Culmea nesimtirii celor de la gradinita DISNEY

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

buna seara...mi s-a rupt o plomba si desi urasc stomatologia...am plecat sa-mi pun plomba la loc.cu tot cu Eva care vroia sa se joace cu "tanti Gina"stomatologa...pe drum m-am oprit sa iau benzina.Ghici cine era in benzinarie...patronul gradinitei cu nevasta-sa ...l-am vazut cand am coborat sa alimentez.Ea nu ma cunostea ,nu m-a vazut niciodata iar el m-a vazut o singura data....ea explica la telefon nei persoane ca"noi avem foarte multa grija,ne ocupam personal de administrare......la care eu,dupa ce am pus pistolul la loc,am marait printre dinti(erau lanaga mine)dar suficient cat sa auda"dati-le numarul meu de telefon sa le explic cum va ocupati personal de copiii din gradinita dumneavoastra...."
Si am mai adaugat,tare si raspicat"va multumesc pentru interesul deosebit fata de copilul oparit in marea voastra gradinita.Sunt incrdintata ca va ocupati personal de tot ce inseamna administrare....daca doriti va pot face cunostinta si cu Eva..."
Reactia a fost cel putin de oameni dezechilibrati...au fugit pur si simplu..m-au vazut,au inteles...si au fugit..nu plecat,fugit,ca incepuse lumea sa se uite ca la urs....
Deci e absolut clar inca o data ca ...de fapt eu am impresia ca au o problema psihica serioasa oamenii astia...continua sa nege ce s-a intamplat,minimizand,exact ca Ion din romanul cu acelasi nume...desi era pe moarte ca George l=a atacat,el continua sa spuna"shtttt,shtttttt"mecanic.Pana si educatoarea si avocatul ei si al gradinitei au recunoscut,numai ei doi continua sa procedeze ca strutl,crezand ca pot pacali la nesfarsit.

Altfel nu se explica..sa stii ca e la doi pasi de tine copilul nenorocit in gradinita cu care te lauzi(fara efect)si sa nu ai curajul sa privesti in ochi mama si copilul?Daca esti atat de perfect si nevinovat?

Bleah....fugi/Atunci esti vinovat si dispretuiesti de fapt pe cei care au avut incredere in chstia aia si si-au lasat copiii acolo....acum cred ca cine spunea ca ar fi trebuit sa bag spaima in ei ca sa reactioneze altfel..a avut dreptate.

Da` las` ca de-acu`....stiu si mai bine ce am de facut......
Va las ca Eva refuza sa adoarma si ma striga din iar...

o seara buna va doresc.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Deci, eu nu am vazut incurajari, doar prea putine.

Inseamna ca nu ai citit toate cele 4-5 subiecte fluviu pe aceeasi tema!! Eu le-am citit, si crede-ma ca majoritatea fetelor au dreptate.

ba am citit.

BAZAR UMANITAR

Raport ONU: Peste 800.000 de copii mor anual in accidente. Adauga apoi pe cei care sufera accidente soldate cu vatamari coprorale grave, si o sa ajungi la un numar cu cel putin sase zerouri!

Nu neg suferinta copilului, durerea parintelui, dar totusi a fost un caz cu final cat de cat fericit. Vor ramane probabil niste mici cicatrici, dar nu vorbim aici de un handicap pe viata (asa cum reiese din toate postarile madalinei, si cuvintele apocaliptice pe care le foloseste)!
Nu vreau sa iau apararea nimanui, e un proces pe rol, vinovatii vor plati mai devreme sau mai tarziu. Iar daca nu o vor face acum, eu cred ca exista si judecata de apoi, unde nu exista legi interpretabile, avocati si judecatori mituibili, si termene de judecata de ani de zile.

Atitudinea madalinei de acum ar fi fost perfect normala in primele saptamani dupa accident, cand mintea-ti este intunecata, si vazand suferinta copilului ai fi in stare sa faci moarte de om. Dar dupa atatat timp?? isi face singura rau, si ce e mai grav, ii va face rau si fetei pe viitor.

Nu sunt psiholog, poate spun o prostie, dar nu pot sa nu ma intreb, daca tu, copil fara prea mult discernamant, vazand cat de dura e atitudinea parintelui tau impotriva cuiva care a facut o greseala neintentionata (insist pe cuvantul greseala, pentru ca asta a fost, o greseala, eu nu cred ca cineva a pus acolo cafeaua intentionat si a trimis-o pe eva sa traga de ibric), cand tu la randul tau vei face o greseala, vei avea curajul sa o recunosti? Daca de exemplu Eva va lovi pe un copil cu ceva in cap neintentionat si ii va face un cucui, nu va fugi speriata intr-un colt, ingrozita ca printele acelui copil o va fugari toata viata si va incerca sa i-o distruga, pentru ca asa a vazut ca face mama ei cand cineva ii face ei un rau? Daca un alt copil o va lovi pe ea neintentionat si ii va face un cucui, iar de data asta mada nu va mai avea aceeasi atitudine de leoaica superprotectiva (ca vorba aia, e doar un cucui, se intampla oricui), nu va fi din nou debusolata, de ce mama nu vrea sa il pedepseasca si pe acel copil?! Sau poate nici nu va mai discuta cu mama ei, isi va face singura dreptate, pe principiul ochi pentru ochi, ca asa a auzit ea ca se face dreptatea.
Si exemplele pot continua.

Dar in fond si la urma murmei, e viata ei, e copilul ei, daca ea crede ca ii face un bine, succes mai departe pe drumul ales. Eu ma retrag de la acest subiect, nu ca as fi postat prea mult, dar l-am urmarit din umbra, sperand ca va veni si ziua in care voi citi cu placere un mesaj de-al madalinei despre cum a depasit momentul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

mada, sa stii si ca e posibil ca avocatul lor sa ii fi sfatuit sa nu stea de vorba cu tine.

Acum le-ai spus ce ai avut de spus. Te-a ajutat, te-a calmat, te-a racorit macar putin? Sau te-a indarjit mai tare? Cam ce se va intampla peste 2-5-7-10 ani, daca te vei intalni cu ei in aceeasi benzinarie si vei auzi aceeasi conversatie? Cum vei reactiona atunci?

Iar alex_andra - poate ca n-ai vrut sa ma judeci, dar ai facut-o si nu m-ai jignit, ci m-ai infuriat tocmai prin faptul ca m-ai judecat. Alegerile eu vs mada nu constituie un concurs - care reactioneaza mai bine, sau care lupta mai bine/suficient pentru drepturile ei (unde btw, nu e vorba de drepturile mele; cel care sufera de fapt e copilul, e vorba de drepturile lui). E vorba de alegeri pe care le face fiecare. Si nu exista alegeri bune/rele, ci alegeri pur si simplu, si consecintele lor.
Eu am facut alegerea mea si sunt impacata cu ea - pe tine te rog pur si simplu sa o respecti . Atat. Alegerea mea, nu neaparat pe mine daca iti pare ca pozez in victima, desi mie mai degraba mi se pare ca "victima" e cea care nu reuseste sa se impace cu faptele, deschide n topicuri pe aceeasi tema, se plange pe toate site-urile posibile, arunca vorbe grele inclusiv catre alte institutii - ziarul online - care au doar relatii de business cu institutia in cauza, dar nu au vreo legatura cu accidentul etc. (eu asta n-am inteles, indarjirea impotriva ziarului; oamenii aia n-au nicio legatura cu accidentul, au un contract cu gradinita, si-au indeplinit clauzele, si nu accepta comentarii negative pe site-ul lor la niciun articol, nu neaparat in mod special la acel articol). Eu sper sa nu ajungi vreodata in situatia mea, dar indiferent de situatiile in care vei ajunge, iti vei face singura alegerile, iar eu voi fi prima care sa ti le respecte Pot doar sa dau exemplul meu, iar tu poti sa il iei in calcul sau nu. Si inca o intrebare: mi-ai mai fi spus acelasi lucru daca vinovatul ar fi fost sotul tau? Ai fi insistat sa ii distrug toata viata sau doar te-ai fi multumit cu procesul in derulare? Nu trebuie sa imi raspunzi, vroiam doar sa iti arat cat de subiectiva esti tu in alegerile tale, si cat de subiectiva sunt eu in ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

In primele zile dupa nenorocire nu-mi ardea de umblat pe forumuri...ulterior am discutat si am facut planul cu avocatul.Inclusiv ce si cum sa zic si cat sa zic in presa.Nici un pas de al meu nu a fost facut fara cap.Iar daca e vb de un ziar parerea mea e ca trebuie sa permita si opiniile bune sau rele.Daca alegi sa te expui si sa faci anumite afirmatii atunci"cu bune si cu rele..."corect.Atunci sa nu publice intr-un ziar ci in cel de anunturi.Si mi se pare execrabil sa sustii ca esti cel mai tare din parcare cand parcarea era goala.Asa ca.....intr-o tara libera parerile sunt libere.eU M-AM EXPUS,MI-AM EXPUS COPILUL,MI-AM AFIRMAT PAREREA SUSTINUTA DE DOCUMENTE..M-A VAZUT O TARA INTREAGA.Ei nu.Nu au avut curajul sa spuna"da.am gresit.Educatoarea a fost data afara.."Nu.Asa ca ...cine are de inteles intelege.
Mediatizarea e un pas important in orice actiune de schimbare a ceva.Ca mai tz voi lua legatura cu alte persoane si voi incerca sa impiedic sa n se mai intample si altora,adica sa fie ceva constructiv...asta voi face dar mai tz.Momentan...am atras atenbtia opiniei publice.Asa cum ziarul a facut-o......Si pentru mine nu e lipsit de importanta si nu pot sa accept ca "a fost o intamplare"A fost o neglijenta crasa care probabil mai devreme sau mai tarziu se va repeta.Ca nu s-au luat nici un fel de masuri.
Si daca sfarami ceva vezi ce e inauntru...s-avem pardon dar la mine ce e in gusa e si in capusa......cu oameni mizerabili nu pot fi decat la fel.Traim intr-o lume unde ori te tarai ori zbori.Eu prefer sa zbor.

Si ieri m-am zburlit la avocatu` meu ca nu m-a lasat sa fac urat atunci.El calm a zis ca toate au un moment al lor....

Intentionez ca in viitor sa deschid o cresa ca lumea....sa vedem cum imi va permite timpul...si probabil voi accesa niste fonduri europene...sa vedem...acum am in plan sa-i fac Evei un Craciun de vis..si daca am timp...un album foto profesional.....eu si ea....

No,ca ma cauta iar sefu` cel mare.....
fug.
Mai vin io...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Citat:
Ca nu s-au luat nici un fel de masuri.

Am mai vazut ideea asta exprimata pe aici. Are cineva de aici, in momentul asta, copilul acolo in gradinita, ca sa stie sigur? Sau daca gradinita nu striga ceva in gura mare, nu se poate sa existe? Stii tu sigur ca si acum se plimba cu cafea fierbinte printre copii, sau ca piticii mai au acces la chestii fierbinti?
Ca nu (iti spune nimeni ca) s-au luat masurile pe care le vrei tu, asta e altceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Si daca sfarami ceva vezi ce e inauntru...s-avem pardon dar la mine ce e in gusa e si in capusa......cu oameni mizerabili nu pot fi decat la fel.Traim intr-o lume unde ori te tarai ori zbori.Eu prefer sa zbor.

Tu crezi ca traiesti intr-o lume in care ori te tarai, ori zbori.Mai sunt si alte optiuni, pe care singura ti le excluzi.

Si-n fond, ce folos are zborul, daca dedesubt sunt numai cadavre?

Ma retrag si eu de la subiect, ii doresc Evei tot binele din lume si harul de a depasi si de a uita ultimele luni.

Pacat ca ce iese din pisica, soareci mananca,asta daca nu se face pisica vegetariana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Diana, ai spus intr-un post anterior ca alergi maratonul, am inteles eu bine?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina

Da, ai inteles bine

Mergi la inceput

Aici trebuie sa fiu de acord cu Julia. Lumea nu se imparte intre a te tarai si a zbura. Iar a zbura asta area atat de multe nuante...

Daca toata campania ta mediatica are ca scop responsabilizarea patronilor de gradinita si constientizarea faptului ca o gradinita nu e alimentara din colt care sa-ti aduca un profit usor si rapid, da mi se pare justa si trebuie dusa pana la capat. Sunt multe de facut aici.

Daca ai nevoie doar sa-l nenorocesti pe ala ca sa-ti ostoiesti orgoliul ranit, uhuu cred ca la sfarsitul zilei vei fi tare dezamagita.

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Tu crezi ca traiesti intr-o lume in care ori te tarai, ori zbori.Mai sunt si alte optiuni, pe care singura ti le excluzi.

Si-n fond, ce folos are zborul, daca dedesubt sunt numai cadavre?

Ma retrag si eu de la subiect, ii doresc Evei tot binele din lume si harul de a depasi si de a uita ultimele luni.

Pacat ca ce iese din pisica, soareci mananca,asta daca nu se face pisica vegetariana...

Mergi la inceput

Dupa ce ai reusit sa alergi 42 de km realizezi ca a zbura are multe nuante.
Banuiesc ca maratonul si capacitatea de a strange din dinti si a continua in orice imprejurare inclusiv una dramatica au o directa legatura. Doar ca asta e a naibii de greu de facut. Bravo!

Citat:
citat din mesajul lui diana_jors

Citat:
citat din mesajul lui Marina

Da, ai inteles bine

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput