Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(34)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

buna fetelor...sa aveti o saptamana frumoasa si sa venim cu vesti bune...
- Ligia LA MULTI ANI
- Ma pregatesc sa plec la control...nu am mai sangerat, sunt mai bine...dar e bine sa ma duc sa stiu eu ca e totul in regula...acu, belea pe capul meu....mi-a aparut un hemoroid..extern...asta-mi mai lipsea...sa vad ce-o sa=mi dea si pt ala...cum scap de el...mylady astept niste sfaturi ca tu stii ce inseamna...
-alina, olga...ce poze frumoase aveti..sunteti doua frumusele
- alina..ce dulapioare frumoase..knd am vazut pozele..nu stiu..imi venea sa plang...mai ales cand am vazut hainutele ce frumos sunt aranjate sic e frumoase sunt ele asha mici...mi-am imaginat pt o secunda hainutele bebelushei...am devenit extrem de sensibila...se apropie incet incet momentul si imi vine sa plang mai des...

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna tuturor!
Ali, ce frumos e dulapiorul! Voi face si eu poze cu al nostru, aproape ca l-am terminat… Si burtica ta e tare faina, s-a dezvoltat in fata mai mult, a mea a crescut in lateral si stai linistita ca n-ai prea multe vergeturi, arata super bine. Asa mi s-au facut si mie, in partea de jos mai mult si putine, la cat ma asteptam, fiind doi…
Si camera Sarei e tare faina, mi-a placut mult mobile alba si perdeaua, tablourile. Frumos asortate!
Mady si celelalte fete care aveti programare, va tinem pumnii, sa veniti cu vesti bune!
Ligia, LA MULTI ANI!, multa sanatate, sa te bucuri de tot ce e mai frumos in viata asta!
Sa aveti o zi frumoasa!

Ana, mami de doi strengari si 31+ cu

https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Anahadasa#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Mady - sa vii cu vesti bune de la doctor!
Alina - foarte fain dulapiorul!

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Neata burtici!
Ligia, la multi ani ! Sa fi sanatoasa si fericita si bebe sa aiba parte de tot ce e mai bun pe lume!

Va citesc de azi dimineata. O sa vin maine la intalnire la restaurant. In rest alina ti-am vazut dulapiorul si m-a apucat deprimarea ca sunt asa mama denaturata si nu i-am cumparat decat salopetele de toate varstele pana intr-un an dar nici alea suficiente pentru o perioada anume. Sunt groaznica. Revenind insa la tine ai aranjat totul minunat. Arata ca in filme sau ca in reclamele pentru bebelusi. Cu ocazia asta, daca le vad in fata ochilor realizez si eu c mai e de luat.

In rest mi-e foame si nu stiu ce sa mananc. Week-end-ul a fost frumos dar obositor si am avut multe de facut si nu prea am stat cu sotul deloc. Inca mi-e dor de el adica.

Eu sunt 10 zile pe canesten, atatea mi-a dat doctorita nea ca sa-mi treaca pacatoasa asta de candida. Sper sa-i dam in cap de data asta. Am trecut cu vitaminele pe Materna si vad ca mi-e ok.
Cam atat de la Matza, sunt fericita ca o sa va vad maine.

+29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

MULTUMESC FETELOR PENTRU URARILE FRUMOASE DE ZIUA MEA O SA MANAC O BUCATA DE TORT SI PENTRU VOI VA PUP CU DRAG
aLINA frumos dulapiorul baiatului
Mady te asteptam cu vesti ffff bune
va pop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

la multi ani!!! ligia
alice, ce spectacol ai tu in burtica...aproape asa e si la mine doar ca mai mult seara si noaptea si nu reusesc sa prind pe camera...dar ne minunam impreuna cu sotul de ce pot face ei in burtica

olga ,alina , sunteti niste burtici frumoase , se vede diferenta totusi intre burtica de baiat si cea de fata , la mine arata altfel burtica, nu e tuguiata...io inca nu am vergeturi ,oare scap asa usor?? sau in ultima luna se sparge tot

mady, mihaela ,astaptam vesti bune de la eco

minunea mea 33+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ligiiiiiiiaaaaa, la multi ani!! Sa nu exagerezi totusi cu tortul si sa ne zici ce cadouri frumoase primesti de la familia ta numeroasa :)

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ligia, sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume!!!Pupaturile...maine,da?LA MULTI ANI!!!
Alina, tare rau imi pareca nu am putut intra mai devreme ca sa te opresc de la spalat...E sarbatoare mare astazi!
Alice, ne vedem maine?Fie vin cu masina, fie vine sotul meu sa ne ia si te las fix in fata blocului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitzuza
Azi este sarbatoare asa ca mi-am propus sa nu fac treaba ...
31 + de

Am aflat si eu intr-un tarziu ca azi e sarbatoare...

Alina 31+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

In primul rand:
Ligia! Sa ai parte numai de bucurii si impliniri!

Olga esti o papusa! Am profitat de ocazie si am vazut si pozici de la nunta! Am recunoscut o multime de oameni..de la TV Si am mai vazut o domnisoara micutza care iti seamana leit: o bomboana de copil, sper ca ii place la scoala :)

Marysa, insanatosire grabnica lui Leyre si sper din suflet ca voi sa fiti bine!

Carina, uite un cos de portocale si clementine cipriote culese proaspat pentru tine :)

Mady sper sa revi cu vesti bune!

Alina esti o frumoasa! Dulapiorul are un aer "vintage"..e atat de dragut. Uite o pentru creativitate si rabdare.

Vestile noastre: am mers vaca si m-am intors bou! M-au reprogramat pt eco pe lunea urmatoare pt ca au uitat sa-mi faca testul de glucoza! Asadar am facut azi testul..Norocul meu ca nu mancasem nimic inainte sa merg la spital..parca am presimtit.

O saptamana usoara!

26+ cu pisicutza Iris Myra Nicolaou
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput