Brum. N-D 100- Hai Bianca77! Hai blue_rain!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Denisa, te poti descarca linistita!
Da ce soacra ai si tu...
Eu zic asa: intreab-o daca ea a nascut fata, de are pretentia sa ii spuna mami...ce, fetita ta e sora cu sotul tau sau ii e fiica? Si daca la bunica ii spune "mami", tie cum sa-ti spuna?! "Buni?".
Na, in primul rand ar trebui sa ai o discutie deschisa cu sotul tau, sa ii spui exact ce te nemultumeste..uite, e ok, e maica-ta, e super de treaba, dar mie nu imi convine sa vina sa imi impuna cum sa imi cresc copilul. Daca vrea sa imi dea sfaturi, bine, eu le voi accepta sau nu, in functie de cum consider eu de cuviinta.... Si sa vb sotul tau cu maica-sa. si daca nu vrea, vorbeste si tu cu ea mai in gluma mai in serios, si daca nu vrea cu binele sa te asculte, atuncida-o in plata Domnului si spune-i pe sleau ce ai de zis. Nu-i convine, sa plece. Spune- ca acum sunt alte vremuri, ca nu exista lapte de mama care sa nu fie bun...a..ca va avea copilul peste un an si tu productie putina si nu se satura..asta va fi altceva...dar acum este imposibil ca laptele tau sa nu fie bun.
Acum m-am aprins si eu...cred ca eu i-as zice vreo doua de dulce la soacra daca ar incerca ceva de genul soacrei tale..de fapt a avut o tentativa la Stefan, dar i-am taiat macaroana din scurt si i-am spus ca e copilul meu si il cresc cum vreau eu, indiferent de ce spun unii sau altii.

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Corina, eu nu am spalat husa de la scoica, asa ca nu stiu sa iti raspund.

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

buna fetele !

aris multumesc ! cu toate durerile astea ma gandesc ca poate nu-mi dau eu seama si or fi contractii ! dar acum am inteles ca nu sunt mai ales ca nu dureaza atata i daca mangai locul unde bebe impinge el retrage incet incet piciorul sau mana sau cu ce impinge ..

albertje : felicitari pentru bebelusa ! sa fiti sanatoase !

nicole : sincere condoleantze ! o sa vegheze asupra voastra de acolo de sus !

Mergi la inceput

ane : am si eu arsuri graznice ; si eu la inceput beam numai apa minerala , dar nu mai functioneaza , laptele imi face si mai rau .
ceaiul de menta caldut , neandulcit , imi face bine .
merele curatate , taiate cuburi si lasate la oxidat pe farfurie pana se fac un pic maronii , alunele , migdalele ...

incearca si tu si vezi care functioneaza la tine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamiron spune:

Multumesc de sfaturi si de intelegere Dianalaura. Ma simt mult mai bine sa stiu ca mai e cineva care e deacord cu mine. Ajunsesem sa cred ca poate o judec eu prea aspru ca la cat de hormonala sunt acum dupa nastere nu mai stiu daca e normal sau nu ce simt.

Mi-e ciuda ca in loc sa fie prima saptamana cu cea mica acasa cea mai fericita pentru noi, eu am fost zilele astea tot cu capsa pusa si nu m-am ridicat din pat din cauza ca ma streseaza soacramea. Si il vad pe sot ca e nemultumit. Mi-a zis ca ii e dor sa vina acasa si sa il intampin cu un zambet. Ca s-a saturat sa ma vada distrusa. As vrea insa sa inteleaga ca sunt asa parte din cauza hormonilor care au luat-o razna dupa nastere si parte din cauza lu maicasa si sa nu ma mai judece ca nu zambesc.

Huh, ce bine e sa iti spui offul fara sa te gandesti ca poate superi pe cineva

38+

Mergi la inceput

denisamiron : greu cu soacrele , dar cred ca in momentul asta e mult mai importanta linistea ta , asa ca ar trebui sa-i spui ce te deranjeaza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

deci am ajuns ieri acasaaaaaaaaaaaaaa
ivan a facut o criza de plans de vreo 3 ore
acum si-a revenit
sper sa se obisnuiasca repede
e bine
am un copil cuminte foc
papa si doarme
in conditiile in care am muls 60 ml din sani a mai bagat 60 mll lapte praf
musai sa ii dau ca e rupt si la spital din cauza ca L-AM tinut mult la san si nu era ce sa suga a facut febra de sete
suntem bine
eu un pic obosita dar imi revin
scuze capun poze aici dar nu am vreme sa fac album..
va pup
si sper sa ne mai auzim

puiul meu de tigan............

http://imageshack.us/photo/my-images/535/dsc05610o.jpg/

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si Adam Eduard (14.11.2011)

In 14.11 cu ajutorul lui DD va veni pe lume bebe Adam!

[b]Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

Denisa, incearca sa nu te mai stresezi cu soacra, zi-i ce nu-ti convine si las-o in pace ca asa sunt batranii , cred ca le stiu pe toate...pe mine ma enerveaza ca au uitat ca au trecut si ei prin fazele astea
sa vedem ce-o sa fac eu...am 2 bucati genul asta, o bucata soacra, o bucata mama, momentan le antreneaza sotu pe amandoua, le aminteste ca suntem destul de mari si facem cum vrem noi si daca nu le convine nici n=or sa-si vada nepoata; darrrr...suntem constienti ca o sa avem nevoie de ele sa aiba grija de ea ca sa mai putem si noi evada din cand in cand la un bili, un bowling, o pizza, un suc cu prietenii.
silvy, bursucuta la mine la fel face, isi impinge fundul si-mi inghesuie ficatul ca abia mai pot respira sau mai scoate cate un picior sau manuta in dreptul buricului si se impinge si cand punem mana si-o mangaiem se impinge si mai rau, sotu zice ca e o alintata...si mai are un obicei, cand fac baie mereu se trezeste si incepe topaiala
corina, husa scoicutei nici eu n-am spalat-o si nici n-o spal, mi-e frica sa n-o stric
miere si nadia sunteti tarrrreeee dragute
eu sunt curioasa cum o sa reactionez cand o sa o vad bursucul prima oara ...cred ca sigur o sa dau apa la soarecii din spital (chiar...nu nasteti niciuna la Giulesti, nu?)

35+ asteptam bursucica mica Isabella Ioana

Mergi la inceput

Bea, ce urias e Adam! Pup grasunelul!

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

bine ati venit acasa mamici cu bebelusi! care mai de care mai frumos!

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (37 saptamani)

Mergi la inceput