Licurici de ianuarie-februarie 2009 (156)
Raspunsuri - Pagina 12
miereamara spune:
Bebelusi, Nadia nu vomita deloc, foarte rar ii scot aerul...ea mananca nonstop cand e treaza, adica sta si cate o ora jumate la san si apoi adoarme bustean 4-5 ore.
Bogdanelul vomita....sper sa nu fie nimic Paula si sa nu mai aveti episoade din astea.
Azi l-am dus pe A. la gradi, s-a cam lasat cu jale, pusese buzita mai ales ca m-a vazut ca plec cu baby (a trebuit sa iau mandra cu mine, nu va spun ce stresata am stat sa nu o calareasca copilasii ).Are nasul cam infundat....mi-e asa de teama sa nu raceasca la noi in casa toata lumea a fost bolnava rau, rau, o viroza nenorocita cu tuse si febra.
E o liniste in casa:))))
V-am zis ca am slabit vreo 15 kilgrame? Cand m-am internat aveam 93 (putin mi-a lipsit sa bat recordul anterior de 95), azi m-am cantarit si am 78.5...sper sa se duca si restul...burta arata jalnic, am un fald de piele si grasime care atarna peste operatie brrrr...
Baby gator
jasmi spune:
miere, vroiam sa-ti zic ca nadia e super frumoasa si seamana leit cu tine oricum cred ca stii asta, da' am vrut s-o zic si io
Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)
ada_coman spune:
Buna seara!
Ooofff...Paula ce sperietura...mi-am amintit cum am patit si eu cu Karina si nu stiam ce sa-i fac, ca avea laptic in nasuc si nu reuseam sa-l scot...dar pana la urma am facut-o sa respire, se panicase si ea mititica. O culcam numai pe parti si cum o auzeam un pic cum ma trezeam. Si Karina regurgita la greu, nu cred ca a avut reflux, s-a reglat de la sine. Frumosi baietii tai!
Kora bun venit!
Anna nu mai e mult nici la tine! Sora mea mai are fff putin si ea, nu mai poate saraca, o dor toate cele.
Criss multa sanatate lui Razvi si Andrei! O mare imbratisare pt tine, vor veni si zile mai senine si pt voi.
Dark ce de activati aveti voi, super! Ce multe stie Lachlan
Ira multa sanatate Elizei!
Selene multumim de info. La Metro am ajuns cu 30 min inainte de inchidere, dar tot am luat ceva.
Porumbita felicitari pt progresele lui Robert!
Iulia si cand o sa inceapa Carla sa turuie in ambele limbi, atunci sa te tii. E frumoasa foc!
Rox si matza mica e fan pizza, de ciocolata nici nu mai zic. :)) Acum ar manca intr-una Propolis C. :))
O seara frumoasa!
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI, Ariya!!!!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
roxanaz spune:
neata
ooo la multi ani Ruxi!!! tot ce iti doresti draga mea!!
mai si ai mei au vomitat ambii, dar nu de reflux ci de lacomie mancau pana deasupra "supapei de supraplin". si dadeau afara restul. acu zau ca daca nu vorbeam de asta nu imi aduceam aminte... ce vremuri. mai vreau niste copii mici
o zi frumoasa dragelor!
Carmen_Marieta spune:
Salutare si de la noi,
eu nu mai pot intra asa de mult ca a ainceput mandra sa mearga si exploreaza casa , de fata mare are mama...
Stefan este bine la gradinita, avem serbare pe 14 dec, are un rol de greieras in "greierele si furnica" si are o poezie pe care deja o recita" eu sunt omu de papada/acezat la colt de stada/ vantul si cu soalele/ mi-au pipit ciocioalele" sper ca ati inteles poezia.. oricum fata de acum o luna cand nu zicea mai nimic acum stam bine. Vorbim si pe deasupra mai spunem cateva cuvinte si in engleza. tari ce mai..
Miere de cate ori o vad pe Nadia imi aduc aminte de Elena micuta.. este o scumpa.
Porumbita felicitari pentru progresele lui Robert. Inca nu am inceput sa cautam, azi ma intalnesc cu cineva de la o agentie imobiliara.
Incerc la noapte sa pun cateva poze sa vedeti cum se pregateste mandra pentru Craciun.
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmen_Marieta " eu sunt omu de papada/acezat la colt de stada/ vantul si cu soalele/ mi-au pipit ciocioalele" |
vaaai cum sa nu intelegem???? un dulce!!
bpaula spune:
Buna dimineata!
Nu cred ca e vorba de reflux la noi. Adica a vomitat de vreo 4 ori pana acum, in rest nici macar regurgitat. Cred e vorba doar de mancat cam rapid, ii curge si laptele foarte repede. Am incercat sa mai schimb pozitia la supt. Am vorbit si cu doctorita lui. Acum Doamne ajuta sa nu se mai inece.
La multi ani Arya!!
Naty spune:
La multi ani, Ruxi!
paula imi pare rau ca ai tras asa o sperietura. Si Nadia voma mult si tot timpul mi-era teama sa nu se innece.
Scena asta te va urmari mult timp din pacate, stiu cum am patit eu cu Ioana cand cu convulsiile, si acum, dupa 3 ani, mai imi apare in fata ochilor imaginea aia
Nadia e mucioasa, prima raceala pe anul asta ...
Zice "mami, nu a iesit afaia, a fost bonava. Da lasa ca tiece iepede, e doai o iaceala"
(inca vorbeste despre ea la persoana a 3-a.