Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Andreea, nu merge prin MP pentru ca iti va aparea doar formula prescurtata.
Ti-l pun aici, si dai quote(pictograma cu o sageata verde din bara deasupra postarii) la postul meu ca sa-ti apara formula pe larg. O copiezi si o atasezi la semnatura ta. Dupa ce ai copiat linkul pe larg poti sa inchizi fereastra de quote.

Link ticker:

10+

Elly 16+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Apropo, dupa DPN-ul tau, 17 iunie 2012, vad ca varsta sarcinii calculata de ticker e 10 sapt si 1 zi.

Elly 16+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Multumesc, Elly. Acum cred ca merge. Da, dupa DPN asa e, dar la masuratori a fost mereu in urma cu o zi. Deci dupa masuratori mai corect ar fi sa spun ca DPN e 18.06 in loc de 17.06. Diferenta nu e mare si am zis ca schimb DPN mai incolo cand o fi sarcina mai mare si mai clar calculul.

Multumesc mult pentru ajutor!Multi pupici calzi pentru tine!

Andreea, 10+

Mergi la inceput

Fetelor, daca vreti sa denumiti un link(adresa unui site), folositi urmatoarea formula:

[url=link]Denumire[/url]
Puneti link-ul intre ghilimele. Eu nu am pus aici pt ca mi-ar fi aparut la postare doar varianta mascata, nu si formula de mascare.

Se foloseste formula asta si pentru mascarea unui site, al carui link il poti denumi cum vrei tu. Poate va foloseste vreodata informatia.

Elly 16+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aever

Multumesc, Elly. Acum cred ca merge. Da, dupa DPN asa e, dar la masuratori a fost mereu in urma cu o zi. Deci dupa masuratori mai corect ar fi sa spun ca DPN e 18.06 in loc de 17.06. Diferenta nu e mare si am zis ca schimb DPN mai incolo cand o fi sarcina mai mare si mai clar calculul.

Multumesc mult pentru ajutor!Multi pupici calzi pentru tine!

Andreea, 10+

Cu placere! Si la mine mereu apar diferente de DPN la echografii, cand e mai mare, cand e mai mic. Dar nu ma mai stresez. Mai incolo, aproape de nastere o sa reactualizez.

Elly 16+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Sa intru si eu in randul fetelor care astazi schimba saptamana. Am terminat-o si noi pe-a 12...intram cu bine in cea de-a 13-a.
Va pupez, fug la un puiuc de somnic pana sosesc tati cu mandra mea...mai au vreo 2,5 ore pana ajung.

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si cu fratior sau surioara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

buna sa va fie ziua burticilor,

referitor la ce spuneau fetele despre DT si cand ar fi bine de facut eu sunt programata sa il fac la 13 sapt si 3 zile. L-am intrebat pe doctor daca nu este cumva prea tarziu si mi-a spus ca se face pana la 13 sapt si 6 zile. eu ma duc cam pe ultima suta de metri.

va pup si va doresc o duminica frumoasa

[11+] In curand mamica si am o minune in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

BUNA FETELOR,
VA INVIT LA O FELIE DE TORT,DE PIZZA,DE TOBA,DE SORIC,DE CARTOF,DE BRANZOAICA.....DE CE VRETI VOI!FAC CINSTE!+ O CANA DE CEAI,CAFEA,SUC DE FRUCTE,ZEAMA DE MURATURI,APA PLATA!!!!+O PORTIE ZDRAVANA DE OPTIMISM,DOUA DE SANATATE(UNA PT VOI SI UNA PT BEBEI),UNA MARE DE RELAXARE SI VESELIE CAT INCAPE!
E GATA,POFTITI LA POTOL!

Virginia 15+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

multumim pentru invitatie Virginia!! burticile astazi se cam rasfata, nu prea vad activitate pe la odisee . eu am revenit dupa o ora de somn cu forte proaspete pentru o repriza de calcat.

pupici pentru viitoarele mamici

[11+] In curand mamica si am o minune in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

La muuuuuuuuuuuuuuuuuulti ani, Virginia! Multa multa sanatate tie si lui bebe si tuturor celor pe care-i iubesti! Te pup cu drag..si..mai usor cu detaliile despre mancare, te rog, aici nu se gaseste chiar tot ce ai scris tu in meniu.

Corina, mami de Bubulina 11 luni si acum 9+ (?)

Mergi la inceput