Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (10)
Raspunsuri - Pagina 6
mi_bebelina spune:
Aever, ma bucur ca ai anuntat familia si ca n-ai avut probleme! Si cel mai mult ma bucur ca bunicul e alaturi de tine...iti dai seama, va fi strabunic.....sigur si mama te va sustine.
Virginia, fetita ta e nascuta in aceeasi zi cu sotul meu...bine, la o diferenta de 25 de ani
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si cu fratior sau surioara?
mi_bebelina spune:
Dr mea nu mi-a dat sa fac dublu test. A vazut triplul test de la prima sarcina si mi-a zis ca nici ala nu era cazul sa il fac, avand in vedere ca totul era ok si atunci aveam 25 de ani....cica e recomandat daca mama are peste 35 de ani sau daca iese ceva in neregula pana atunci...
virgiL spune:
DIANA,insemna ca stii ce inseamna sa stai cu capricornu in casa!Indiferent de varsta au aceeasi dterminare(ca sa nu-i spunem incapatzanare).Pai daca daca ai in jur de 25 de ani(caci nu stiu nici ce varsta ai ,si nici Deliuta) si nu ai probleme de sanatate,nu ai antecedente de boli genetice in familie,chiar nu vad de ce sa-ti faci griji inutile.Ai grija de tine,de cum te odihnesti,cum te alimentezi si mai ales sa nu te stresezi!
Virginia 15+,mami de Ioana(22.12.2002)
virgiL spune:
DIANA 85,sper ca nu ma inseala memoria,da tot imi mai aduc aminte cate ceva asa pe parcurs....la tine erau durerile de burtik?s-au mai potolit contractiile?Caci la mine abia dupa o saptamana de nospa si magne B6 s-au mai linistit treburile.
mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui virgiL DIANA,insemna ca stii ce inseamna sa stai cu capricornu in casa!Indiferent de varsta au aceeasi dterminare(ca sa nu-i spunem incapatzanare).Pai daca daca ai in jur de 25 de ani(caci nu stiu nici ce varsta ai ,si nici Deliuta) si nu ai probleme de sanatate,nu ai antecedente de boli genetice in familie,chiar nu vad de ce sa-ti faci griji inutile.Ai grija de tine,de cum te odihnesti,cum te alimentezi si mai ales sa nu te stresezi! Virginia 15+,mami de Ioana(22.12.2002) |
Acum am mai imbatranit ceva, am 29...aproape 30. Iar Delia are 3 ani si jumatate.nascuta pe 20 mai 2008......chiar ma gandeam cu sotul ca daca o sa fie totul bine, o sa facem petrecere ambilor copilasi in acelasi timp. Da, e uneori incapatanat....dar stie cum sa ma faca sa accept ideile lui. Eu sunt pesti, dar sunt mult, mult mai incapatanata decat el.
virgiL spune:
DIANA,sa traiti cu toti fericiti!Si sanatosi!La mine mama e pesti ...si da si ea e f. incapatzanata...
Anitta_O spune:
Pe mine m-a chemat la DT la 10 sapt si 6 zile. Cred ca sunt singura de pe aici care il face atat de devreme.
Aever, ma bucur atat de mult ca ti-ai luat o piatra de pe inima!
Deea, iti doresc sa mearga totul bine, sa fii linistita si increzatoare!
Virginia, tu cum mai esti pe dinauntru?
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 10+
addya_21 spune:
Draga mea deea nu iti face griji degeaba.Stresezi iubita mea bebicul.Totul o sa fie bine!!!
Aevar ,pana la urma sangele apa nu se face,poate ca mama ta e putin derutata acum,poate isi facuse alte planuri pentru tine(sa te vada intai mireasa ,sau cine stie ce ),dar sunt sigura ca te iubeste si se bucura pentru tine.Poate nu isi exteriorizeaza sentimentele acum dar asteapta putin sa vezi ce fericita va fi cand isi va tine nepotelul/nepotica in brate.Ma bucur de reactia bunicului tau,abia astept sa ii vad si eu fata bunicului meu ,care asteapta vestea asta din ziua in care m-am maritat.
TOTUL O SA FIE BINE!
PUPICI PE BURTICI!
Andreea(bebe)˛ 9+
virgiL spune:
ANITTA_O,eu pe dinauntru am inceput sa simt timid un fluturas de cateva zile,dar piticul din creier aproape ca ma face sa neg ceea ce simt.Mi-e frica sa ma uit spre burtik,mi-e frica sa vad daca a mai crescut...mi-e frica sa nu ma atasez prea tare si apoi sa cad in amara dezamagire.Dar lucrez intens la asta,si incerc sa ma iert pt fricile mele(ca doar sunt un om ,nu-i asa?si inca unul chinuit de homoni),incerc sa-mi ascult glasul interior care imi spune ca bebe e bine merci...incerc sa uit rezultatele la teste,sa uit tot ce stiu dpdv medical si sa ma rog mai mult,pt ca stiu ca minunile se intampla!
Cam devreme te-a chemat la DD,de ce?Cumva atunci avea liber in programare?Eu as mai astepta o saptamana in locul tau...acum bebe creste semnificativ de la o zi la alta.Cu cat e mai ”voinic”,cu atat are si dr ce sa masoare mai bine.
Te pup si iti doresc sa fii parasita!De greturi!
mi_bebelina spune:
Ellyshor, elena_gd...multumesc mult!