Licurici de ianuarie-februarie 2009 (156)
Raspunsuri - Pagina 7
crisspy spune:
Multumesc pentru aprecieri fetelor.
Rox seamana foarte tare cu Razvi cand era mic, mai putin la maini si picioare care sunt tare firave spre deosebire de ale lui Razvi care erau nishte butucei.
Anna sper sa mai ia in greutate bebelina pana la sfarsit. Tin minte in ce stres am stat si eu in ultima luna cu Andra care nu crestea.
Rox si Ingrid felicitari pentru scapatul de olita.
Kora bine ai venit!
Va las ca se lasa cu urlete la biberon (ii da mami)
Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria
ingrid70 spune:
Noua pediatrul ne-a spus ca in spital la el apar stafilococi aurii la greu, la analize, in octombrie-noiembrie si apoi, fara antibiotic, la aceeasi copii nu mai apar.ORL-istul ne-a spus ca sunt si purtatori sanatosi de stafilococ auriu si ca se trateaza pacientul si nu boala. (noi nu avem stafilococ, a avut o data in noiembrie anul trecut, dar nu mai are, a luat antibiotic atunci ca ii ieseau si bubite pe piele si nu a mai aparut - stafilococul in gat, ca bubite inca mai avem cateva).Cu piocianicul avem in continuare la unele laboratoare, dar nu mai are rosu in gat (ii dau vit.C, si cateva zile i-am dat albastru de metil) si nici o manifestare de nici un fel. A facut chiar si o mini raceala si nu s-a complicat in nici un fel, adica a avut doar nasul infundat (respira greu noaptea, ca ziua nu avea nimic, ca respira pe gura) vreo doua saptamani si o zi cu temp de max 38. Eu continui sa ma pup cu el, sa mananc cu el etc, doar-doar s-o lua si la mine si nimic. Imi tot fac exudate si nu apare nimic la mine.
bpaula spune:
Crisspy am vazut si eu pozele acum. Ce mare mi s-a parut Andra. Cand a crescut asa?
E o frumoasa, dulce, dragalasa. Mi-au placut si hainele de la botez tare mult. Si razvan e si el un dulce, mereu a fost. Sa fie sanatosi.
Ingrid ce multe stie al tau! Felicitari1
Anna o sa mai creasca printesa ta. Si eu eram ingrijorata cu greutatea dar pana la urma a fost bine. Si mai are de stat inca in burtica mititica. Cu stafilococul nu stiu ce sa zic.
Eu iar n-am iesit cu scaunul de 3 zile . Oare pot lua ceva? Nu cred ca supozitoarele au efect ca blocajul cred ca vine din alta parte. UFFFF si credeam ca tura asta am scapat.
Mi-am scos ieri firele, operatia pare in ordine. Acum astept sa vine pediatra la cel mic sa il vada. Am emotii.
crisspy spune:
Paula asa pare ea in poze, mare , ca in realitate e micutza, are numai 4,700kg la 3 luni.
Sper sa reusesti sa scapi de constipatie, am patit-o si eu dar s-a rezolvat cu supozitor.
Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria
miereamara spune:
Am revenit:)
Kora bine ai venit!
Crisspy am vazut pozele de la botez, absolut superba Andra! Sa va traiasca si sa fie fericita!
Revenind la cum a primit-o Aidan pe Nadia.....este foarte dragastos cu ea, pana acum nu a spus/aratat ca ar fi gelos, ma lasa sa o alaptez (asta era grija mea cea mai mare, ca ar putea sa imi ceara sa o las jos, in rest evit sa o tin pe ea f mult in brate (oricum doarme ziua mai tot timpul) si petrec absolut tot timpul meu liber cu el). Drama a fost cand nu am putut sa il iau in brate - aveam niste ritualuri care implicau dusul in brate - intr-un tarziu a priceput si am adaptat pe cat posibil - dar am plans cot la cot cu el de neputinta, mi s-a sfasiat inima cand mi-a plans in brate juma de zi ca el vrea "brati". Desi nu mi-a spus niciodata nimic de genul de ce o iei pe ea in brate si pe mine nu, am observat, mai ales in poze ca are o privire trista cand se uita la mine....sper sa vina vremuri mai bune. Per total a fost mult mai bine decat ma asteptam. Am cam trecut peste ordinele medicului si am facut mult efort si mi-a plesnit operatia intr-o parte (l-am ridicat pe Aidan sa-l asez pe toaleta. Dar v-am spus ca recuperarea acum a fost exceptionala fata de prima operatie, practic ma misc normal, ma aplec, ridic,absolut tot ca inainte, doar ca nu greutati f mari.
