Licurici de ianuarie-februarie 2009 (156)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Mai fetelor, eu acum am realizat ca la noi au inceput deja zilele de nastere!

Deci cu oaresce intarziere, dar din tot sufletul urez primei licurice nascute la odisee, care a implinit deja 3 anisori

LA MULTI ANI, Daria de Dalma!!!

Kora, bine ai venit la trupa!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimineata!

Asa e, Dark, au inceput aniversarile!

Daria de dalma Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!

Noi suntem bine, ne pregatim intens pt prima serbare a Karinei, ce va avea loc pe 10 dec. Sunt asa emotionata pt ea :)) Deja stie poezia pt mos "Batista" si Sorcova, e asa simpatica. :))

Am vazut o gramada de poze cu copilasi frumosi, pe Nadia a lui Miere de care pot sa zic ca m-am indragostit, pe Aidan, fratior mare si grijuliu, pe Andra si Razvi, minunati amandoi, Eva si Patrik, pe Vladut baietel curajos, pe Davidutz harnicutz...si nu mai stiu cate am vazut. Poate ma invredniscesc sa incarc niste poze cu noi.

Multa sanatate tuturor! O duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

La multi ani Daria!!!!!!!!!!!

Si noi avem serbare in 19 dec, am niste emotii.....Vlad are rol, este ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

doamne ce emotii cu gradinita
sa cresteti mari si sa fiti sanatosi cu totii
mie imi pare rau ca nu e si ea la gradi
poate ar vorbi mai repede
da asta e
ce sa facem
avantaje si dezavantaje
noi inca invatam cuvinte
deci de unde atatea poezii
sau cantecele
poate la anul pe vremea asta
offffff
ce greu e cand vezi ca puiul tau nu iti evolueaza cum ar trebui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ira_liza ma bucur sa ne mai scrii si sper sa se faca mandruta repede bine

asparagus multa sanatate!!!

miere totusi e pacat sa exagerezi atat incat sa se deschida operatia dc recuperarea a fost asa spectaculoasa! si nu o zic cu rautatea, sa nu te superi, personal te admir fff mult pt cum te descurci cu aidan si astept cu interes postarile tale acum si cu privire la nadia

paula cum e cu amandoi acasa?

flowerbee ce iti mai face mandruta?

sdcristian tu nu mai zici nimic de baietii tai?

micola pe unde umbli? ce mai face alex? ai gasit job?

ledi ce te ai decis sa ii iei lui DAvid?

selene ms de pontul cu metro; am luat niste decoratiuni de craciun, mi-a placut idea cu 40% mai ieftine.

dark ce ati decis cu scoala/gradinita lui Mister?

alinuk ce ti mai fac voinicii?

mara95 tu nu ne mai zici nimic?

anna mama cum te mai simti?

pyc ne mai zici ceva de Paul? ai reusit cu planurile de casatorie si de deschidere de cabinet?

irina.c mi-au placut enorm pozele de pe FB

ingrid am retinut bine, 17 kg? uau ce mare e...

bebelusi nervi tari si putere de munca pe luna decembrie iti doresc ca sigur o sa ai comenzi multe!

roxanaz cum mai sta la cap mancare mandra mica?

cami copii nu se dezvolta la fel, nu te mai amara!

carmen marieta ati gasit cumparator pt casa sau dupa sarbatori incepeti?

naty mai zi ne din nazbatiile piticei!!

ma iertati, sigur am uitat pe cineva ... batranetile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

de noi ce sa vazi, a facut progrese evidente cu "s" ul de cand mergem la logoped.
acolo nu e mereu f cooperant insa acasa repetem ff sarguincios exercitiile; a invatat sa desparta in silabe si cand pronunta gresit se autocorecteaza;
logopeda lui zice ca e f ok pt 3 ani mai putin "S" unde mai e de lucru insa cred ca o sa continuam pana de sarbatori si apoi fac o pauza.

in rest pentru serbarea de final de an el o sa aiba rolul de povestitor la partea in romana. la noi o sa se inregistreze serbarea inainte pe DVD pt ca anul trecut in afara de robert si inca o fetita ceilalti din grupa lui nu au putut spune nimic, plangeau pe capete....
asa pe dvd vedem si noi cum ar tr sa fie si acolo dc nu le iese se trece peste direct la dans si prajiturele

la cantecelele in germana nu prea imi place ce le-a ales cealalata educatoare (imi vine mie greu sa invat cuvintele ) da exersam...

robert are zile si zile,,, uneori efectiv ma exaspereaza... da na, nici eu nu sunt f calma de felul meu,insa dc ma intreaba cineva ma jur ca el imi testeaza si mama limitelor

hai ca am scris destul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ce emotionant ca urmeaza serbarile de Craciun, pt cei mai multi, primele! Le doresc sa fie de vis, sa nu fie stresati si sa se simta super! Abia astept poze si povestiri

Porumbita, ma bucur ca Robert a facut progrese in urma exercitiilor de logopedie, cel mai important este ca este un copil cu care chiar se reuseste sa se lucreze. Si asta se vede si prin faptul ca si la gradi e cooperant si-si spune rolul....bravo Eu sunt binisor, multumesc de intrebare, adica am diverse dureri, dar sunt explicabile avans in vedere ca nu stau mai deloc. Acum suntem in zugraveli

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 37+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

DARIA

Intru si eu 5 minute ca dorm vizigotii. Nu am mai intrat ca am fost si inca mai sunt suparata.

Razvi iar a facut aproape laringita, suntem iar pe aerosoli si am inceput tratament si cu singulair. Parca vad ca rateaza si serbarea de Craciun caci de cate ori au fost serbari la gradi el a fost bolnav. Asa m-am saturat de siropele si aerosoli si tuse de-mi vine sa-mi iau campii.

Andra nu se lasa nici ea mai prejos. E cu muci, nu vrea sa manance. De o saptamana a refuzat nu numai tzatza ci si laptele meu muls. Asa ca am incetat sa ma mai mulg si maine merg la dr sa-mi dea ceva pt oprirea lactatiei.

Am inceput si la ea tratament cu motilium pt ca dr ei pediatra sustine ca are totusi un pic de reflux avand in vedere ca atunci cand mananca (in rarele momente) mai varsa, nu mult dar mai da pe dinafara. Plus ca atunci cand ragaie ii vine si pe nas. Suntem pe tratament de 3 zile, deocamdata nici o imbunatatire.

Eu ma duc cu capul usor, il mai am si pe fratelo care ma invinovateste ca nu o ajut pe mami sa treaca mai usor peste moartea lui tati si tot asa. In concluzie m-am apucat de tigari iar.

Pup gasca, sper sa revin curand cand o sa ma simt mai bine.

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

seara buna!

Incep prin a-mi cere scuze ca nu am mai scris si nu scriu nici acum la fiecare in parte dar trec prin niste momente mai putin placute.

Saptamana asta a fost cam complicata, a inceput cu faptul ca nu puteam avea scaun si aveam niste crampe groaznice, nici dupa operatie nu cred ca am avut asa dureri. Am luat debridat dupa sfatul Roxanei (mersi ) plus supozitoare plus mancare care sa ma ajute. In fine, cam pe cand se imbunatatise situatia am trecut prin momentul cel mai urat al vietii mele.

Vineri seara i-am dat sa suga la bebe apoi eram prin casa la treburi. Sotul era pe langa el pregatind de baita cand a dat afara in jet lapte si s-a inecat. Cateva minute bune ne-am chinuit cu el, dadea sa planga dar nu putea, se inrosise si se incordase tot. Ne-am luat papucii de casa si o geaca si eram pe punctul sa plecam la spitalul de langa noi. Noroc ca si-a amintit mami ca am in bloc o doctorita ginecolog. Am chemat-o si ne-a ajutat si si-a revenit.
Il tineam in brate si simteam cum il pierd.
De atunci imi e greu sa imi revin, il tin mult in brate dupa ce mananca, il pun sa scoata aerul mai des in timpul mesei si tot am senzatia ca nu fac destul. Nu pot dormi ca ma trezesc mereu speriata si sar din pat la el.

Incerc sa imi revin, n-as vrea sa imi afecteze laptele si restul. Sper sa si pot, pentru ca am mereu in ochi imaginea lui. De atunci au inceput sa ii curga si ochii si parca revad si situatia de la Marius cand am ajuns la desfundat de canale de vreo 3-4 ori ( asta nu ma mai sperie asa tare acum).

Anna mai ai asa putin...Spor la treburi si sarcina usoara in continuare!
Porumbita ma bucur ca aveti progrese. Probabil la primavara ar trebui sa mergem si noi, Marius stalceste f rau cuvintele, inverseaza literele. In fine, macar vorbeste de toate, desi il intelegem numai noi.

Crisspy imi pare rau ca au probleme de sanatate ai tai. Sper sa isi revina, eu inca astept sa ii treaca tusea ce o are de vreo 5 saptamani..si el si mama mea.

Cami nici al meu nu merge la gradinita si parca am asa un regret cand vad la fete pregatiri de serbare. Invata si el poezie pentru Mos Craciun.
Ingrid sanatate multa si voua!

Din ciclul hai sa mai destindem atmosfera sa vedeti ce mi-a facut Marius. Marti a fost pediatra la cel mic sa il vada. Si ii zicea la Marius sa nu puna jucariile pe pat. Si a zis : "Pleaca doctorul si le pun inapoi". Si cand iesea din casa: " Acum ma duc sa pun jucariile pe pat"

Si daca nu ar fi fost problema de mai sus as zice ca nu e asa rau cu amandoi acasa. Chiar imi place, cu tot cu crizele de personalitate ale celui mare. De o saptamana urla ca nu mai vrea spalat pe cap si nu stim cum sa rezolvam problema.

Numai bine! si distractie maxima la serbarile de la gradinita/scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Porumbita, multumim frumos ca te-ai interesat de noi Mister e pe listele de asteptare la doua gradinite de langa noi, in decembrie aflam la care va merge (speram sa prinda loc din ianuarie). Aici copiii sunt primiti la gradinita de stat de la 3 ani, deci Lachlan s-ar califica din 3 ianuarie, si se sta 3 ore/zi gratuit - restul se plateste. Noi in prima faza am decis sa mergem pe cele 3 ore/zi gratuite dimineata (se poate alege, dimineata sau dupamasa) iar apoi va sta cu childminder-a ca si pana acum.

Noi suntem bine, sanatosi-voiosi, ultra-ocupati, eu am foarte mult de lucru, nu ma plang, tot asa sa o tina. M-am apucart si de un curs in Interpreting, sa mai pun o diploma la cate am pana acum. Inca nu stim ce vom face de sarbatori, s-ar putea sa mergem la soacra-mea (care se muta in Franta peste o saptamana), sau la Londra la socru, sau sa stam acasa. Depinde de mai multi factori, principalul fiind daca tati isi poate lua liber intre craciun si revelion. Revelionul sigur il facem in Glasgow, ca doar e ziua lui Mister si facem petrecere ca de obicei, de dupa-masa petrecere pentru copilasi continuindu-se cu tambalaul pentru oamenii mari

Mister are pampers doar noaptea, dar este de obicei uscat dimineata, planuim ca cel tarziu dupa anul nou sa renuntam si la asta, accidente nu am mai avut de muuuult, face "tot" la toaleta. Cu vorbitul sta foarte bine, trancaneste toata ziulica, ca parintii lui , stie cateva cantecele (Twinkle Twinke, Baa-baa black sheep, 1-2-3-4-5, Humpty-dumpty, etc cateva cantecele din filme, in romaneste stie Bate Vantul), numara fara ajutor pana la 30 in engleza,pana la 20 in romana si franceza si pana la 12 in germana (tati lui l-a invatat in timp ce-l dadea pe leagan in parc, exercitiu tare bun), cu mancatul stam ca si pana acum, adica la childminder-a mananca de toate pentru toti, acasa epretentios, ar manca toata ziua pizza si ciocolata daca ar putea :)) E mare fan Star Wars si Dr Who, si-i place mult sa citeasca.

( tot scriam de carti, va las acum ca sunt "asaltata" cu carticica "Goldilocks" si rugata "read it, Mummy, read it" )

Multa sanatate la toata lumea,mari si mici

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput