Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(107)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

of, Deea S sanatate

Gabriela ce ma bucur!bravo, sa fie cu noroc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Deea, deci antibiotic...lasa, sa se faca ea sanatoasa e mai important.

Simo, hihihi, nici nu ma gandeam eu ca-l dai, nici pe al meu nu-l dau chiar de e asa cum e el. Oricum e mult mai bun decat al altor fete asa ca ma multumesc cu ce am. Are el o calitate daca tot vorbim de calitati:ma pot baza pe el...indiferent ce trebuie facut stiu sigur ca va face, ma ajuta daca am nevoie.

La multi ani tati de piscotel!

La multe lunite sarbatoritilor!

AMR:5 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

Maimutzica, eu am sa aplic solutia asta pentru anul lipsa de cotizatie la stat, si noi am ales tot un an, dar eu o fac ptr vechime si asigurare in caz de cic2.

1. "angajare" la firma unei cunostinte, noi platim tot la stat, salar pe hartie, la mica intelegere; pfa e complicat sa iti faci (hartogaraie, alergatura, esti departe)

2.vechiul loc de munca esti in cic 2ani cu contract suspendat pe 2ani, nu? Deci nu e problema, ei te asteapta 2ani, iti dai demisia la finalul celor 2ani daca vrei bineintles.

3. Daca te angajezi chiar si part time, si cu o luna inainte de a implini bebe 1an, iei si stimulent.

Eu am vb cu o prietena si a zis ca e ok, face conta acuma eu sper sa fie.

A, si sa nu mentionezi ca nu locuiesti in ro pe niciunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

neata mamici,

abia acum am ajuns la zi cu cititul. multumiri intarziate pt urarile de ziua sophiei.
la multi ani bebelusilor de 21!

vorbeati de mancaruri de post; si eu sunt in criza de idei. azi am facut peste, ca e dezlegare, am mai facut supa de linte, iahnie de fasole, pastai cu usturoi... nu mai stiu pt sapt asta ce sa mai fac.

RIVS - ce apreciez la sotul meu: cred ca e cea mai citita persoana pe care am intalnit-o; foarte tolerant, ia oamenii asa cum sunt, nu judeca; empatie, simt a umorului; iar mai nou - e un tata care se impica f mult.

RIVS2 - imi place ce fac, imi plac oamenii cu care lucrez; sunt totusi atat de multe alte lucruri pe care vreau sa le fac, ca nu e exclus ca in cativa ani sa decid sa-mi schimb meseria

Lori si Mayane - Casa de ^piatra! multi ani fericiti impreuna!

La multi ani, tati de piscotel!

a inceput AMR - ul - 6 zile pana vine buni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Am intrebat intre timp si pe pagina legislativa cum sta treaba cu 'fara plata pentru ingrijirea copilului' si mi s-a raspuns asa:

1. Concediul fara plata se refera la persoanele care nu aveau dreptul la ingrijirea copilului si au beneficiat de concediu fara plata din acest motiv.
Nu este cazul tau.
2. Daca ai concediu fara plata pierzi CIC2 in mod sigur
3. In cazul tau nu poti beneficia de CIC 2 fara a reveni la serviciu
4. Nu este necesar sa nasti in Romania insa este necesar sa locuiesti in Romania pt a beneficia de CIC

Probabil si eu voi proceda ca tine, Cocutza; eu mi-am ales din pacate un an, deci probabil va trebui sa-mi dau demisia direct. Multumesc pentru raspuns!
ps: pai hai cu CIC2

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

deea, amigdalita pultacee....Vlad a facut la greu din asta
sanatate multa si pupici la puiul bolnavior

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

fetele help!!!
Trimit PM la fetele inscrise la bebeluseala si am trimis la cele pe care va am in lista de prieteni. Cum fac sa gasesc fetele care nu le am in lista? Cum le caut??? Eu nu stiu decat daca stau sa caut un mesaj postat de ele ceea ce mi-ar lua mult timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Deea;asta e mami..sunt cazuri cand e musai antibiotic!Si la amigdalita ai grija sa se vindece klumea..ca dupa aia o sa aveti multe neplaceri..pupici!aaaaa si sterge-l macar de 2x pe zi cu albastru de metil..e cel mai bun la amigdalita pultacee!

Zumzu;m-am gandit astazi la tine..si ca sa vezi ca spun adevarul..ia arunca un ochi aici la pozele astea; https://picasaweb.google.com/105691401478567382545/FlorintundeSonia?authkey=Gv1sRgCNerxf2lqZDMMg#5677506334129582194
PS;le-am facut cu telefonul...daca as fi avut o "scula" ca a ta ar fi fost mortale!

Mergi la inceput

vezi ca atunci cd compui un mesaj privat, dupa tab-ul de 'trimitere catre', ai lista de membri, dai click si selectezi de acolo

think pink

Mergi la inceput

tunde, frumoasa poza!
zumzule, molipsesti fetele
deea, io am facut puroi repetat in gat cd eram mica si intr-un final mi-au scos amigdalele, ca erau asa rontzaite de racelile repetate.. sanatate multa, sigur va faceti bine repede cu pastilutele!

think pink

Mergi la inceput