Aspirante optimiste > 20 ani (734)
Raspunsuri - Pagina 17
kmy_black spune:
simo
nu fi suparata, lasa k bebe vrea sa vina in luna cadourilor, ai sa vezi, asha ca sterge-ti lacrimile si curaj, optimismul e prioritar!!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Simo_82 spune:
Marci, Alex, multumesc de sustinere.
Alex, nu fac anticoagulant in stimulare. Nu am facut niciodata.
Bafta cu Clostilbegyt. Cu el am inceput si eu acum 2 ani. Am luat cam 6 luni.
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Simo, capul sus! Mergem inainte! In timpul stimularii faci si anticoagulant? Din ce am mai citit, fetele care fac fiv, fac si anticoagulant, banuiesc ca pentru a contracara furtuna hormonala. Eu voi incepe dupa menstruatia urmatoare fertilizare cu Clostylbegit su nu stiu daca nu cumva ar trebui sa fac anticoagulant. Precizez ca eu oricum am trombofilie, adica o coagulare mai rapida a sangelui. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
Cu ajutorul lui D-zeu in curand mamica
Simo_82 spune:
Doamne ajuta Kmy. Sa fie luna cadourilor aducatoare de bebei tuturor aspirantelor.
citat din mesajul lui kmy_black simo nu fi suparata, lasa k bebe vrea sa vina in luna cadourilor, ai sa vezi, asha ca sterge-ti lacrimile si curaj, optimismul e prioritar!!!! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bebe strumph bobocel de 6 luni Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
DenyAnd spune:
Fetele sunt si eu pe aici, va citesc, dar nu am ce sa raportez
Am doar o durere pe dreapta, parca e ovarul, dar parca e apendicele. Parca e altceva. Nustiu ce e, si de ce ma doare(doar slab dar atrage atentia). Persista durerea cand ma ridic in picioare de pe scaun. Sunt DPO.
Marci, imi pare f. rau prin ce ai trecut.
Asa cum zice si Dana, Ylari este un exemplu voi cum a reusit sa ramana gravi cu o trompa.
Asa ca nu-ti pierde speranta, ai abia 24 de ani. Ylari 36. Celelalte cam la mijloc.
Totul va fi bine la tine.
Parerea mea e ca sa asculti de medic, daca a zis un an e bine asa, decat sa risti cu complicatii la burtica cad ai ramane gravida pt ca nu ai avut rabdare sa se faca bine operatia. Depinde de tine sa te vindeci repede. Stiu ca ajuta si mental sa-ti spui zilnic: "sunt sanatoasa! curand raman si eu gravi si nasc puiutzul multasteptat sanatos si voinic."
Imi pare rau pt fetele cu Z1. Sunt alaturi de voi .
Eu ma bag iar la nani ca mii somn inca sunt obosita de la munca
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
marci1418 spune:
vreau sa dau intrebare fetelor care au trecut printro sarcina etra...
- la cat timp vine CM dupa operatie??? si in ce cantitati???
mie medicul mia zis sa vin la control dupa CM de eri am niste scurgeri maronii rosietice, nici nustiu ce sa cred, e un inceput de CM sau vreo dereglare...eri am terminat tratanetul care mi la prescris medicul, pastile, injectii,supozitoare...
gabyv spune:
Buna
Simo, imi pare rau pt Z1. Cate stimulari cu injectabile ai facut pana acum? Cred ca ai mai zis, dar eu uit repede
Marci, bine ai venit!
Un weekend minunat!!
Simo_82 spune:
Buna Gaby,
Am afcut anul trecut 2 luni+Martie anul asta stimulare cu Gonal. Octombrie 2011 a fost prima luna de stimulare cu Menopur. Urmeaza noiembrie.. Intre timp am afcut analiza TSH, FT4 si prolactina. TSH si FT4 sunt Ok, prolactina e marita. Iau tratament cu Brocriptin si Siofor. Medicul era increzator ca a determinat cauza pentru care nu am reactionat cum trebuie la stimulare luna trecuta..E convins ca luna asta va fi mai bine.. Apoi nush, sunt asa desumflata
Tu cum te mai simti?
citat din mesajul lui gabyv Buna Simo, imi pare rau pt Z1. Cate stimulari cu injectabile ai facut pana acum? Cred ca ai mai zis, dar eu uit repede Marci, bine ai venit! Un weekend minunat!! |
gabyv spune:
Simo, dr tau are dreptate, daca avea prolactina marita ai raspuns mai greu la stim. Poate o sa fie ultima luna de stim. la tine. (emoticon cu stop ghinion)
Eu am ceva dureri in partea dreapta, pe partea cu chistul.
Sunt cam in butoi si nu am chef de nimic
Simo_82 spune:
Gany, orice are fi trebuie sa ne incarcam bateriile, sa avem forta de a o lua de la capat. Ce iei pt. chist? Astepti sa dispara chistul, si reiei incercarile, nu-i asa?
Da-mi va rog un sfat: luni as fi Z3 de CM, si m-as duce sa mai fac o data prolactina, sa vad daca are efect tratamentul. Oare influenteaza rezultatul faptul ca iau brocriptin?
gabyv spune:
Simo, nu am nici o idee, eu am avut prolactina marita, dar mi-a scazut singura.
Inca sunt in cercetare pentru tratament, luni o sa ma duc sa caut pe la farmacii. (aici nu sunt plafare)