Caut bona in Iasi
Daca imi poate recomanda cineva o bona in Iasi va rog mesaj PM
sau
eventualele doritoare va rog contact.
Raspunsuri
Ramonika spune:
vad ca n-a raspuns nimeni la subiectul asta. eram si eu curioasa cu cat se plateste o bona in iasi.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
CAMELIA28 spune:
Se plateste in functie de cate ore sta pe zi: 6 h-600 RON, 7 h-700 RON, 8h -800 RON si tot asa, acuma depinde, poti negocia.
MarinaJurcoi spune:
Imi puteti da detalii? Ce varsta are copilul si ce program ati avea nevoie? Putem vorbi pe mess- adresa mea isaincu_marina@yahoo.com
Georgy76 spune:
Iti pot recomanda eu o bona daca te mai intereseaza insa ea isi desfasoara activitatea la domiciliul ei ,e o doamna tanara de un calm neinchipuit,eu am lasat-o pe Iulia,fetita mea,pe perioada vacantei de vara s-au inteles foarte bine,mai mult cand am plecat cateva zile din localitate la o nunta a preferat-o pe ea in locul bunicii.Da-mi un pm daca te intereseaza.
brandusica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanapac Daca imi poate recomanda cineva o bona in Iasi va rog mesaj PM sau eventualele doritoare va rog contact. |
Buna ziua,
Vad ca este postat demult mesajul dar ma gandesc ca poate mai este valabila colaborarea.
Ma recomand ca fiind o fire calma, iubitoare de copii, capabila de a oferi multa atentie si dragoste copilasului /copilasilor ( 1 sau 2) care se afla sub supravegherea si ingrijirea mea. Sunt creativa in jocurile si activitatile specifice varstei copilului/copiilor. Experienta ca bona timp de doi ani cu 2 copilasi( 1 si 6 luni si 6 ani), calitatile mele de bucatareasa si gospodina iscusita, precum si studiile superioare ( Facultatea de Psihologie [finalizata] ), ma ajuta sa fiu in conformitate cu asteptarile parintilor. Ofer si cer seriozitate.
DESPRE EXPERIENTA DE 2 ANI
A fost o experienta foarte frumoasa deoarece am avut in grija 2 ingerasi. Atributiile mele au fost ingrijirea si supraveghere, jocuri si activitati specifice varstei, ajutor la treburile casnice precum si respectarea programului impus de parinti copiilor. Aceasta colaborare cu parintii a avut si un final deoarece aveam de dat examenele finale la facultate. Acum dupa finalizarea studiilor imi exprim dorinta de a fi contactata in vederea unei noi colaborari. Am oferit si mi-a fost oferita seriozitate.
Pt contact va rog sa dati un PM pt date de contact sau pe id-ul de messenger brindusa.astefanoaei@yahoo.com.
Va multumesc.
Cu stima si respect,
Brindusa.
ingrid009 spune:
buna:)mai este valabila oferta ta cu bona??si daca da in ce zona din iasi???:)m-ar interesa sa ma angajez ca bona.imi plac foarte mult cei mici...si firea mea fiind mai copilaroasa ma inteleg de minune cu ei.astept un raspuns.
leksioa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingrid009 buna:)mai este valabila oferta ta cu bona??si daca da in ce zona din iasi???:)m-ar interesa sa ma angajez ca bona.imi plac foarte mult cei mici...si firea mea fiind mai copilaroasa ma inteleg de minune cu ei.astept un raspuns. |
Buna. caut si eu o bona. Poti sa imi scrii la alecsaioana pe yahoo.