Aspirante optimiste > 20 ani (734)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Miky imi pare tare rau. Tin pumnii stransi sa vina bebe in luna cadourilor.
Fetele eu ma chinuiam de vreo 7 luni cu fisura anala, cu sangerare la scaun asa ca m-am dus la doctor sa rezolv problema. Initial un doctor mi-a spus ca tb sa ma operez insa am mai cerut o parere si acum ma tratez cu o crema care se pare este destul de buna. Marti mi-am mai facut n eco transvag care a iesit f. bine si mi-a spus ca in curand vin si uratii, cea ce se si simte ptca am o oboseala specifica per. premenstruale. In Z1 imi iau inima in dinti si ma programez in sfarsit pt HSG ca de cand il tot aman. Scuze ca nu am mai aparut de ceva vreme pe aici, dar am avut o stare f. proasta, din fericire mi-am mai revenit. Mergem mai departe, speranta moare ultima. pe toate.

http://lt1m.lilypie.com/Mom0p3.png
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

I'm back!
Corina, testul de ovulatie nu se face la prima urina, se face intre ora 10 si ora 20, pentru ca atunci se secreta mai mult LH. Inainte de test, e indicat sa nu bei preamulte lichide si sa faci pipi 2 ore, tot pentru a fi o concentratie mai mare de LH.
Nu ma pricep deloc la testele digitale. Este posibil sa fi trecut ovulatia. Oricum, casa cresti sansele de sarcina, trebuie sa incepeti sa prestati inainte de a avea test de ovulatie pozitiv.
Gaitica, eu nu am dat nimic pana acum. Se comporta absolute la fel si daca dai, si daca nu dai.
Moni, imi pare rau. Poate e mai bine asa, mergi si iti faci analizele, mai bine sa previi. Hai, capul sus, avem treaba!
Bettercy, nu stiu cum actioneaza Metrotrexatul...eu as zice ca noiembrie e a 3-a luna.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm

pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Betercy eu zic sa mai astepti o luna, sa calculezi asa septembrie, octombrie, noiembrie deci pe 30 noiembrie ai 3 luni de la metotrexat.
Eu am avut metro pe 22 iunie.
Alex am vazut ca te pricepi spune-mi te rog ca a venit analiza sotului si scrie asa
bacteriurie <1000UFC/ml (fara semnificatie clinica)
1000 UFC/ml=pragul de detectie al uroculturii uzuale
UFC=unitati formatoare de colonii

Eu cred ca este bine si nu are nici un balaur dar nu am mai interpretat urocultura pana acum.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna seara, abia acuma am ajuns acasa si am vazut ca s-a intins paginile la nr 28
Kmy, imi pare rau ca nu am citit mesajul tau aseara sau azi dimineata macar.
Dar vad ca a facut Camcris capitolul nou

Ma pun sa citesc din urma

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mihaela, e OK daca sunt sub 1000 de UFC (unitati formatoare de colonii), este doar o mica incarcare bacteriana. Infectia se declara la peste 100.000 de UFC. Ar trebui sa bea cel putin 2 litri de apa si sa faca pipi la timp, sa nu astepte pana nu mai poate. Ar putea sa ia si Urinal un timp, e obtinut din merisor si e natural.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm

pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna fetele
Miky & Moni, imi pare rau pt beta!! Stiu si eu ce inseamna.
Simo mersi de intrebare acum vin si eu cu detalii.
Sunt umflata de plans, am facut 3 zile stim si cand m-am dus azi sa fac eco, foliculul meu de luna trecuta, ala bizar din Z35 devenise chist de 2,5 cm. Asa ca am abandonat tot si ies din cursa pana in luna ian. Daca mai este acolo, a zis ca ori intru pe anticoncept ori mi-l scoate la lapro. In orice caz o sa trebuiasca ca stau inca 6 luni pe tusa.
Deci? Ce remedii stiti pt eliminarea chisturilor? Duphaston ajuta?

Mergi la inceput

Alex multumesc foarte mult pentru raspuns. O sa iau niste urinal atunci.
Vroiam sa mai intreb odata dar m-am razgandit iar acum ca am vazut ca vorbiti iar de trombofilie as vrea sa vin si eu la bucuresti sa fac analizele, cat m-ar costa analizele astea sa le fac la sinevo spre exemplu, oare se merita drumul pana la Bucuresti?
Si inca o chestie unde este Fundeni ca as merge maine sa intreb pe cei de la autocare sa vad cum pot ajunge prin zona?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna fetele
Miky & Moni, imi pare rau pt beta!! Stiu si eu ce inseamna.
Simo mersi de intrebare acum vin si eu cu detalii.
Sunt umflata de plans, am facut 3 zile stim si cand m-am dus azi sa fac eco, foliculul meu de luna trecuta, ala bizar din Z35 devenise chist de 2,5 cm. Asa ca am abandonat tot si ies din cursa pana in luna ian. Daca mai este acolo, a zis ca ori intru pe anticoncept ori mi-l scoate la lapro. In orice caz o sa trebuiasca ca stau inca 6 luni pe tusa.
Deci? Ce remedii stiti pt eliminarea chisturilor? Duphaston ajuta?

Ceai de coada soricelului, eu am avut un chist de 4,8cm si l-am tratat cu ceai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Mersi Miha, sa vad daca gasesc pe aici, daca nu fac provizii in dec cand vine o prietena din RO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

De prestat prestma noi,z8,z10,z11 si astazi o sa prestam just in case si miine daca o se primesca ca simbata e ziua sotului si am de bucatarit.OF vad ca incepe sa ma doara ovarele poate mai fac test mai pe seara si miine.

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive

Mergi la inceput