Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (80)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

am venit si eu de la sedintza cu parintii. am venit cu portofelul gol.Si urmeaza Matei...

Mada, imi place tare rochia si mai sunt cateva modele frumoase pe acolo...Abia astept sa te vad cu ea!!
ALexina, imi place muuult culoarea. Exact asa vreau si eu...dar nu dau 350 ca n-am!felicitari pt casutza...cred ca de-abia astepti!
Andreea, e un scump si-un frumos Rares. Cu asa mamica nici nu se poate altfel
Catank uaaau pai vin la Targoviste ca sa-ti fiu eleva..macar pt asta...Glumesc acum desigur, dar imi place ideea.
Persi, si mie mi-e teama pt laptic, azi am gustat din mancarea lui Arsenie desi nu era de post...ca m-am tot intrebat de ce nu maninca din ea nimic. Era ff buna, deci nu stiu ce vrea..SI mi-e teama ca macar tzitzi asta sa fie...

CU dormitul eu cred ca e mult mai greu sa pui in patutul lui un copil alaptat...Pt ca este mai 'demanding'(nu stiu cum sa zic altfel) decat unul la bibe. ASa cred eu, dar desigur nu e imposibil

Irinuca eu zic ca si Miki, sa-ti fie si tie bine...n-o sa doarma o viata cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ailed, si eu sunt la post in continuare. M- a ajutat bunul Dumnezeu.
Cel mai tare imi lipseste cafeaua de dimineata si am niste migrene crunte din lipsa ei, apropo Mandreeac, cautasem si Hulala si nu e vegetala cum se spunea si stiam si eu, are proteine in lapte , merci oricum de sugestie , asa ca tot cu lapte de orez ma chinui. de cele mai multe ori renunt dupa cateva guri.
Azi am mancat dimi zacusca plus paine, la Buc 2 eugenii, la pranz varza calita cu paine de secara iar seara un strugure si 2 mere plus o eugenie.
Maine am in plan ghivei calugaresc, a facut mama ieri si mai am o porti si ptr maine iar dupa amiaza fac o salata orientala. Mmmmm .

Azi i- am cumparat Mariei omida de la Fisher Price, care a fost un succes total. Nu avea rabdare sa o scot din cutie, chiuia si vorbea si tragea de ea.
De Mos Craciun, ca tot vb de cadouri, ma gandesc sa- i iau o masinuta cum zicea si Mada la un moment dat, din aia 4 in 1 , parca la Chicco am vazut, in Is avem de la Toys R us, care poate sa o impinga ea, sa sa se faca balansoar, sau sa o punem in ea si sa o plimba, noi sau sa o impinga ea cu picioarele si este de la 9 M+.
Ma duc la dus ca am adormit copiii si pe urma in vizita la sot sa vedem un Gossip girl si o Nevasta disperata, ultimele episoade.

P.S. Despre reguli de dormit separat copiii, ar fi ideal da, insa realitatea ne ghideaza cum sa pocedam fiecare. Eu dorm cu Andrei in pat si cu patutul Mariei lipit de pat, asa incat intr- o parte e unul si in cealalta, celalalt. Asta nu inseamna ca relatia noastra se duce de rapa sau ca intimitate nu mai exista. Trebuie sa te ghidezi si in cazul asta.

Mergi la inceput

roxy, ce-mi place cum esti tu mai dintr-o bucata asa, spui lucrurilor pe nume
Ioana felicitari pt cina lui gogo. deci se poate..
Happy, nu bei cafea in post?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza buna ideea cu copiatul modelelor la rochii. asa mi-am facut eu rochia de mireasa dupa un model, era scump tare. iti dai seama ca nu dadeam atatia bani pe o rochie de mireasa. dar modelul...l-am furat

ioanna bravo pentru papica, ma bucur ca i-a placut.

miki si mie imi place tare mult cum scrii. ai dreptate, o mamica linistita rezolva toata situatia de aceea fiecare face cum este mai bine pentru el si cum simte. nu ca ala face sau celalalt...

mandreeac eee este un cumintel, ce mai chiar ma gandeam la ce ai zis...sa se nasca bebei cu dintisor ce chestie...

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

azi dupa control am fost si la o prietena, vecina cu ai mei, care are bebe de 8 luni. vaiii dar ce-a miorlait Anastasia si acolo...cand o vedea pe vecina miorlaia, cand o luam in brate se prindea cu amandoua manutele de puloverul meu si se tinea stransss, draguta....[olala cred ca sa n-o las jos, sau nu stiu...
oricum, de dimineata a fost tare maraita si plangacioasa, nimic nu-i convenea, cand a venit asistenta si doctorita iar a miorlait, desi de fiecare data radea... cred ca o deranjeaza ceva sigur, oare sa fie de la dintisori? ii ies si ei? macar sa-i iasa odata si gata.

va pun poze de azi cu gagiul ei si ea plangacioasa

Mergi la inceput

happy, am intees ...era problema de lapte

Mergi la inceput

am pus poze.

Mergi la inceput

ailed daa, este super si aia.
din ce faci papanasii? sau ai zis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Simo fondul clasei, serbari si toate cele, ce de bani mai dadeam si eu in timpul scolii, imi dau seama acum ce tarife sunt. Asa mult imi place sa te citesc, cum nu iti imaginezi. Sa intri mai des ca imi umpli sufletul.

Happiness niste mincinosi atunci, e drept ca eu nu m-am uitat la ingrediente niciodata, dar uite ca asta trebuie sa imi fie invatatura de minte. Lapte de orez?? Nu am mai auzit, dar de soia cu ciocolata ai incercat? De la Joya sau ceva in genul asta parca se numeste firma. Si eu am papat azi eugenii, sunt asa bune. Ma bucur ca i-a placut Mariei omida. Si noi maine mergem sa ii luam ceva lui Rares si de imbracat, dar si o jucarie. Sa vedem cum ne incadram in buget. dulci pentru comorile tale A si M.

Roxy o Anastasia maraita. E de la ei sigur, ca asa ma rugam si eu sa ii apara lui Rares si 2 nopti apoi nu am mai dormit. Da , nasol sa se nasca cu un dintisor, mai ales cele care alapteaza ca pe mine Rares ma cam musca. SI inainte sa ii dea dintii ma musca, dar nu ma durea asa tare, acum sunt asa ascutiti si taiosi, ca imi vine sa mor de durere.

dulce toate mamicile. Ma duc sa imi culc printul si sa vad ce mai e pe la televizor, poate gasesc vreo emisiune interesanta.

Week-end placut dragelor si sa ne auzim cu bine , sanatosi cu totii, ca e cel mai important, restul le facem noi candva.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Happiness mi-ai facut pofta de Neveste disperate, sa zic asa si imi iau si eu un episod, ca nici nu stiu de cand nu am mai vazut. Eu mai sunt si fan Dr House, dar la fel , am terminat seria 3 si de atunci nu am mai vazut nimic.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput