Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Eu acest wekend am stat in casa cu Edi, e racit tare si am incercat sa il fac bine, fara prea multe medicamente. I-am dat o saptamana antibiotice si pe cand le-am terminat a inceput tusea magareasca. Sper sa ii treaca cat mai repede, ca nu mai pot sa il aud nopatea cum tuseste.

Vineri si duminica Robert a tot dat tumbe la mine in burtica , isi face simtita prezenta tot mai des. Chiar in acest moment cand va scriu ma atentionat de 2 ori, sa nu cumva sa uit de el(de parca as putea).

Nu stiu daca vedeti dar ne-am decis la nume. E foarte interesant ce sa intamplat cu numele. Joi ii fac o lista lui sotul cu numele care imi plac si el imi spune ca Robert. Ma duc acasa o intreb si pe sora mea ce spune si imi spune ca si ei ii place. Sambata primesc un telefon de la verisoara mea(si prietena mea cea mai buna) si imi spune ca imi propune ceva fara sa ma supar, ca nu imi place numele de Robert, ca ei ii place foarte mult cum merge cu Eduard. Deci va dati seama de coincidenta, dupa sotul, sora si pe urma verisoara si fara ca macar sa o intreb. S ieri bomba cea mare. O intreb si pe mama daca ii place si se uita la mine si imi spune ca de mult timp , exact dupa ce a aflat ca e baiat, a vorbit cu cea mai buna prietena a ei si se gandeau ca Robert ar fi cel mai potrivit nume si mai frumos. Deci va dati seama cate coincidente. Cel putin mie asa mi se pare. Precum a spus mama , cred ca bebele vrea sa il cheme asa.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 16+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

MULTUMESC pentru toate urarile si mai ales pt toate incurajarile!
Bineinteles ca nebuna cum sunt,am si sunat la dr mea de aici de la Roman,si m-a si primit draga de ea la eco si m-a potolit spunandu-mi ca am un baietzoi de 100 de grame, a carui inimioara bate cu 140 de batai pe minut.Nu-l mai vazusem de vreo 3 sapatamani,de simtit eu ma simt bine,semnele lui sunt foarte vagi,semne de sarcina ciu-ciu,...si intrasem intr-o panica...Gata..m-am potolit si nu ma/va mai stresez pana miercuri la amnio!Dupa aceea va innebunesc din nou pana-mi vine rezultatul (noroc ca-mi face testu Fish care dureaza doar vreo 2 zile...Va iubesc pe toate!

Virginia 15+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Ramona, super povestea numelui! Sper si la noi sa apara ceva de genul asta desi am impresia ca noi ne-am cam hotarat desi am avut o discutie de numai 10 min pe tema asta. Momentan nu zic nimic, nici nu stim ce o sa fie. Plus ca ma astept si eu sa-si aleaga bebe nume cand o sa inceapa sa miste.

Virginia ma bucur ca te-ai mai linistit si ai vazut iar bebelu. Cred ca o sa fie bine amniocenteza. Asteptam sa ne povestesti cum a fost la procedura in sine si apoi ce rezultate ai.

Andreea, 10+

Mergi la inceput

Virginia, bine ca te-ai linistit. Ce bine de tine ca nu mai ai semne de sarcina. Ar fi frumos sa te tina tot asa. In afara de miscarile lui bebelin sa nu simti nimic, adica nici o durere sau insomni sau greturi sau alte chestii mai putin placute. Iti doresc mult noroc la amniocenteza si sper si cred ca totul sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

am fost la dr.,de azi trec inapoi la mamicile cu un bebe.din pacate cel de-al doilea nu s-a mai dezvoltat.inca se mai vede,dar am inteles k o sa dispara cu timpul.asta este,sunt viitoarea mamica a unui bebe de 9 saptamani si 1 zi dupa masuratori si cu 164 batai de inimioara pe minut!

am activat si PM.
multumesc tare mult si sa aveti grija de voi!
Andreea(bebe)² 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Ramona, sunt uimita de coincidentele cu numele baietelului vostru. Sa fie sanatos!
Virginia, ma bucur ca e activ bb si ca te-ai linistit putin. Deci e baietel.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Addya, chiar imi pare rau. In acelasi timp ma bucur ca celalalt bb e sanatos, la locul lui.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 10+

Mergi la inceput

Addya imi pare rau pentru bebe2 , dar in acelasi timp imi pare bine ca bebe1 este sanatos. Ii doresc multa fericire si sanatate si de acum incolo sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

multumesc fetelor!
o sa fie totul bine!!!era de asteptat ,pentru ca la ecografia trecuta mi-a zis k la bebe 2 nu se vede inimioara.eu am sperat ca nu se vede din cauza ca e prea mic ,dar asta e!asa a vrut Dumnezeu!ma rog sa fie ok bebicul meu,sa fie sanatos!

Andreea(bebe)² 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Pup ADDYA ,nu pot decat sa vad jumatatea plina a paharului tau.Cei puternici si sanatosi merg mai departe.Sa dea Dumnezeu sa il tii cu bine in brate pe bombonelul care ti-a ramas,la termen evident!

Virginia 15+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput