Licurici de ianuarie-februarie 2009 (156)
Raspunsuri - Pagina 16
Aalina spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi si de zilele trecute.
Va spun ca m-am topit vazand poze cu noii bebelusi si fratii lor. Sunt atat de... nu gasesc termenul.
Noi am avut o serbare la Fabi unde copii au cantat cantecele de toamna si unde al meu pitic a refuzat sa mearga la copii, el stand in spate cu parintii. Insa a avut grija acasa sa imi cante si sa imi zica poezii. Nu stiu cum au reusit doamnele sa ii invete intr-un timp atat de scurt pe astia mici atatea. Sunt fascinata. Pe de alta parte ma rupe ca la serbarea de Craciun nu o sa pot participa avand o actiune la lucru. Mi se sfarma sufletul in bucati.
In schimb zilele astea organizez ceva pentru clasa lui Dorian, cu spiritul Craciunului, donatii de jucarii, scrisori pentru mos si apoi de la mos pentru ei. Atat ce m-au putut emotiona copii astia... Ar trebui sa ii ascultam mai des, sa vedem ce frumos gandesc si sa ne incarcam din frumosul sufletelor lor.
Asta mi-a mai echilibrat balanta lucrului intre oameni mari si... rai
Acum ca m-am descarcat pot sa imi fac bagajul sa plec la socri
Va pup cu drag si va citesc mereu.
Aalina spune:
PS: si pentru ca e de lucru ca la nebuni in ultimul timp mi-am luat mult si acasa. Acum am incercat sa mai finalizez ceva si mi-a spus Dorian "mami, iarasi ai treaba"
ada_coman spune:
Alexandru
Aindrei, Andreea
Anna, sora mea incearca natural. Imi doresc din tot sufletul sa reuseasca.
Criss frumosi foc copii tai! Felicitari pt kg mandrei mici. Ma bucur ca esti mai bine cu sanii.
Bee sa-ti aduca mosul tot ce iti doresti!
Noutati de la noi? Daria are rubeola cu tot cu ROR-ul facut.
Rox e posibil ca asta mica sa scape? Nu as vrea sa ratam serbarea.
Va pup cu drag!
miereamara spune:
La multi ani Andreilor si Andreelor, mamici si pitici!
Suntem cam suparati pt ca intr-un final a luat viroza si Nadia, din fericire nu e RSV dar e un rahat de virus care circula pe aici, culmea ca l-a adus taica-su si nu Aidan.
Ieri a fost chiar rau, nu putea sa respire deloc si i se lipisera ochisorii cu o secretie galbena, nu exista nici un medicament pe care sa i-l putem da, doar nasul curatat des si urmarit starea generala.
Azi parca e mai bine, dar ii scot niste muci galbeni si vascosi din nas...macar pot sa spun ca mananca binisor chiar si in conditiile astea, deja luase in greutate fata de saptamana trecuta.
Aidan a fost incredibil de intelegator zilele astea, parca s-a maturizat dintr-o data, cand merg cu ea sa-l duc la gradinita nu lasa pe nimeni, nici un copil sa se apropie de carseatul ei:)))
Baby gator
Kora_B spune:
Seara buna!
La Multi Ani tuturor Andreelor si Andreilor!!
mamica de Iannis 2 ani + si de bebe Dimitris (21.09.2011)
Kora_B spune:
Crisspy, nu e indicat sa te mai mulgi dupa ce ai inceput sa iei Dostinex. Pt ca stimulezi lactatia. Asa am patit si eu cu sanul drept, dar am pus comprese reci (punga ptr gheata invelita intr-un scutec din ala din finet) cat de mult am putut. Si a fost ok pana la urma.
Citat: |
citat din mesajul lui crisspy Hello, Aryia Kora mersi pentru sfat. Am vb cu dr mea si tot Dostinex mi-a recomandat. Mai am jumatate de pastila sa iau diseara si gata. Insa sanul drept e bocna, am pus comprese reci si tot plin de lapte e si ma si doare. Nu stiu daca sa ma mulg sau nu. Tare imi e frica sa nu dau in altceva. Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria |
mamica de Iannis 2 ani + si de bebe Dimitris (21.09.2011)
bebelusi spune:
Miere, pune-i o ceapa la capul patului, sa stii ca ajuta, si ii mai poti pune o craticioara cu apa cu sare si cimbru, e in loc de abureala sau aerosoli, ajuta si asta foarte mult
bebelusi spune:
Fetelor, in seara asta ma duc in club, ce ziceti de mine. M-a vazut vecina mea mai cu stare proasta in ultimul timp si a insistat sa merg cu ea si cu prietenele ei. Are si ea o fetita de 7 ani. Mircea ramane acasa cu copiii si eu imediat trebuie sa plec. Nu am mai fost in club din 1900 toamna, nici nu am in ce sa ma imbrac de club....ca-n filmele cu prosti, daca m-ati vedea.....ce gatita si aranjata sunt....va povestesc maine
Partea proasta e ca a racit Irina si stau cam stresata ca are muci rau, ii curg ochii tuseste un pic. Sper sa fie bine, ca o data ies si eu
IRA_LIZA spune:
La multi ani, Andreiuti & Andreiute!
Noi ne pregatim de operatie, vineri la 7.15 dim trebuie sa fim la Gr Alexandrescu cu pijama, prosopel, etc.