Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***366***
Raspunsuri - Pagina 7
inapreda spune:
ILINCA
E adevarat, fara ea, odiseea noastra n-ar mai fi la fel; ma bucur la max' cind vad vreo postare de a ei, ii vinez urmatoarea aparitie cind se da la fund pentru o zi sau doua si apreciez bonusul nesperat de a da peste interventiile ei la alte topicuri.
E efervescenta la max' iar "bulele" din vorbele ei cred ca nu lasa indiferent pe nimeni. Umorul ei face "victime" ale hohotelor de ris iar tilcul ascuns in cuvinte ridica -nu arareori!- semne de intrebare asupra propriilor credinte.
Io pe Ilinca o vad, uneori, un fel de Moromete updatat la zilele noastre si-n straie de femeie. Iar pe Laura INCA sper ca o voi cunoaste mai bine cindva.
olishka spune:
PISIK
Mi-e draga, draga, draga
Intr-adevar este persoana care are nevoie de protectie, rasfat si iubire zilnic, dar cu toate acestea eu o vad pe Pisik foarte puternica, luptatoare si dornica sa ajunga departe, cat mai departe. Si sunt convinsa ca o sa ajunga, caci este creativa, talentata, muncitoare si pune suflet in ceea ce face. Ii trebuie doar un pic mai mult curaj.
Pe Pisik o cunosc mai bine din realitate, decat de pe forum. Imi place pofta ei de viata, caracterul ei bland si armonios. Este inimoasa si sensibila si cu un suflet maaaaare. Insa aceasta sensibilitate excesiva o duce cateodata intr-o zona pesimista, caci pune prea repede totul pe suflet. Si aici sunt si eu de acord cu celelalte fete, ca Pisiku este stalpul ei, omul care o ajuta sa iasa din aceasta stare. Eu ii admir tare mult ca se completeaza asa frumos. Sunt o pereche perfecta, iar impreuna cu Ana o familie minunata. Ma bucur ca ii cunosc si ca fac parte din viata noastra
Olga, mamica lui David iepurasul si 26+
inapreda spune:
SIMONAPRO
Imi place mult prezenta ei discreta dar care lasa urme in oamenii pe linga care trece.
Imi place universul aducator de liniste pe care si l-a creat la ea acasa si mesele minunate pe care le face in cinstea celor 3 baieti din viata ei.
Si mi-ar placea sa o cunosc mai bine.
Daca, in cazul lui Dodo, am spus ca mi-ar placea sa=i aud vocea, in cazul Simoneipro, mi-ar placea sa-i aud risul.
olishka spune:
SIMONAPRO
Este una dintre persoanele pe care nu am reusit sa le cunosc (nici pe forum, nici in realitate), dar imi doresc foarte mult.
Este o persoana foarte la obiect, careia nu-i place sa se bage in discutii contradictorii ci prefera linistea si armonia (aici ma aseman cu ea ). Este placuta si draguta, dar cred ca ar trebui sa fie mai deschisa cu noi.
Am avut placerea sa vorbesc cu ea la telefon si are o voce tare calda si prietenoasa. Asa o vad si eu.
Am remarcat si eu armonia din familie
Abia astept s-o cunosc
Anaan spune:
Pup fetele silitoare!
Mie mi-a fost tare rau aseara, am ametit si m-a durut capul, din cauza oboselii- mi-am propus sa o las mai moale, fiindca chiar m-am simtit atentionata de corpul meu. Azi am musafiri-in contul zilei mele de nastere- insa nimic formal, o "chermeza" intre prieteni. Pe Andrei l-am dus sa stea la tanti pana pe la pranz, sa putem noi trebalui, dar n-am chef sa fac nimic
Afara e frig, frig, frig, dar nu a nins, cum anticipam aseara. Ieri am cumparat niste decoratiuni pentru brad...Vineeeee Craciunul!
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Pup fetele silitoare! Mie mi-a fost tare rau aseara, am ametit si m-a durut capul, din cauza oboselii- mi-am propus sa o las mai moale, fiindca chiar m-am simtit atentionata de corpul meu. Azi am musafiri-in contul zilei mele de nastere- insa nimic formal, o "chermeza" intre prieteni. Pe Andrei l-am dus sa stea la tanti pana pe la pranz, sa putem noi trebalui, dar n-am chef sa fac nimic Afara e frig, frig, frig, dar nu a nins, cum anticipam aseara. Ieri am cumparat niste decoratiuni pentru brad...Vineeeee Craciunul! |
Baga ceva vitamine sa te faci bine
Te cred ca n-ai chef de nimic daca te simti rau, dar cand o sa vina musafirii o sa va distrati sigur
Pe mine ma cam sperie ca vine Craciunul, caci ma ia pe nepregatite. Anul acesta mi-am propus sa ma organizez din timp, dar nu prea mi-a iesit. Iar o sa alerg pe ultima suta de metri, doar ca acum nu prea mai pot sa alerg
Eu am luat cateva cadouri si farfurii cu tematica. Sunt asa de frumoase Doar ca putine la cati o sa fim noi Trebuie sa mai achizitionez cateva, sper sa mai gasesc.
olishka spune:
DYANA
Foarte tare mi-a placut si m-a amuzat descrierea Ilincai cu Adevarul este ca i se cam potriveste.
Dyana este o persoana care se sacrifica pentru familia ei si i se daruieste complet. Ar face orice ca sa fie in primul rand ei fericiti, caci daca baietii ei si ceilalti membri ai familiei sunt fericiti si ea este fericita. O apreciez tare mult pentru asta.
Dyana este un om cu un suflet tare, tare bun, mamoasa si ocrotitoare. Insa are si gherute, iar la nevoie nu ezita sa le scoata.
Imi place tare mult noua ei atitudine si viziune asupra vietii si sper sa o tina cat mai mult asa
Ilinca_M. spune:
Iuhu!
Si la noi e frig...atat de frig incat azi Phiphi a acceptat caciula!:))) (zilele trecute a fost singurul copil care mergea la gradi fara caciula, bine, cat drum e de la masina la gradi, dar totusi alti parinti intrebau:"fara caciulitza?!!" Io ce sa fac, de incercat incercam zilnic, da' daca nu vrea, sa i-o prind cu pioneze?)
En fin...
Anaan, ai grija de tine. Mie raceala mi-a trecut doar cu ceaiuri, spre enervarea soacrei mele grijulii, care atata m-a batut la cap ca "nu-i de glumit/ trebuie sa iei medicamente! poti face aprindere de plamani!!" etc:))) (sa nu intelegeti ca soacra s-a enervat fiindca m-am facut bine!:)) Se enerva cand ea era ultra ingrijorata (e drept ca tuseam ca un magar, dar ce mare branza?!) si eu, de-a dracului, ii dadeam replici care stiam ca o umplu de indignare ("tratezi raceala cu ceva?" "da...cu indiferentza!" sau :"esti bolnava!!" "apoi daca si raceala-i boala!!" etc. )
Monvass, numa io vin, de-aia-s si asa plouata, ce-o sa faca Phiphi 2 nopti juma fara mineee? Huzband e tot kkt pe el, ca daca se treezeste noaptea si vrea sa suga, ce face? No, buna intrebare, io sper ca daca vede ca milka nu-i prin zona, sa-si vada de somn!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
olishka spune:
Ilinca tare greu este cand pleci pt prima data de-acasa de langa copil. Sunt sigura ca o sa se descurce sotul cu soacra. Dar ce-o sa faci cu alaptatul? O sa te mulgi?