Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

buna dimi

la multi ani maria de happy si ilinca de somleac!

fetelor ieri i-am facut lui gogo dovleac+mar+gutuie+scortisoara...a fost tare incantata multumesc pentru sfaturi.sunteti o comoara la casa omului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

sarbatoritilor de azi!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

ally, abia acum am reusit sa vad pozele cu Edy, campionul Este delicios, ce pot spune..cum rade el mereu cu gurita pana la urechi, si e frumos cu orice caciula sa sti . In poza cu bunica stand pe masina, parca seamna si cu ea

madreeac, vezi ca iar a fugit o poza cu Rares din album

yasmi, super poze cu livingul Asa vrei sa arata, nu?

strumph, uite catalina nici nu mai papa titi si nici suzeta nu mai serveste de muult timp. Eu zic sa nu insisti cu suzeta daca fata nu mai vrea, pe urma ai sa te rogi de ea sa o lase si nu mai vrea. Eu cand nu vrea sa adorma linistita dar stiu sigur ca e obosita, o legan in brate si ii cant aaa..aaa.aaa.aaa legant stanga-dreapta in 5-7 minute adoarme. La inceput protesteaza ca vrea sa se ridice dar bag mai tare la leganat si pana la urma o dovesesc . Bineinteles ca poti sa cazi in extrema cealalta..sa nu mai vrea sa adoarma decat in brate...

Fetele, va pusesem zilele trecute un link cu adormitul copilasilor singuri in patut, cu revenitul la el pt consolare etc, sunt singura care a incercat metoda asta?

persi bafta la regim

simo, succes sa-ti indelinesti dorinta

alina, bafta azi la dr!

delia, ioanna,

Tb sa ies sa scot tomberonul al poarta si nu am nici un chef sa ies in frig ..terometrul arata 0 grade iar la radio zic ca sunt -3 brrr

Cristinelul cred ca s-a refacut complet continui cu medicamentele dar o las moale cu regimul Pana la urma "apitu" inseamna Noapte buna , si ieri a spus o gramada de cuvinte..."rata", "gri" - culoarea treningului, am scos rufele din masina de spalat si el ma ajuta mereu si a spus ca sunt"uuude", a spus "maine"..ca i-am tot spus ca maine ii dau ciocolata Imi vine sa plang cand il vad ca spune cuvinte noi...este f frustrant sa vezi ca alti copii invata poezii si cantecele, iar al tau nici macar nu vorbeste

...hai ca pana am stat eu aici sa scriu mesajul, a trecut si masina de gunoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

simo, mada, da asa arata livingul dar nu le vreau aranjate asa, nu imi place ideea cum e pusa canapeaua. o vreau invers intoarsa.si tv -ul la fel in partea opusa. si nici culorile astea. dar pastrez cateva idei.

mada, poop cristinelu', bine ca i a trecut!! stai linistita mami!! incepe si el de acum sa vb si sa vezi cu ce viteza o sa recupereze!!

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

mada, pup Cristnelu mic! O sa vezi ca atunci cand incepe sa vb..... nu o sa ai timp sa-i explici....Sotul unei prietene n-a vb panala 4 ani si cand l-au intrebat dc n-a vb a zis ca nu a trebuit, nu era nevoie ... dar acum tipul e beton... vb

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am dormit toti ca purcelusii pana peste ora 9 ..tati a intarziat la job..iasmi la gradi...lucas la laptic

merg sa pun ciorbica la foc....si sa mai scotocesc dupa ceva dulce...ca sun nervoasa deja

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

yasmy! neatza!

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- buna dimineata!
- va scriu ca sa stiti ca va citesc, dar de scris..sunt in acelasi butoi.
-ieri am dat mar cu para si branza -12 , legume cu ou si peste la 15, iaurt cu cereale la 18.30.sergiu s-a trezit la 1, 3, 3.30, 4, cand l-am luat in pat la noi.se partaia intr-una, se auzea intai -boom, apoi urletele luiapoi ptr ca nu am putut dormi intre 3 si 5 am stat cuibarita sub plapuma facand filozofii despre viata in general..am adormit tinandu-l pe sergiu de manuta, si rasufland in parul lui-a fost mai relaxant decat un pahar cu lapte si miere

- ps- cred ca nu mai dau para-niciodata pe anul asta3 nopti nu s-a trezit decat o data la 23-24,linistit la el in patut in 5 minute maxim.si acum a facut 2 scaune mai moi..am stabilit-fara para

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-ma duc sa vad poze noi pe picasa
- in filozofiile mele ma gandeam la strumph- ce chestie-avea ditamai familia in Ro-parinti, surori, nu 1,2-3..nepotei,etc..si a ajuns singurica printre straini.iar eu sunt aici,si nu am nici o bucatica de familie aproape ..bine, prin alianta o am pe soacra- care este mai mult un plus de durere, un supliment amar la restul cotidianului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yasmi, de ce sti nervoasa?

viss, gata, fara para nu-i nici o pb, eu dau destul de rar...baza e marul si banana

delia, stiu ca va vorbi dar eu vreau sa vorbeasca acum E ca atunci cand nu ramaneam gravi si toata lumea zicea ca lasa ca o sa ramai..dar eu vroiam sa raman atunci..si nu mai tarziu

fug sa ma joc cu baiatul..fata inca doarme

Mergi la inceput