Aspirante optimiste > 20 ani (734)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

neatza fetelor! o cafelutza ?
nici eu nu am facut prezenta ieri, am reusit doar sa va citesc asera tarziu!!!
avand in vedere ca nici Miky si nici Moni nu au declarat Z1( sper sa nu ma fi inselat ochii de la oboseala, la citit) eu inca sunt optimista pt voi fetelor!!!!
valicuta ce mai faci, parac si tu erai aproape de ziua ce-a mare, sau gresesc!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

eu nu mai fac nimic..sunt trista...sunt z 3..

in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Cred ca influenteaza daca iei briocriptina, dar poate e ca la progesteron, conteaza daca e in interval, indiferent daca tu esti pe tratament sau e doar progesteronul tau. Chestia cu progesteronul o stiu de la ginecolog. Nu stiam ca prolactina marita ar influenta stimularea. Stiu ca inhiba ovulatia dar ma gandeam ca stimuland, ii dam in cap.
Inteleg ca acest Clostlbegit pastile nu e cine stie ce, nu? Vad ca voi faceti injectabil...
Mai am o intrebare: din cate stiu, fetele care fac fiv au probleme pshicie, depresii serioase din cauza tratamentului...credc a e vroba de cel pentru stimulare, ca altul numai vad care sa faca asa rau. Voi va simtiti ciudat cand faceti stimulare? La ce sa ma astept?
Gaby, !

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm

pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Alex
Eu am luat o luna pastile, dar a fost cam apa de ploaie, asa ca dr a hotarat ca nu are sens sa continuam.
Personal, nu ma simt deloc depresiva cand fac stim. E adevarat ca esti mai stresata, ca faci injectiile la ora fixa +analize de sange o data la doua zile sau chiar zilnic+ ecogarfii in functii de rezultatele de la analize. Plus ca ai contacte "dirijate"
Dar sincer nu fac crize de isterie sau sa plang aiurea sau cine stie ce bazaconii. Nu am nici bufeuri de caldura, nu ma simt deloc diferit.
Doar daca am un folicul mai mare de 17 am presiune, iar la ovulatie am dureri intense.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo_82 spune:

Draga mea Alex,

Merci de raspuns. Cred ca o sa merg luni dimineata sa-mi faca analiza. Asa cum zici si tu, cred ca e important sa fie in interval, nu conteaza daca sunt pe tratament sau nu.
Referitor la stimulare, depinde de fiecare organism cum reactioneaza la stimulare, si de istoricul medical al fiecareia. Cunosc f. multe cazuri care au reusit sa ramana insarcinate cu pastile, darca nu sunt alte probleme. Eu spre exemplu am si ovare micropolichistice, si de aceea am ajuns pe injectii. Nu te descuraja, poate medicamentele or sa functioneze la tine.
Referiror la simptomele stimularii, nu sunt depresiva nici pe departe. Singurele inconveniente sunt ca trebuie luate la ore fixe, si ca unele mai trebuie si preparate. Eu nu am nici un simptom la ovulatie.
pe toate

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Cred ca influenteaza daca iei briocriptina, dar poate e ca la progesteron, conteaza daca e in interval, indiferent daca tu esti pe tratament sau e doar progesteronul tau. Chestia cu progesteronul o stiu de la ginecolog. Nu stiam ca prolactina marita ar influenta stimularea. Stiu ca inhiba ovulatia dar ma gandeam ca stimuland, ii dam in cap.
Inteleg ca acest Clostlbegit pastile nu e cine stie ce, nu? Vad ca voi faceti injectabil...
Mai am o intrebare: din cate stiu, fetele care fac fiv au probleme pshicie, depresii serioase din cauza tratamentului...credc a e vroba de cel pentru stimulare, ca altul numai vad care sa faca asa rau. Voi va simtiti ciudat cand faceti stimulare? La ce sa ma astept?
Gaby, !

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm

pentru

Cu ajutorul lui D-zeu in curand mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo_82 spune:

Valicutza, iesi din butoi. Acum e momentul sa fim optimiste. Sunt la 2 zile in urma ta. Faci ceva tratament, sau incerci normal?
Poate mergem inpreuna la odisee luna asta..

[/quote]

eu nu mai fac nimic..sunt trista...sunt z 3..

in curand
[/quote]

Cu ajutorul lui D-zeu in curand mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

hohoho!!!! o sa fie ocupat mosul !!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

buna feteleeeeeeee
bine ai venit Marci
o sa te simti bine la noi
e mult mai usor cnd nu infrunti asta singura

mie nu mi-a venit inca
sanii ma mai dor dar mai putin
il astept din clipa-n clipa
simptome de ciclu n-am oricum...

Miky tu cum esti?

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Neata, fetelor!

Multumesc ca mi-ati raspuns la intrebare. O sa mai astept si luna asta, ca sa fie trei luni pline de la metrotrexat.

Miki si Moni, si eu mai am o speranta daca nu ati declarat ziua 1 inca.

Gabi, inteleg ca e greu e greu sa fii optista dar inca mai ai multe sanse ca sa ramai insarcinata, nu dispera. Incearca sa stai pe linia de plutire...cat poti.

Astazi e zi de curatenie la mine in haine...am descoperit ca avem pantaloni si haine groase de iarna pe care nu le-am dus la curatatorie dupa iarna trecuta...asa ca le duc astazi, vad ca se apropie iarna si ne trebuie. Of, ce gospodina sunt...dar e bine si mai tarziu decat niciodata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Gaby, !

pentru

eu n-am avut nimic de la pastile la stimulare..
dar am auzit si eu ca poti face depresii

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

eu n-am stiut ca pastilele in stimulare se iau la ore fixe
iar dr. nu mi-a zis... si mie prin cap nu mi-a trecut
misto nu?

Mergi la inceput