MONTIGNAC (165) ...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 6
andanii spune:
brandusik la cine spui tu gabriela ???
btz ovi stai sa vezi , cu cat vei stii mai multe despre acest stil de viata o sa-ti placa tot mai mult ... intr-adevar este un mod de viata simplu si sanatos .... nimeni nu moare daca nu mananca combinat cartof cu carne .... se poate linistit manca cartof cu salata si carne cu slata nu ???? o sa-ti intre in reflex in asa fel incat nici nu o sa mai concepi sa le combini prost ... eu din proprie experienta iti spun ceea ce-ti spun :)
child ce reteta ai tu acolo .... hmmm , o fi buna ??? defapt oare-mi place ?? asta e intrebarea :) nu stiu .... ar trebui incercat
cum e avocadao cu banana ???? hmmmm
orhidut incearca sa nu te cantresti prea des , iti spun din proprie experienta ca nu e bun pentru psihic .... eu ma demoralizam si ma demoralizez si acuma cand vad ca nu dau jos
puisorule wassa e facuta de tine??? sau e din cea cumparata ...io nu ma pot mobiliza deloc sa fac saratelele alea ... si ma gandesc zilnic la ele
ninha ce mai zici ?? ce mai faci ???? te-ai suparat pe noi ????
sanse tu ??? cum merge???
andanii
2007...2011 de la 95 la 68 kg :):)
samira33 spune:
seara buna doamnelor
ce faceti???
eu am inceput injectiile pentru fertilizarea mea,fetelor.
pe langa asta am si foarte multa treaba la serviciu ca pe 5 Decembrie plec la Budapesta si pana la sfarsitul anului nu ma mai duc si mai am si treaba pe acasa...asa ca in primele 3 zile cand o sa ajung in Ungaria...o sa dorm.
dar de Monti ma tin.
asa ca am venit sa raportez:
-paine conforma cu unt si svaiter si ceai de tei
-mere verzi
-portocala
-pupla de pui de tara fiarta
-cipuercute cu castraveti acri
o seara buna tuturor
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
ninha spune:
Andanii, de ce sa ma supar? nu m-am suparat, dar nu prea mai am timp sa stau la comp. cum il deschid, imi sare Mirci in brate sa-i pun muzica de pe youtube. nu mai am timp sa scriu, dar va citesc.
Azi am facut si eu salata aia de telina, dar in loc de caju am pus branza dulce. a iesit bestiala!! si lui mirci i-a placut.
iar la pranz am mancat niste ciuperci cu zuchini,trase foarte scurt prin putin ulei de masline, + conopda murata.
La MD am avut branza untoasa de capra pe paine vitastar, presarate cu susan prajit si semi-macinat.
Nah, ca le-am scris fix in ordine inversa, da' pricepeti voi.
Samira, te sustinem din toata inima. Doamne ajuta!
brindusik spune:
andani lu btz_ovi spun gabriela ca parca asa retinusem..sau ma insel??
mie azi mi-a fost ff foame...da de prostii ce pot sa spun...de maine pe baricade iara cu mine
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
crissteo spune:
Neata cu drag! Eu nu apuc s ascriu chiar zilnic meniul, sper sa nu va suparati pe mine.
Azi- MD apa cu tarate, lapte soia cu gem cu paine
G o para si poate un gref
P spaghete integrale cu sos de rosii
G un fruct, nu stiu ce
Cina cred ca tot spaghete, sau sa vad ce pot sa fac.
crissteo spune:
Puisor, de ce spui tu ca ai retinere fata de produsele din soia? daca stii ceva, zi-mi si mie, te rog.
Bravo, fetelor care au rezultate cu monti si tot inainte pentru toata lumea.
Samira, Doamne ajuta!
puisorul spune:
Dana, wassa e facute de mine, eu nu imi fac altfel de paine.
Samira, ai terminat curatenia? Doamne ajuta
Brandu, iar te excursionezi?
Mirela, where are you Scooby-Doo?
Cris, soia nu imi place din cauza fitoestrogenilor pe care ii contine. Caut si postez argumente.
Meniu azi:
MD: cafea, quiche cu ciuperci
P: tot quiche
C: fasole frecata cu muraturi
Daca aveti cateva portocale in plus poate le trimiteti unor copilasi care nu au . Detalii la semnatura.
O zi frumoasa va doresc
Ani de Stefana (23.01.2008)
Portocale pentru Mos Nicolae
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
crissteo spune:
Puisor, multumesc mult pentru efort si pentru info.
Si ce e quiche? N-am auzit pana acum.
Mi-ai facut pofta de fasole batuta.
O zi minunata!
puisorul spune:
Cris, doar unul din multele articole http://www.infomg.ro/web/ro/Home/Stiri/3/1239
Si mai sunt si altii care gandesc ca si mine http://www.cristianmargarit.ro/2007/10/sanatate/soia-otrava
Mie mi-e suficient ca sa nu vreau sa mananc decat produse fermentate de soia.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Portocale pentru Mos Nicolae
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
zax spune:
Bun gasit fetelor!
Nici nu stiu cum sa incep! Felicitari celor care au reusit sa se motiveze sa faca ceva schimbari in stilul de viata si incurajari puternice tutor!
Pai sa incerc sa ma prezint si eu in cateva cuvinte: in urma a doua nasteri, ultima acum un an si a lipsei de activitate fizica regulata am reusit sa ma ingras destul de mult. Cu greu, m-am motivat si in urma cu o luna am fost la un nutritionist pentru a incepe o dieta. Am urmat-o strict primele doua saptamani,apoi am adaptat-o un pic pentru urmatoarele doua. Luni ar fi o luna de cand am inceput.
Din cate mi-a zis nutritionista e o dieta cu indice glicemic redus, cred destul de asemanatoare cu Monti. MI-a fost usor sa am meniul pe fiecare zi in parte, doar ca acum as vrea mult sa continui cu Monti, pentru ca, pe de o parte e f scump sa continui cu nutritionista, si pe de alta parte ce a fost pana acum a fost foarte restrictiv.
Din pacate in dieta Montignac sunt mai mult decat novice; nu am inteles inca toate principiile, inca studiez; dar mi-ar fi de mare ajutor sustinerea, sfaturile si ideiile voastre de meniuri zilnice;
Va multumesc si sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru
PS: scuze ca m-am intins ingrozitor de mult