AMPICILINA in sarcina???

AMPICILINA in sarcina??? | Autor: ad_risnov

Link direct la acest mesaj

Sunt o burticutza insarcinata in 28 de saptamani si am reusit sa racesc rau de tot. Cu toate tratamentele naturiste nu ma simt mai bine. Azi dr. de familie mi-a recamandat sa iau AMPICILINA 500 mg, vreme de 7 zile.
Ati mai fost dintre voi in situatia asta? Sunt tare ingrijorata sa nu-i fac rau lui bb.
Va rog din suflet sa-mi spuneti daca ati luat asa ceva in sarcina si care pot fi consecintele.

Adriana in 28 de saptamani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Adriana, eu nu am luat ampicilina, insa am luat antibiotice mai puternice si pana acum pare a fi totul OK.

Ampicilina este insa considerata unun din antibioticele sigure pe sarcina. Cu atat mai mult in ultimul trimestru.

Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Roxana,
Multumesc mult pt. raspuns! Am reusit sa mai stau de vorba cu alte doua prietene de-ale mele care au acum copii de 10-11 luni si mi-au zis ca si ele au luat una Ampicilina, alta Penicilina. Si ele mi-au spus ca e Ok si ca nu trebuie sa-mi fac griji.
Inca o data mii de multumiri. Multa sanatate pt. tine si bb.
Adriana in 28 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Adrina eu am luat ampicilina cand eram prin luna a 5-a sa a 6-a nu mai stiu cu certitudine dar oricum bb nu a patit nimic. A avut 4,200 kg la nastere si sanatate maxima.

Pupici

Mel

Mergi la inceput