Azi mergem si noi la prima vizita la pediatru, sunt curioasa daca a recuperat ceva din greutate, s-a nascut cu 3430 si pierduse vreo 300 de grame.
Intrebare; dupa ce suge ea mai scot la pompa cam 50 de ml din ambii sani, e ok? am senzatia ca sanii nu mai sunt asa plini ca in primele zile.
Selene: Cand s-a nascut fetita a aspirat lichid amniotic in plamani, diagnosticul a fost wet lungs, au aspirat cat au putut dar a avut nevoie de oxigen pt ca avea saturatiile f scazute si se facuse vanata. Au dus-o pt o zi la special care unde i-au pus un balon cu oxigen deasupra capului pana cand i-au crescut saturatiile la limita normala. Nu intra oricine acolo, erau nasa si tatal ei, eu am cerut sa mearga cu ea pt ca eram inca in sala de operatie.
Anna-mama, eu zic sa nu-ti faci griji in privinta greutatii fetitei, pe a mea au masurat-o la 37 de sapt la 2900 si s-a nascut la 39 cu 3400, si mie mi-au zis ca e cam micuta...tu mai ai oricum...in ultimele saptamani pune greutate cel mai mult. Te pup!
Felicitari copilasilor care au scapat de scutec!
In rest....haos la noi in casa:))
Va multumesc pentru urari si aprecieri:)), e o frumusica (cra, cra...), are niste trasaturi foarte conturate si e diferita de Aidan ca bebe.
Va pup si va mai scriu:)
Tiny baby gator
Baby gator
Naty spune:
miere am tot vrut sa-ti spun, nu mi se pare ca seamana de loc cu Aidan.
mancacioasa mica, sa o tina tot asa!
bebelusi spune:
fetelor, irinei i-au aparut niste bubite pe burta, pe spate, parca se intind si pe manute, sunt mici ca varful de ac. Oare sa fie o forma de pojar??as vrea sa ii fac baie, oare daca are asa ceva am voie sa ii fac baie. Va rog daca stiti sa imi raspundeti
bebelusi spune:
Miere este ok 50 ml, stai linistita, cu cat o pui mai mult cu atat laptele se inmulteste. La cate mamici am ajutat sa alapteze sotul meu m-a numit "moasa comunala"dar imi face mare placere. Acum am de furca cu o prietena care nu vrea deloc sa ma asculte
bpaula spune:
Miere este OK cred ca scoti 50 ml. Adica fata oricum bea inainte. Eu una nu scot (n-am incercat) nimic dar el pare satul. Si am observat ca nu mai sunt sanii asa plini ca la Marius, sau nu mai sunt asa tari ca atunci. In primele zile au fost, acum nu.
A fost pediatra, m-am linistit, a zis ca e bine. La 3 luni o sa repetam ecografia la inima ca sa fim linistiti. Alte probleme nu par sa fie.
Mie recuperarea parca mi s-a parut mai grea acum, mai ales primele 2-3 zile insa acum sunt OK. Ieri am intrat la munca sa las concediul medical si ma intrebau unii colegi "mergi?" iar altii ma intrebau unde e burta ca nici nu credeau ca am nascut.
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz stiu de stafilococul Dariei, la Anna e altceva ca e localizat in vagin. |
Poi si sa-l tratez sau sa-l las in amarul lui? Ce riscuri sunt?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...