Licurici de ianuarie-februarie 2009 (156)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

La Multi ani tuturor sarbatoritilor si a celor ce isi serbeaza numele.
Sanatate multa bolnaviorilor si sa treaca cat mai repede.
Lisa, cum mai esti? Mai vino pe aici ca poate mai putem ajuta cu cate o vorba buna pe fuga asa:)
Bebelusi, bravo tie. Lasa ca te descurci tu desi sunt convinsa ca o sa te gandesti numai acasa;)
Noi suntem bine, tot plimbam si noi un virus de la unul la altul, mai des a picat al mare decat cel mic. Care cel mic m-a amuzat tare cand am mers sa le facem o poza la studio. A fost atat de stresat din cauza blitului ca a iesit cu niste figuri durere. Abia astept sa primesc pozele. In rest mai progreseaza si el cu vorbitul da mai incet asa. Oricum nu ii tace gurita cat e ziua de lunga si are un volum de ma stiu toti vecinii. Noi cu pampersul stam binisor zic eu, ziua doar la culcare si nici atunci nu prea face, noaptea face inca binisor. Se mai scapa pe el cate putin cand e f. ocupat:) si dupa aia arunca imediat hainele. Cu kk e mai comic ca nu zice, dar merge la baie si incearca sa se urce si cere Nemo, ca asa l-am tinut la inceput citind din carte.
Ledi, voi cum mai sunteti? Ce mai face Davidut?
Ana, scoatem vreo majoreta?:)
Aalina, chiar asa lasa acasa treburile! Cert e ca nici eu nu stiu cum sa ma mai impart:(
Bee, tinem pumnii sa fie cum vrei tu;)
Ira, sa va fie cat mai usor!
Sanatate la toata lumea si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
la multi ani de ziua Romaniei!
Miere, sper sa scape Nadia rapid de viroza. si voi, sa nu ii mai aduceti nimic.
Patricia cum a fost la distractie?
Aalina, la naiba cu serviciul asta saracul Dori. si nasol si cu serbarea de Craciun, am patit si eu asa odata, la una din vara. ce sa zic... nervi de otel
Daiopri hihihihi si al tau e obsedat de aparate foto? ca si asta zau face niste strambaturi.. e un cosmar sa ii faci o poza normala.
Anna cum esti?
Ada, sunt sanse sa scape si sa nu. acu... daca tot a facut Daria.... ce sa faci acum.
va urez o zi frumoasa.. eu pe baricade la munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Neata!

La multi ani, Romania!!!

Multumesc, Rox! Nu ma deranjeaza sa faca si K, dar as prefera sa fie dupa 10 dec sau macar sa treaca pana atunci. De acu, nu prea am ce face.

Pat cum a fost la club? Te-ai distrat?

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

La multi ani de ziua Romaniei!!!!

Irina imi pare rau ca a prins si Nadia viroza, sper sa ii treaca repede.
Ada imi pare rau ca a facut fata rubeola si sper sa scape cealalta macar sa nu ratati serbarea.
Bebelusi sper ca te-ai distrat, sa ne zici cum mai e prin cubluri ca eu nici atat cat tine nu mai stiu.
Ira o sa ne gandim la voi, multa, multa sanatate!
Daiopri vrem si noi sa vedem pozele, se poate?

La noi situatia e mai stabila, n-am mai avut sperieturi. Inca ii curg ochisorii dar speram sa treaca ca parca s-a mai diminuat secretia. In schimb nu putem sincroniza programele de somn mai deloc, Marius nu vrea sa mai doarma la pranz, tot un scandal. Seara adoarme de multe ori tarziu daca nu doarme Bogdan. Si asa se culca el tarziu la ora 22 acum il prinde si 23 sau trecut de 23.

Poze noi:
https://picasaweb.google.com/106883286244141611098/MariusBogdan#

Mergi la inceput

Ada, daca deja Daria are eruptia, contactul a fost acum 2 saptamani-10 zile. deci cred ca, daca face, Karina ar avea eruptie si ea tot zilele acestea - in orice caz pana in 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

La multi ani! Andreilor si Andreelor
La multi ani! tuturor licuricilor sarbatoriti
Multa sanatate tuturor

Din pacate si noi in rand cu lumea , ca deh, mergem la scoala si venim cu sacosa de virusi . Iar bolnavi si inca mai asteptam si varicela ca deja ne-au anuntat ca s-a facut contactul, ca sa zic asa...
Deci 2,3 zile la scoala si apoi pe acasa sa ne mai revenim ca sa o poata lua de la capat
Ehhh, si iaca asa are si bebe conjuctivita, tuseste si probabil va avea si varicela

Daca nu ar fi bolile astea ...totul ar fi bine.
Leonard e un ingeras, eu bebe mai cuminte nu am vazut mareeee noroc pe mine . In schim e un mareeee vorbaret
va las o monstra http://www.youtube.com/watch?v=VOZH4j48fUY&feature=feedu
si sa ma credeti ca asa face tot timpul, mai ales daca se vorbeste in jur. Daca e liniste nu vorbeste nici el...ca doar nu e prost sa vorbeasca singur .
Alice, e toataaa un NU, orice e NU...
Cu toate astea am reusit sa invatam vre-o 3 colinde si o uratura dar mai trebuie sa caut solutii pentru a o determina sa le spuna la momentul potrivit

Am fost cu Alice sa facem pozici cu mos Neculae si s-a speriat fff tare...a spus ca e urat si in plus mi-a plans atunci noaptea din cauza asta. A spus ca se teme si e spriata de mos...
In consecinta ma gandesc sa mai astept cu mos Craciun sa nu o sperii iar
Va rog sa ma credeti ca de 1 luna ii tot arat si povestesc de mos si vad ca degeaba , ma mai gandesc.

Miere - multa sanatate copiilor. Mie dr mi-a dat spozitor cu eucalipt sa ii pun unul seara. In plus mai exista spreiurile nazale care te mai ajuta un pic.
Crisspy - eu ma mulgeam un pic cand am incetat cu alaptarea ca ma durea, dar f putin cat sa detensionez un pic zona, dar nu luam pastile...deci nu stiu cum e mai bine. Mai stiam ca trebuie sa pui o banda pe sani, sa ii tina stransi si binenteles cu comprese reci.
Pupici la toata gasca.

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

Mergi la inceput

Vero sa stii ca sunt sanse mici sa faca Leo varicela ca nu are un an si mai e si alaptat. asa ca mai stai cat despre imbolnavit.. hai ca mai e un an si va fi mai bine. ce sa zic... asta e mersul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

La multi ani! tuturor romanilor oriunde va aflati
Offf, imi e dor de casa , de romani si de tara, de locul unde m-am nascut...

Rox - merci , sunt un pic mai linistita.

Miere - secretia galbena? nu e conjuctivita? are si ochii rosii...la noi asa e si am pus picaturi tobrex in ochi. Acum e bebe la rand.
Astept azi rezultatul de la laborator sa vaz daca are bronsiolita

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor a fost foarte frumos, fetele cu care am fost au fost foarte dragute. Dar din pacate Irina nu s-a simtit bine si am stat cu gandul mult acasa. Am ajuns la 04.30 acasa, va dati seama?!?!nu am mai facut asta de 10 ani. Dupa ce am ajuns acasa, Irina a facut febra, ii curge nasul rau, respira rau si uite asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

La multi ani pentru 1 decembrie!

Multa sanatate bolnaviorilor! Imi pare rau sa aud ca aveti probleme,dar lasa ca trec si creste si imunitatea
Bebelusi felicitari! Nici eu nu am mai fost in club de....o viata,cum a fost?
Cand vrem un pic de timp pentru noi ii lasam pe pitici cu bunicii si ne luam o zi libera , se intampla mai rar,dar macar se intampla.

Azi o serbam si pe cumnata mea, e ziua ei de nastere asa ca e dubla sarbatoare!
Nu stiu cum a reusit soacra-mea,dar zilele de nastere sunt cam asa: fiica-sa e pe 1 decembrie, fiu-sau (=sotul meu ) e pe 4 iulie de ziua SUA ...soacra mea este pe 9 martie de mucenici cand se bea tuica in popor

Eu am alt noroc si bucurii: copiii sunt nascuti la distanta de doua saptamani fata de mine: intai lui Andrei, dupa 2 saptamani e ziua mea, dupa inca 2 saptamani e ziua Dariei

O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput