Licurici de ianuarie-februarie 2009 (156)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

chiar asa dragelor
Dark noroc cu tine ...
incepem odata cu sarbatorile sa ne serbam si licuricii
Daria La multi ani!

uau imi amintesc si acum emotiile primei serbari

Miere, Paula ce fac bebelashii?
uof ce delicat e Miere/ imi amintesc si eu de privirile de la inceput ale lui Teo cand eram cu bebe in brate
te incurajez si iti spun ca in timp lucrurile se rezolva, acum Aidan o vede ca pe ceva care i-a intrat in spatiul lui vital, incet incet o va accepta si se va obisnui cu ideea ca si ea face parte din acest spatiu

doamne fetelor vorbiti de alaptat ...cat de dor imi e
mi-am amintit acum, cred ca nu am spus niciodata 'public' asta, dar in prima saptamana cand am venit cu Andu acasa, aveam impresia ca nu am lapte destul, iar eu simteam ca mi se umplu sanii cand plangea bebe
ori asta al meu dormea ca porcomanul, nu plangea
cautam filmuletze pe youtube cu copii care plang ...ca sa-mi vina laptic
tzaca!

Asparagus
ce bucurie sa te mai citim
multa sanatate si putere

Crisspy insanatosire grabnica lui Razvi si Andrei

Bebelushi,
noi la gradi strangem la comun. Luam tuturor copiilor cadou de Mosh si tuturor celor care au grija de copilashi la gradi, luam din partea grupei
in mod evident iesim mult mai bine cu totii
(eu ma indeletnicesc cu treburile astea...nu e chiar simplu)

IrinaC sa va traiasca finii, cu adevarat speciala nunta, m-am bucurat si eu vazandu-va pe FB

Kora bun venit printre noi

Porumbitza multumim de intrebare, suntem bine noi / ne indeletnicim cu "misalis" (cursurile de engleza de la 'learn with english', le fac eu acasa cu ei) si cu germana - socrela.
In rest sunt inebuniti dupa lego, Teo dupa cele cu piese mici, il tin ocupat cu orele, iar Andu dupa alea model mai mare...face din ele tractoare cu remorci intr-o veselie

ne pregatim sa ii trimitem scrisori Moshului

pup!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Vai Paula, mi-au dat lacrimile! bine ca s-a terminat cu bine. Sper sa scapi de sechele cat mai repede!

Crisspy, imi pare asa rau ca treci printr-o perioada proasta! Fruntea sus, o sa iasa si soarele!

Porumbita, felicitari pentru progresele lui Robert! Interesanta chestia cu DVD-ul! Pe-aici nici vorba de serbari sau cadouri...

Alinuk, cu vorbe frumoase ca de obicei! Pup constructorii!

Cami, lasa ca o sa-si dea drumul si Antonia!

Dark, ocupati, nu gluma! Mister stie o gramada de chestii, bravo lui!

Si Carla mea o ia incet pe engleza, are vocabular de supravietuire, cateva chestii pe care le spune tot timpul (look, here you go, come on, let's go, thank you, good night si inca vreo cateva), spre disperarea lui Cipri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Paula draguta de tine prin ce momente ati trecut!!!

Si Nadia s-a inecat cand am incercat sa-i dau cu biberonul intr-o noapte si la fel m-am speriat ingrozitor, am apucat-o de picioare si am intors-o cu capul in jos pt ca devenise inerta si se invinetise in jurul gurii. am oprit si mulsul si biberonul de atunci, ea se ineaca si la san cand adoarme cu lapte in gura

Eu am lapte din belsug (nu i-am dat nici un strop de formula, nici in maternitate, am pus-o la san imediat dupa operatie si de atunci nu se mai opreste) domnisoara suge toata noaptea, dorm cu ea intr-o parte si cu Aidan intr-o parte si se autoserveste la discretie in timp ce eu dorm. asa am reusit sa dormim, altfel cerea din jumatate in jumatate de ora si eram efectiv terminati a doua zi. Asa dormim de la 10 la 8-9 dimineata cu o trezire mai lunga pe la 5 cand se goleste tzatza de pe partea ei si vrea tzata cealalta.

Aidan a acceptat-o extraordinar de usor, nu e gelos deloc, deloc, o pupa si o dragaleste tot timpul, sigur mai are momennte in care ma vrea exact cand o alaptez dar ma ridic si il servesc indiferent de circumstante. Per total a fost muuuult mai usor decat m-am asteptat!Maine e prima zi de gradinita dupa saptamana asta de vacanta.

Azi i-am zis ca el e my special baby si m-a intrebat de ce? pt ca "you are my first born and my only boy"....l-am vazut cum s-a inseninat dintr-o data, m-a imbratisat strans, strans.

Am mai pus pozici aici, o sa le las vreo doua zile si apoi le fac private.
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/?deleted=6415836451

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
Ioana aaah, bine ca esti ok acum!! va pupam.
Porumbita, merci, Eva mananca.. nu . adica de-ale ei, ca Mistrer - daca ii dai ciocolata si pizza e cea mai fericita. si dupa aceea plange ca nu poate face nimic.. pai ce sa faca. spor la invatata cantecelele pentru serbare! abia astept poze.
Iulia hai ca pana la vara Carla o sa stie bine de tot engleza. nu vrea Cipri?
Criss imi pare rau de supararea ta . eu zic ca de foame o sa manance Andra, mai ales ca acum ia si motilium.... succes.
Paula, urate sunt fazele astea de inecat. sper sa nu se mai repete niciodata. esti ok cu debridatul?
o zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Multumesc fetelor pentru cuvinte. Aseara iar mi-a scos afara laptele in jet dar era in brate la mine. Asa ca am avut iar noapte alba. El manca cam la 2 ore noaptea si era OK dar acum ii dau sa suga si apoi stau foarte mult cu el ridicat sa scoata aerul, apoi cu el pe umarul meu si eu rezemata de niste perne.
Ziua parca doarme mai linistit decat noaptea, dar atunci sunt eu treaza cu cel mare. Noroc cu mami ca mai sta vreo 2-3 saptamani si ne face mancare si curat, eu mai mult cu copiii, sotul la munca.

Rox sunt aproximativ OK, dar avand in vedere ca am scapat de crampe e mai bine.

Miere ce mancacioasa dulce ai! Imi pare rau ca si voua vi s-a intamplat. La mine nici ganda sa il las cu sanul in gura, cred ca s-ar ineca si mai usor.
Mor dupa poza cu floarea aia mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

bpaula, urata experienta, imi aduc aminte de astfel de sperieturi, horror... Daca varsatul asta in jet continua, poate ar trebui sa intrebi pe cineva ceva...

Serile magice la Carrefour am inteles ca sunt pe 2, 3, 4, 5 decembrie, pentru cine mai are de luat cadouri.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere, Paula aveti grija cu vomitatul sa nu aveti reflux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Crisspy,ptr oprirea lactatiei am luat Dostinex. Se iau 2pastile, cate jumatate de pastila la 12 ore. La mine au avut efect.
In plus ca sa fiu sigura ca nu au ramas ceva noduli, eu am fost si la o ecografie de san.

Insanatosire grabnica celor mici!

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

DARIA
Andra nu se lasa nici ea mai prejos. E cu muci, nu vrea sa manance. De o saptamana a refuzat nu numai tzatza ci si laptele meu muls. Asa ca am incetat sa ma mai mulg si maine merg la dr sa-mi dea ceva pt oprirea lactatiei.

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

mamica de Iannis 2 ani + si de bebe Dimitris (21.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Multumesc mult

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis

Kora, bine ai venit la trupa!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

mamica de Iannis 2 ani + si de bebe Dimitris (21.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna

Paula, Miere, offf, groaznic ce ati patit cu bebeii! Sper sa nu se mai repete astfel de episoade!
Paula,E un dulce Bogdanelu, mi-e drag tare de el! Off, cu constipatia am patit-o si eu dupa nastere, de cate ori mergeam la baie avea niste dureri de zici ca nasteam iar (eu mai aveam si ditamai taietura in zona de jos plus niste hemoroizi.., am scos-o la capat cu supozitoare, cereale cu iaurt si fructe...
Miere, o papusa ai tu acolo si am vazut ca la voi e inca vreme buna, ce norocosi! Tu cum te mai simti?
Crisspy, sper sa-si revina repede Razvi, sanatate multa! Cum se manifesta laringita? Andra a inceput sa pape lapte praf?? Tu cand te intorci la munca? Imi pare rau de situatia cu fratele tau, sper sa-si dea seama ca si tu ii vrei numai binele mamei tale. Multa putere, o sa fie bine totul
Iulia, felicitari pt progresele Carlei

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 37+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput