Brum. N-D 100- Hai Bianca77! Hai blue_rain!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

denisa incearca sa nu te stresezi, e pacat daca totul merge bine cu bb sa te superi din cauza soacrei. cat mai sta la voi?

primul pas e sa ii spui sotului ce te deranjeaza ca intr-adevar si hormonii joaca un rol important perioada asta, sa ii spui soacrei intr-un mod diplomat pct tau de vedere (e pacat sa strici relatia buna pe care o ai cu ea - ca rar se intimpla asta) sau pur si simplu comanda "ignore total".

eu nu am avut niciodata o relatie buna cu soacra - nici sotul meu macar.prima oara cand l-a vazut pe raducu pe la 2 saptamani el plangea f tare si i-am zis soacra-mii ca probabil nu ii place parfumul ei (ceea ce e f posibil la un bebelus sa nu aprecieze parfumul puternic al unei persoane). i-a picat fatza.

intre timp s-a dus D-zeu s-o ierte...

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (37 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Albert, felcitari pentru fetita grasunica.Ce nume i-ati dat printesei? Cum ai nascut, natural sau cezariana?

Natural ,din 4 contractii mari si late ,per total 15 min de ,,chin ,,! asta dupa o tura de shopping in dimineta cu pricina ,am ajuns la programarea de la spital din aceiasi zi cu o dilatatie de 6 -8 cm .dupa cativa ml de oxitocina in perfuzie si cateva ore de ras in sala de nastere (din plictiseala ,ca dureri nu aveam ) s-a nascut Amy. Super nastere ,rapida ,fara complicatii ,fara taieturi .La 1,5 ore mergeam prin salon ca o caprioara.Sa dea DD la toata lumea asa nastere ca a mea !

Va multumesc fetelor pt felicitari ! o seara faina !

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Citat:

Natural ,din 4 contractii mari si late ,per total 15 min de ,,chin ,,! asta dupa o tura de shopping in dimineta cu pricina ,am ajuns la programarea de la spital din aceiasi zi cu o dilatatie de 6 -8 cm .dupa cativa ml de oxitocina in perfuzie si cateva ore de ras in sala de nastere (din plictiseala ,ca dureri nu aveam ) s-a nascut Amy. Super nastere ,rapida ,fara complicatii ,fara taieturi .La 1,5 ore mergeam prin salon ca o caprioara.Sa dea DD la toata lumea asa nastere ca a mea !

Va multumesc fetelor pt felicitari ! o seara faina !

Wow, fara taieturi, si fetita de 4kg! A fost primul bebe?
La mine povestea a fost aproape la fel (ajuns cu dilatatie 5-6, 4 ore de contractii suportabile pana la dilatatie 8, occitocina, 4 contractii rele, 20 min si gata, dar bebe muuult mai mic si 30 de minute de cusaturi dupa :( )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

Wow! Albertje, chiar! E primul copil?

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Citat:

Mi-e ciuda ca in loc sa fie prima saptamana cu cea mica acasa cea mai fericita pentru noi, eu am fost zilele astea tot cu capsa pusa si nu m-am ridicat din pat din cauza ca ma streseaza soacramea. Si il vad pe sot ca e nemultumit. Mi-a zis ca ii e dor sa vina acasa si sa il intampin cu un zambet. Ca s-a saturat sa ma vada distrusa. As vrea insa sa inteleaga ca sunt asa parte din cauza hormonilor care au luat-o razna dupa nastere si parte din cauza lu maicasa si sa nu ma mai judece ca nu zambesc.

Citisem ce ai scris mai devreme, am vrut sa raspund si n-am stiut ce, ca mi se parea tare trist ca o mamica noua sa nu zambeasca cu gura pana la urechi.

Cand am lasat calculatorul, mi-am reamintit ce ai scris si m-a "lovit"... Daca trebuie sa il "intampini"... sotul tau nu si-a luat concediu ceva? Esti singura cu soacra? Ca atunci nici nu-i de mirare...

Nu te auto-invinovati de hormoni! Cand hormonii tipa au ei dreptatea lor. Ca si bebelusul, si tu ai nevoie de protectie, dragoste si sprijin, si asta e treaba sotului - sa tina mamica fericita astfel incat mamica sa poata sa il tina pe bebe fericit. E nedrept din partea lui sa astepte ca tu sa il inveselesti pe el - ar trebui ca el sa iti incarce energia, sa iti fie aproape, etc. Daca foloseste un cuvant ca "distrusa" despre femeia care tocmai i-a nascut un copil, merita sa fie batut.

Si cu soacra ai dreptate - exagereaza. Cum sa reactionezi/comunici cu ea... habar n-am.

Fruntea sus - tine bebele in brate cat poti si iubeste-l, o sa-ti creasca instant moralul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamiron

Offf fetelor sunt asa de suparata si sper ca nu va supara daca imi spun si eu offul aici, dar simt ca explodez.

