Sunt o burticutza insarcinata in 28 de saptamani si am reusit sa racesc rau de tot. Cu toate tratamentele naturiste nu ma simt mai bine. Azi dr. de familie mi-a recamandat sa iau AMPICILINA 500 mg, vreme de 7 zile.
Ati mai fost dintre voi in situatia asta? Sunt tare ingrijorata sa nu-i fac rau lui bb.
Va rog din suflet sa-mi spuneti daca ati luat asa ceva in sarcina si care pot fi consecintele.
Adriana in 28 de saptamani
Adriana, eu nu am luat ampicilina, insa am luat antibiotice mai puternice si pana acum pare a fi totul OK.
Ampicilina este insa considerata unun din antibioticele sigure pe sarcina. Cu atat mai mult in ultimul trimestru.
Rox
Roxana,
Multumesc mult pt. raspuns! Am reusit sa mai stau de vorba cu alte doua prietene de-ale mele care au acum copii de 10-11 luni si mi-au zis ca si ele au luat una Ampicilina, alta Penicilina. Si ele mi-au spus ca e Ok si ca nu trebuie sa-mi fac griji.
Inca o data mii de multumiri. Multa sanatate pt. tine si bb.
Adriana in 28 de saptamani
Adrina eu am luat ampicilina cand eram prin luna a 5-a sa a 6-a nu mai stiu cu certitudine dar oricum bb nu a patit nimic. A avut 4,200 kg la nastere si sanatate maxima.
Pupici
Mel