Strugurasi de sept-oct 2011 **06**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Voi v-ati pus ceva in congelator pentru diversificarea din primavara.

eu as pune pere, ati mai congelat vreodata? stiti dak e ok?

Sei, o singura zi am aspirato de 3 ori, de obicei de 2 ori... o sa incerc si eu sa raresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lena in general fructele/legumele nu se congeleaza frumos pt a le manca proaspete, pere nu am congelat , am congelat alte fructe, insa nu le-am putut manca crude,sunt f apoase, le-am folosit in pajituri.. si mai gasim fructe in hypermarketuri (stiu ca nu sunt bio si f sanatoase) insa daca nu mananc marul din mar oricum nu am incredere in "viabilitatea" fructului.. si prin congelare fructul isi mai pierde din vitamine (asa stiu)

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

¿¿

jade multa sanatate!

camady mie mi-au fost recomandate (de oanab) supozitoarele carpicon-s cu extract de propolis. da un google. Eu fac doar cu supozitoare si dupa, nu pot sta in fund cateva ore bune de durere. daca ai fisura tre sa faci in asa fel incat sa faci caca moale de tot cateva luni bune, atunci se va inchide fisura. eu m-am resemnat, pana nu inchei capitolul alaptare nu pot nici scapa de constipatie, nici nu se va vindeca fisura sau hemoroizii.Si culmea, fiicamea face cate 8-9 caca pe zi.

lena daca fata nu-i deranjata, nu-ti bate capul, noi am facut caca de toate culorile, mai nou facem cu muci, si culmea, e mai linistita decat alte dati...

dintr´ale colicelor: saptamana asta am papat linte, si n-a avut fata nimic, ieri am mancat toata ziua salata de vinete cu ceapa cruda si rosii, si tot nimic, ba chiar si-n cafea arunc cate-un deget de lapte...asta datorita faptului ca toata lumea imi zice ca n-are a face alimentatia mea cu colicii fetei. concluzie:cand e sa fie rau, e rau indiferent de cat de atenta am fost cu alimentatia. iar primul meu copil hranit cu lapte praf a suferit muuuuult mai multi colici!

Mergi la inceput

Dbunny, plangeam de faza k nu putem congela fructele .

Off nu imi adu aminte de mancare, k eu cu regimul hipoalergic imi vine sa mananc si mobila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Dbunny, plangeam de faza k nu putem congela fructele .

Off nu imi adu aminte de mancare, k eu cu regimul hipoalergic imi vine sa mananc si mobila.

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

imi pare rau.. poate sunt alte mamici cu o altfel de experienta..

Bunny.. eu zic ca noi am scapat de colici, insa la anumite alimente clar avem o sensibilitate mare, si ne doare burtica..

Eu sunt tareee ciudata.. am perioade in care nu imi trebuie sa mananc, perioade in care mananc tot ce prind.. si degeaba ma chinui sa slabesc un kg ca in per asta le pun la loc..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello gagici!!!
Ma chinui de ieri sa scriu un mesaj ,si nu mai reusesc...Ba imi sterge PAul mesajul, ori imi inchide pc-ul nepoata, mai avem cate ceva de facut si ciu-ciu mesaj.

Jade tratat T simtomatic ,zic eu ,pana maine cand probabil pediatrul va fi la cabinet, urmarita temperatura si vocea,sa nu fie ragusita, ca ala e semn de laringita care e periculoasa( eu sunt tare speriata de ea) ,starea generala si mucii. La muci ser si pompita , la temperatura ridicata dezbracat treptat ,baita cu apa calaie, impachetat in scutec de finet udat cu apa la temperatura camerei, daca nu scade temperatura supozitor. Daca are debut brusc febra,de la temperatura normala catre 40 mers la urgenta. Tusea poate fi si de la mucii care ajung in gat sau de la faptul ca respira pe gurita avand narile infundate . sa va treaca amandurora repede raceala.

Andreea felicitari pentru primul dintisor , a iesit usor? A facut febra? Nu e o regula cu iesitul dintisorilor, nici la ordine nici la perioada de timp in care trebuie sa iasa. De obicei e o ordine,dar nu inseamna ca toti copiii o si respecta .
Kora nu am gasit metoda de a lungi orele ,doar ca eu cand stau cu fata pe picioare ( asa o linistesc atunci cand o doare burtica, o infas intr-un scutec de finet sa aiba mainile si burtica stranse nu foarte tare si o legan pe craci) nu pot sta degeaba,si atunci mai mesteresc ceva cu mainile , ori crosetez/impletesc ,ori ma joc cu margelutele. O sa pun cateva seturi si la vanzare zilele astea , cu ornamente reusite.
Multumesc fetelor de apreciere ,eu accfept si critici , ca sa imi iasa mai bine urmatoarele .

Eu de aspirat aspir fata o data cam la doua zile ,cand o vad ca respira greu ii pun ser ( 2.5 ml impartit in ambele nari) ,las cateva minute si trag cu pompita .

Mariana parca ne-ai mai dat datele o data,le mai dai ca sa te trecem in listuta? Prima data am crezut ca trece Seidana si am ratat mesajul .

Mai aveam ceva de zis dar nu imi amintesc acum, o las pe dimineata ...

Va pupic,noapte buna.

Fii ajutorul lui Mos Nicolae Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

bunny multumim

seidana eu am luat de la Sensiblu , are si la Dona
voi le aveti acolo ?
roaga le pe farmaciste sa se uite in calculator , in reteaua lor sa ti spuna exact la ce farmacii gasesti

lena , mama a bagat la congelator ceva legume si fructe
insa , nu stiu exact ce

_

de T 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

lali multumim
nu are febra , si ma rog sa nici nu faca
dar e infundat rau , si abia respira uneori
mai mult cu gura deschisa sta
off

_

de T 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

fetelor, de maine vreau sa fac un experiment o saptamana si sa-i dau numai sa suga. mai des de 3 ore cum are programul de mancat acum.
va rog ajutati-ma cu un sfat cum sa fac?
cele care alaptati. cum dati? la o ora, la doua? cand plange?
mie nu-mi place deloc cum mananca si ma gandesc ca asa o manca mai mult.
trage 10 min la san si gata. apoi ma chinui cu biba si daca mananca vreo 20-30 ml.
daca ii dau numai biba, bea cu foc 60 ml si dupa aia incepe joaca de-a soarecele si pisica si cu greu o fac sa mai manance pana la 100 ml...
si din cate stiu eu si din cate vad cat mananca ai vostri, ar trebui sa manance peste 100 la greutatea ei (5180gr), nu?
deci, pls, cum sa fac cu alaptatul?

Mergi la inceput