A venit soacramea miercuri si ma calca pe nervi de imi vine sa o arunc pe geam. I-am zis sa nu legene fata de 1000 de ori. O leagana si daca ii fac observatie imi zice ca ea nu isi da seama. O leagana in fata mea si mi se pare ca ma sfideaza ingrozitor.
Soacramea e cea mai ipohondra persoana pe care eu o cunosc. De 3 zile de cand e la noi a zis ca laptele meu nu e bun si ca nu se satura fata (desi dupa ce suge doarte cate 4-5 ore linistita), ca ei i se pare ca are diaree si ca nu e normal sa aiba scaune de 8 ori pe zi, ca i se pare ca haraie ceva la plamani desi erau doar mucisorii din nasuc, ca ea crede ca fata are colici desi copila nu plange decat cand ii e foame. Ma deranjeaza groaznic sa imi spuna ca copilul meu e bolnav, cand nu are nici un motiv intemeiat si e doar paranoica. Ma streseaza ingrozitor. Deabea astept sa plece.

Pe de alta parte soacramea e foarte ok. Mereu am zis ca e cea mai buna soacra. Nu ma critica (cel putin nu in fata), e de treaba si pana acum am indragit-o foarte tare. Ba chiar ii ziceam mami.

De cand a aparut copilul si am vazut ce attitudine hiperprotectiva are ma incearca un sentiment de dezgust. Nu stiu de ce. Poate pentru ca tot timpul le-am urat pe mamele care isi cocolosesc copii si nu ii lasa sa fie independenti. Mi se pare ca se iubesc pe ele mai mult decat pe copii si fac asta din egoism. Eu am hotarat ca nu o sa fac asa cu copilul meu si am pretentia ca nici ea sau altcineva sa nu faca asta. Mie mi se pare normal sa am astfel de pretentii si lumea sa mi le respecte. Pana la urma e copilul meu.

Nu stiu cum sa procedez pentru ca nu as vrea sa stric relatia frumoasa care o aveam cu ea, desi stiu ca nu mai pot sa simt la fel pentru ea dupa ce am vazut-o cu alti ochi. Si cred ca nici ea nu mai o sa simta la fel pentru mine pentru ca nu e deacord cu ideile mele de crescut copii. O simt ca ma judeca chiar daca nu zice nimic.

A! Si a zis ca ar vrea sa ii zica fata mami. Mi-a iesit fum pe urechi!!! Copilul meu are o singura mama!!! EU!! Nu sunt de acord cu asta sub nici o forma si nu stiu cum sa ii zic fara sa se supere.

Voi ce parere aveti? Cum ar trebui sa procedez?

38+

pe scurt: cu albastru - nici nu merita efortul de a-i da o replica ptr ca oricum nu va intelege, are conceptii extrem de vechi si PROAPSTE! deci nimic din ce e cu albastru nu e adevarat, lapte de mama prost NU EXISTA, copii alaptati fac kk dupa fiecare alaptat si daca doarme bine totul e perfect! iar daca se aude in nas sforaitul ala usor, clar e de la mucozitatile pe care le va elimina cu timpul! asa ca stai linistita si vezi-ti de alaptat ca faci f bine ceea ce faci!
- ce e in rosu: ai perfecta dreptate! nu uita ca tu esti mama si tu stii ce e mai bine ptr copilul tau, indiferent cat de minunata e soacra/mama/etc, iar asta MUSAI trebuie RESPECTAT! impune chestia asta cu orice pret, daca o lasi asa acum, vei avea de tras cu ea pe mai departe ingrozitor de mult si cu siguranta se va strica relatia.. si eu am fost moale la primul copil, si plangeam in barba la replici si comportament de rahat din partea soacrei, faceam compromisuri, mergeam eu la ea cu bb de cateva saptamani sa-l vada, in loc sa-si miste ea impozantul dos la noi, etc.. de data asta, lucrurile vor sta asa cum vreau eu!
- ce e in verde, nici nu merita comentat! te rog, nu permite asa ceva!! fii f clara si ferma, e ridicola pretentia asta si de un maxim prost gust, mie mi-e groaza ca unei bunici ii poate da prin cap asa ceva, ea oare nu-si da seama ce enormitate debiteaza?!!!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

felicitari Albertje!!!wow ce bb grasunel si ce nastere super ai avut.
Miere, Beatrice aveti niste copii superbi.Sa va traisca!!

Msilvy am incercat cu alune si migdale nau avut nici un efectnici nu-mi produc arsuri dar nici nu-mi trec arsurile.De mere nici nu ma pot apropia si nici de mandarine

Uff Diana crezi ca mie imi place laptele?? da ce sa fac inca putin si scap.

Denisa imi pare rau ca ai neintelegeri cu socrela...sincer nu stiu ce sfat sa-ti dau...eu una i-as spune in fata ce ma deranjeaza,daca ai convine bine daca nu iarasi bine.Eu am noroc de o socra super si n-am avut niciodata probleme cu ea in ceea ce priveste cresterea copilului.

de vro sapt mananc ciocolataeu care de 7 ani nu am mai pus gura pe cioco si acum am o pofta de cioco de zici cei aia.Nu stiu ce sa fac sa nu mai mananc.Am deja 76 de kg

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui albertje

buna fetelor ,

am nascut o fetita superba pe 14.11 ,4100 gr si 55 cm ! urez bun venit si bebelusilor vostrii si celor ce vor urma sa nasca ,nastere usoara !
eu va mai citesc din umbra cand si cand ,dar mai greu cu postatul .un weekend placut tuturor!

vine bebe

Draga mea, pentru tine am venit sa mai vizitez odiseea!!!
Ma bucur nespus de mult pentru tine si sa iti traiasca minunea!! O fetitza reusita! mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

buna dimi!
AMR aproximativ 12 zile

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Neata si o !

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput