Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

ELENA,ELLY va multumesc de urari si voua!SA aveti parte numai de bucurii si voi!ELLY,nici nu stii ce ma emotionezi si ce ma mult ma bucur pt tine si pt micutza ta minune miscatoare!Bafta multa si tie si tuturor fetelor care aveti investigatii de facut in aceasta saptamana!Ma pregatesc si eu pt amnio de miercuri dar am senzatia ca ma lasa nervii pe ultima suta de metri...am patit si eu precum DEEA,am senzatia ca nu mai sunt gravida,ca nu ma mai dor sanii,greata oricum nu am avut,burta n-am ...iar din 2 kg cat luasem in primele 2 luni mai am aprope unul cu plus.,nu mai simt nici un fluturas...Offf...nu mai stiu ce sa fac sa-mi alung indoiala si teama din suflet..Va pup pe toate!

Virginia 15+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Aever, azi e sarbatoare mare, dar nu stiu daca esti ortodoxa.
Elly, cat de emotionant! De acum o sa-l simti din ce in ce mai mult si mai puternic.
Succes pe dupa-amiaza!

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 10+

Mergi la inceput

Oh, Virginiaa!... Mi se rupe sufletul pentru tine si-mi doresc foarte-foarte mult sa fiti bine amandoi. Imbarbateaza-te, puterea e in tine, roaga-te sa ti se mai dea putina putere sa rezisti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Ups! Sunt ortodoxa, am si calendar pus chiar pe perete dar uite ca mereu patesc asa si fara sa ma uit ma apuc de treaba cand e vreo sarbatoare...Na, asta e. Cred ca ma iarta Doamne-Doamne. Am pus doar rufe la spalat, n-o fi pacat asa mare. Din pacate n-am ce face ca nu mai am deloc lenjerie intima curata... Mi-a fost cam rau ultimele zile si n-am avut curaj sa am apropii de cosul de rufe de teama sa nu dau la rate iar.

Andreea, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.c spune:

La multi ani Virginia!, cu intarziere
Ieri dupa 3 saptamani de stat la pat, am zis sa respir putin aer curat, o plimbare scurta, stupoare blugii nu mai au nevoie de curea, in stilul asta intr-o luna trebuie sa schimb garderoba. Voi fetelor deja nu mai purtati hainele obisnuite?

9+

Raluca.c - mutatia genei MTHFR heterozigot A1298C, 2 sarcini oprite in ev. la 6 saptamani, ultima in iunie 2011, Amh 0.4, Rh negativ

Mergi la inceput

Nici eu n-as fi stiut daca nu m-ar fi informat socrella.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Buna dimineata burtici!

addya din pacate nu am stiut de plecare, pentru mine a fost o surpriza, ai mei vroiau sa ajungem neaparat la manastire. Daca stiam ca vin, nici eu nu mi-as fi dorit sa scap de intalnirea cu tine, din contra

Alina nu stiu cum se numeste preotul, dar m-a impresionat la maxim si mi-a dat o gura zdravana de speranta. Sper din tot sufletul sa fie cum spune. La multe saptamani (maxim 40 ) in burtica la mami ii doresc puiului tau si sa se nasca sanatos.

Elly emani fericire maxima si m-ai emotionat cu miscarile timide ale bebicul tau dulce care a vrut sa-ti arate ca el este acolo, in burtica. Am auzit ca daca-l mangai, ii canti, ii vorbesti... simte. Saluta-l si din partea mea Doamne ajuta la echo si TT azi! Sa ne aduci vesti bune!

Andreea sper sa fie numai de bine, asa cum a spus si preotul si toate sa ducem sarcinile pana la termen cu bebei sanatosi!

Virginia stiu ca nu sunt in masura, dar sfaturile voastre de a ma linisti m-au ajutat, de aceea te rog si eu pe tine sa te linistesti, sa te gandesti la bebe, ca urmeaza o procedura nu foarte simpatica pentru el si trebuie sa fie linistit, sa nu se agite. O sa-ti povestesc o intamplare a unei prietene, insarcinata acum in 26 de saptamani, a trebuit si ea sa faca amniocenteza si recomandarea medicului a fost sa stea cat mai linistita inainte de amnio ca bebe sa nu se agite prin burtica pe acolo sa poata sa-i recolteze fara probleme. Ea este medic rezident si asculta intocmai sfaturile medicului, care este si o fosta colega de facultate de-a ei.
La amniocenteza, cand dr a bagat acul, bebelina s-a speriat si s-a lipit de peretele uterului si a stat acolo nemiscata vreo 3-4 zile. Jur ca nu am stiu ca la varsta asta au dezvoltat sistemul de aparare. Deci, bebeii nostri sunt foarte destepti si simt mai mult decat poate ne imaginam sau stim noi. Mai este un pic pana miercuri, fii tare, curajoasa si sunt sigura ca totul va fi bine

Eu m-am trezit la 6 dimineata sa caut pe net unde si cum sa merg sa fac dublu testul.
Mai ajutati-ma cu info va rog din suflet.

Va pup si va doresc o saptamana plina de vesti bune!

Sa fim sanatoase, cu bebei sanatosi!
Deea 11+ cu miez dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna dimineata burtici..am revenit..ne-a fost dor de voi
Vad ca ati avut spor la scris nu gluma..sper ca sunteti bine..
Noi ne-am relaxat, ne-a rasfatat mama a fost tare bine..Luca a fost ocupat cu verisorii si m-a lasat si pe mine putin mai libera..
Ma duc sa citesc din urma..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Buna dimineata, burticutelor!

Virginia, cu putina intarziere iti urez si eu La multi multi ani plini de fericire, sanatate, impliniri si liniste alaturi de cei dragi. Sa dea Dumnezeu sa se mai infaptuiasca o minune in odiseea asta si sa iti tii buburuza in brate peste cateva luni, sanatoasa. Esti un om extraordinar, care merita asta din plin.

Te rog mult sa te linistesti in legatura cu simptomele si sa incerci sa redevii persoana rationala care stiu ca esti. Totul e in ordine cu fluturasul, doar s-a gandit ca fiind deja asa marisor, nu mai e nevoie sa o chinuie pe mama cu greturile. Si eu ma simt mai bine de vreo doua saptamani, am episoade rare de greata si de voma aproape deloc, sanii sunt cam voluminosi dar deloc durerosi, insa nici nu ma gandesc ca ar fi vreo problema. E normal sa incepem sa ne simtim mai bine de acum...

A, si eu ma abonez la o cana de zeama de varza si o portie maaare de varza murata cu ulei si piper ! Mor de pofta asta de vreo doua saptamani, ma gandeam chiar sa-mi murez niste varza intr-un borcanas.

Elly, cat de frumos! Mi se pare incredibil, abia astept sa-l simt si eu pe fluturasul meu. Tot stau atenta, sa vad, poate poate... Dar de acum, ar cam trebui sa se intample minunea...

Deea, m-a emotionat pana la lacrimi ce ne-ai povestit. Ma bucur mult ca parintele a reusit sa te linisteasca si sa te umple de speranta, asa cum ar trebui sa fii acum. Inca un pic de rabdare, si ai sa vezi ca si medicii o sa iti confirme ca puiutul e bine.

Elena, eu aveam probleme cu somnul daca consumam vitamina C seara (in bauturi ori daca luam Elevitul seara). Poate si faptul ca stai acasa si nu esti obosita fizic (chiar daca esti somnoroasa) e de vina. Am mai avut si eu episoade de insomnie, dar in zilele in care ieseam la plimbare si ma oboseam un pic, dormeam fara nicio problema.

Va pup pe toate si va urez o saptamana minunata, pliiina de vesti bune venite de la consulturile acestei saptamani.

Diana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor. Va invit la o ciocalata calda, poate ne mai incalzeste putin.

Lipsesc si eu un wekend si voi umpleti pagini intregi. Din pacate cand am ajuns vineri acasa am descoperit ca nu am internet asa ca am reusit doar azi sa vad ce ati scris.

Virginia LA MULTI ANI. Sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa ai parte de o viata foarte frumoasa alaturi de familia ta. Sa ai o sarcina usoara si un bebelas sanatos. Scuze de intarziere.

Mi_bebelina vorbeai de vitamine, eu mi-am intrebat doctorul daca trebuie sa iau iar el mia spus ca deocamdata nu, mai incolo pe parcursul sarcinii. Poate si din cauza ca analizele mi-au iesit bine, nu aveam lipsa de ceva vitamine.

Aever felicitari vca le-ai spus familiei. Cand le-am spus la ai mei ca sunt din nou insarcinata , mama a fost suparata, deoarece nu ne descurcam prea bine cu banii. Dar dupa un timp in care a rumegat, acum ma rasfata si nu ma lasa sa prea fac multe de teama sa nu cumva sa patesc ceva(adica sarcina sa pateasca ceva) si tot ea are grija de Edi(ea si sora mea). A ca sa adaug, eu pe timpul ierni stau la mama. Eu spun ca sa ii dai ceva timp mamei tale si o sa vezi ce fericita o sa fie.

Addya iti urez mult noroc si sa vezi doi bebei sanatosi azi si sa primesti numai vesti bune.

Elly si tie iti urez mult noroc la TT. Si eu am fost stresata, dar dupa ce am primit rezultatul, m-am linistit. O sa vezi , totul o sa fie bine.

Deea in primul rand incearca sa te linistesti, stiu ca e uso de zis, dar greu de facut. Eu stiu de la doctor si de pe net ca masurarea pentru Nt se face la o sarcina mai avansata, se face intre 11 saptamani si 14 saptamani, cred ca mai devreme nu are relevanta si mai tarziu dispare. E greu sa masori NT indiferent de varsta bebelasului. Si pe mine ma infricat si speriat doctorul ca ceva nu bine sa fac TT. Ca NT este prea mare, si pana la urma TT a iesit bine. Si inca ceva aceste masuratori depinde mult si de aparatura, de doctor si de pozitia bebelusului. Sper sa fie totul bine.

Am vazut ca vorbeati de epilat, eu la prima sarcina nu ma epilam deloc, doar ma radeam cu ceara. Nu aveam voie sa ma epilez. Acum la sarcina acesta ma fac cu epilatorul pe picioare si la axila. Inghinal ma fac tot cu lama re ras. Imi este frica sa nu fac ceva rau. In schim o verioara de amea sa epilat peste tot cu ceara pana cu cateva zile de a naste, dar ea se epileaza de tanara si des(matusa e cosmeticiana), deci este obisnuita.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 16+

Mergi la inceput