convulsie febrila

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

La Hipp au un produs, Ors 200, cu electroliti, suc de morcov si mucilag de orez, destul de "mancabil" , care se poate administra in caz de diaree si deshidratare si care tine, cat de cat, si ca aport caloric pentru copii care refuza mancarea.

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Sau de la Topfer, Bessau orez electrolit .

Sanatate micutilor !

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna ziua. am disparut ca magarul in ceata ca vineri a inceput sami faca iar temperatura mare, avea un 38 5 iam dat nurofen si dupa 10 min avea 39,2, se molesise. bineinteles ca mam panicat, iam bagat desintinul, si miam facut bagajelul si la spital. si abia azi neam externat. mia fost teama ca acasa nui pot stapani febra, nici numi revenisme bine dupa convulsie, si neam internat in spital. dupa doua ore dupa ce neam intrenat iar incepea sai creasca 38 5. dar acolo am fost sub ochii asistentelor, ii bagau ceva pe branula sai scada febra, iau mai dat si jumatate de paracetamol care fiind amar la vomat. sambata a avut vreo 12 scaune, duminca mai putine. acum afce mai legat dar ink suntem pe regim, astept sa se puna pe picioare sa mergem la neurolog, sa vb cu dct de familie de diazepam am vazut ca merge si pastiluta ca sa previna convulsiile. efectiv am obosit. am 2 sapt de cand o trag cu ambii pui. aseara cel mare mia facut temp 38,9. a fost sotul cu el la dct nu are nimic. a zis ca poate fi un puseu de febra de la ce?!!!
ieri sa externat o mamica cu copilul de 5 ani ca a avut penumonie si azi dimineata sa internat iar cu copilul diaree!!!!!noua la vizita nea zis dct ca este o diareee intraspitaliceasca, se mai intampla ca sa fie copii internati cu boli respiratorii si sa plece acasa cu diaree. ca de suntem totipe acelasi hol: cu probleme digestive, cu probleme respiratoriistrigator la cer!
sper sa ne punem cat mai repede pe picioare, sa vedem de acum inainte. ma duc ca am o groaza de spalat

_
SOACRA CU DOUA NURORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Of myky, imi pare rau ca sinteti iar bolnavi...nu stiu ce sa spun, si eu am rams cu o spaima in mine de cind a facut Maya convulsii si de cite ori este bolnava reactionez intrind in panica...
Cred ca acum au amindoi copii un virus , de aici febra, iar la cel mic e clar ca e enterovirus.
Noi cind am fost internate in spital cu Rotavirus , Maya era la boli digestive si era in carantina, in sensul ca nu avea voie sa mearga la centrul de joaca cu ceilalti copii, ne aduceau ei foi de colorat si jocuri...
Iti tin pumnii si va doresc multa sanatate si putere tuturor....

Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:
http://aloneinholyland.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Multa , multa sanatate!
Azi noapte strumful meu mi-a facut 39,4 si in minte aveam discutia din acest topic. Dar din fericire nu a mai facut febra dupa. Dar acum o luna mi-a facut 39,9 dar mi-a fost frica sa merg la urgente ca sa nu ne interneze ca sigur mai capatam ceva de acolo.

Mami Anca cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput