrei exact in legatura cu gradinita: vrei sa se inchida, sa nu mai functioneze niciodata, vrei ca educatoarele alea sa nu mai lucreze niciodata, eventual sa nu se mai apropie de vreun copil toata viata lor, sa ii cololeasca si pe strada pe la 10 m distanta? Vrei ca toti cei implicati in existenta si dezvoltarea gradinitei respective, sa se stearga de pe fata pamantului, pentru ca nu mai merita sa traiasca?

Da, oamenii gresesc. Da, oamenii pot distruge vieti intr-un moment de neatentie. Si da, oamenii chiar au momente de neatentie. Nu merita o a doua sansa? Da, ne judecam cu ei, poate ne alegem cu despagubiri, poate nu. Avem si noi dreptul sa ii acuzam, au si ei dreptul sa se apere. Iar avocatii de ambele parti trebuie sa isi faca datoria. Gandeste-te ca va aparea (daac nu exista deja) un avocat care sa incerce sa le salveze pielea. Poate el in sufletul lui tine cu tine, dar asta e meseria lui si asta va trebui sa faca. Sau poate si el va fi nesimtit si nu va mai avea dreptul sa profeseze vreodata?

Da, doare enorm cand i se intampla copilului tau. Dar sfatul meu: accepta ce s-a intamplat, si mergi mai departe canalizandu-ti energia in primul rand pe recuperarea Evei, apoi, daca nu ai altceva cu prioritate mai mare, pe dosar/proces. Orice altceva, privitor la gradinita, nu face decat sa iti strice echilibrul pe care cu greu te chinuiesti sa ti-l restabilesti.

Accepta starea de fapt din momentul de fata, si mergi mai departe. Nu te mai chinui cu intrebari de genul "cat de nesimtiti pot fi". Nu, iti spun din experienta, nu ajuta la nimic. Da, imediat dupa accidentul nostru am fost si eu ca tine, apoi mi-am dat seama ca e mai bine daca imi canalizez energia pe altceva. De fapt, la scurt timp dupa accident eu m-am trezit suspecta de o boala grava, asa ca m-am focusat complet pe recuperarea lui, sa fiu sigura ca il mai vad recuperat din fericire diagnosticul nu s-a confirmat, dar pana am aflat asta oarecum ajunsesem la un echilibru, pe care, orice s-ar intampla in proces, nu mai vreau sa mi-l stric

Ai grija de Eva! si te rog din toata inima, ia mesajul meu intr-un mod constructiv.

Mergi la inceput

O iau constructiv,de acord dar Eva era nesupravegheata unde ar fi trebuit sa fie doar supravegheata,nu pictata pe fata sau altele de genul asta.Neglijenta asta grava..sau mai bine zis crima asta ,daca s-ar fi intamplat altei persoane..nu stiu cata detasare ar fi la acea persoana.....

Si cu mine langa ea nu i s-ar fi intamplat...eu am constiinta..nu las lihide clocotite acolo unde ar putea ajunge,cu atat mai mult intre ei si sa o las si nesupravegheata...asta inseamna ca acei"oameni" nu aveau minime cunostinte despre copii despre cresterea lor si protectie.Clar.
Si de ce nu au sunat salvarea..si de ce i-au rupt flictenele.....si de ce au incercat sa musamalizeze?Ancheta politiei va da la iveala rezultate cutremuratoare pe care le voi publica imediat ce voi avea acceptul avocatului.
Au asteptat juma de ora cu copilul parit poate nu mai plange si ii trece...sa mai spun ca asta intra deja la intentii criminale?Cand au vazut ca e groasa m-au sunat pe mine,iar convorbirea a fost cam asa.."s-a oparit putin....pe fata si cap si gat..."veniti sa vedeti daca o ducem la urgente sau nu?"

Clar iresponsabilitate care trebuie pedepsita..Da vreau sa nu mai poata avea grija de copii in vecii vecilor.Da vreau sa stea macar doua saptamani in penitenciar.Atat.Da vreau sa razbun urletele si suferinta Evei cand racnea sedata cu tramadol cat pentru un cal.Da,de cate ori vor scoate capul vreau sa le apara imaginea desfigurata a Evei.
Nu pot si nu vreau sa iert.Pentru Eva fac tot ce e omeneste posibil si chiar mai mult....

Iar cinismul ma dezgusta.

Sunt urioasa daca era copilul vreunui procuror sau a vreunui mahar din Pdl....tot asa scoateau capul?

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Resemnarea nu ma caracterizeaza si nu ma las pana nu obtin ce vreau...asta e felul meu iar de cand sunt mama e infinit mai puternic sentimentul de fiara.Orice om normal isi apara puiul pana la moarte.Orice animal cu patru picioare face asta.Chiar daca patronul gradinitei coboara din mercedes iar eu din Kuga...chiar daca poate sa cumpere judecatorii sau politia(nu e cazul)tot va pierde bani si va cheltui infinit mai mult decat si-a facut el socoteala.....iar desfigurarea Evei va plana vesnic asupra gradinitei mai ales ca eu nu-i voi lasa sa uite.

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Uf. Mada, n-am vorbit de resemnare, ci de acceptare a starii de fapt, exista cateva lucruri (de genul "unii nu au constiinta" sau "fac tot posibilul sa isi salveze pielea") pe care inca nu le accepti. E complet altceva decat resemnarea, e ceva ce te-ar ajuta pe tine sa vezi si padurea, nu doar copacii. Dar pana la urma, faci ce si cum vrei. Numai sa nu iti distrugi singura viata din cauza furiei pe care o ai in tine...

Si nu spune niciodata "cu mine langa ea nu s-ar putea intampla nimic rau vreodata". S-ar putea ca viata sa iti arate ca te inseli, si mai bine sa nu se intample... si te rog sa ma crezi ca si eu am constiinta.

Imi pare rau ca n-ai stat sa te gandesti putin la mesajul meu, si nu l-ai inteles. Sper totusi ca intr-o zi sa iei o pauza din furie si sa il analizezi, s-ar putea sa gasesti ceva bun in el...

p.s. dupa cele 2 saptamani de inchisoare pe care le doresti acum, Eva va fi exct la fel. Ca oamenii ar merita cele 2 saptamani - de acord cu tine. Dar esti sigura ca dupa acele 2 saptamani tu vei fi mai impacata?

[si cu asta promit sa nu mai intervin pe aceasta tema]

Mergi la inceput

Nu e furie e doar expunerea realitatii.Tocmai pentru ca nimic,nici macar "ochi pentru ochi si dinte pentru dinte" nu r da timpul inapoi,nu vad de ce nu le-as dori tot raul din lume.Nu se mai poate schimba nimic,in nici un sens si tocmai de aia cat de putina suferinta a celor care i-au facut Evei asa ceva imi va da satisfactie.

Sunt curioasa cum deschide ochii aia si are grija de alti copii stiind ca a nenorocit unul si nici macar nu a avut curajul..sau a avut nesimtirea sa nu o intereseze nimic despre un copil de care ar fi trebui sa aiba grija.Modul de a se comporta cu Eva in situatia ei denota ca se va purta asa in situatii similare,atat ea,ROXANA MIRON,cat si acea chestie de desfigurat copii,pompos intitulata "gradinita disney baby house"..auzi.....siguranta.....
Nu vreau sa pateasca alt copil asa ceva sau ceva mai rau,nu vreau sa mai treaca si altii prin ce am trecut eu,dar la modul cum pun ei problema e doar o chestiune de timp...pana se va intampla altceva....si asta trebuie oprit.

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adre_cris spune:

Doamne! Am vazut acum clipul de pe Picasa. Este INGROZITOR ce i s-a intamplat Evei. Nu am inteles exact ce s-a intamplat, dar am inteles ca la gradinita. Copiii nu trebuie sa treaca prin nenorociri din astea. Saracuta!

Mergi la inceput