Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 9
bumblebee spune:
Neata!
Oana, felicitari pt Matei umblaretul! 
Paula, cum a fost noaptea voastra?
PS: incontinuu]
Rody, iubita, mi pare rau ca iar a venit butoiul peste tine.. Dupa sarbatori oricum Isa va fi mai mare. Chiar daca iti va fi greu, va veti descurca! O aveti si pe Maria, care e de nadejde! 

Si cate minuni o sa mai sparga piticii, inca acum tinem multe departe de ei, cand or fi toate la mana lor
..
V e mai bine, tuseste mai putin, in schimb eu sunt mai varza, ma doare capul, sunt mucioasa si infundata, cred ca si niscaiva febra.
Dar multumesc lui DD ca V e bine! Mucii si tusea cred ca vor mai tine cateva zile, dar suntem pe drumul cel bun, acum deja e usor
.
[size=3]Sa-l ajutam pe Vlad!!
paula_m spune:
Neata
Asa cum preconizam am avut o noapte de cosmar. Nu putea respira, avea o respiratie tare suieratoare. Acum de dimineata e mult mai bine, dar cred ca mergem oricum sa-l asculte un pic la plamani. Chiar nu mi-a placut cum respira azi noapte. Eu sunt nedormita, dar asa cum am mai zis, racelile astae vin si trec, nu am mai stresez din cauza lor.
Ramo, noi nu iesim in seara asta. Mai bine stau acasa cu puiutul meu. Recuperam peste 2 saptamani.
Azi de dimineata mergeau toata animalele la puzzle, dar pe Raul inca il lasa rece. le ia si mi le da mie sa le pun la loc![]()
Raul are la activ 2 vaze sparte si o farfurie. Spera sa ne oprim aici.
Rody , ce rau imi pare de tatal tau!! 
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Ieri asa de tare se trantea V si facea si valuri, ca sa impresioneze, pe mine aproape ma umfla rasul.. dar asta pt ca eram in casa, afara imi vine sa ma tot duc.. Eladea, pai cum asa? Ti-l trimit sau il pun iar n vanzare? Esti tare sufletista si buna! ![]() ![]() Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+[size=3]Sa-l ajutam pe Vlad!! |
iubita, daca stii pe cineva care are nevoie, si n-are bani sa il cumepre la copil, fa-l cadou...de Mos Nicolae...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
btz_ovi spune:
Neatza.
Multumim de cafea,am nevoie de o portie dubla,
Eu nu mai pricep nic:de la 12.30 pana la 18 Paul sta suparat,cum vine tat-so acasa cum e vesel.cred ca i s-a pus pata pe mine ca'l duc la cresa
si ma ignora .
Azi noapte pe la ora 4 el ba pedala ca la 3 luni
,ba facea miscarea aia sexi,
,nici el nu mai stia, si dupa ce-a obosit s-a pus sa-i povesteasca lui cusi-cusi (catelul lui) despre ce face el la cresa,sa certe suzeta,ce mai,politica in toata regula.Si eu aveam un somn
,l-am lasat sa vorbeasca singur si am adormit.M-am trezit la vreo 25 de min si el tot vorbea 
.Radeam pe silent sa nu ma auda caci ar fi fost vai de capul meu,l-am trezit si pe Ovidiu sa asculte stirile ![]()
![]()
Off Doamne,cati delfinasi bolnaviori.Oare cand va fi mai bine pt toti?Noi cand am crezut ca am scapat de muci,a revenit o tuse productiva si iarasi muci.Deja sunt satula.Ma bucur ca nu e leguma si nu face nici febra.Azi iar ma duc la medic,cred ca e si el satul de mine
.
RODY multi 

.
Noua nu ne place sa spargem,doar sa stricam telefoane,telecomenzi si jucarii.Are cateva ce le pot da la rabla deja ![]()
Fetele din MS:ce fain ca va intalniti mereu 
Vreau si eu la voi.Se poate?![]()
OANNA ma bucur ca a inceput sa mearga Matei 
Nu mai stiu ce am vrut sa spun 
crispro spune:
Neata, fete!
Oana, felicitari pt Matei!
Rodi, un
mare pt tine. Imi pare rau ca esti necajita, cred...
V e cu muci si tuse, de azi noapte. Nu stiu daca sa merg la med de fam, ca nu are febra, e activ, vioi. Ii dau oscilo, apa de mare , aspirat, aerosli cu ser. Pt tuse i-am dat de azi noapte Koflet. Dar cred ca trec pe Stodal. Ma gandesc ca nici med de fam nu imi da altceva deosebit. Doar ca nu stiu daca are rosu in gat, nu stiu sa verific.
Sa-l ajutam pe Alex
crissteo spune:
Neata, eu sunt iar chioara de somn. Am vrut aseara sa fac ordine in calc si am dat peste blogul Cristelei si am citit vreo 3 ore, nu-mi venea sa ma culc, am dat si de o doamna dr ce povestea de vaccinuri. Valeu, mi s-a facut rau, mai citisem eu asa un pic dar niciodata asa studii elaborate. M-am ingrozit. 
Acum regret ca nu am ascultat instinctul si informatiile care mi-au ajuns la ureche cand era teo mai mic. Dar acum m-am hotarat sa ma informez mai bine si sa nu mai fac ca asa face toata lumea sau ca asa recomanda medicul de familie- a mea oricum e in lumea ei, nu stiu cum de e medic. Ma rog, greseala mea ca nu m-am mobilizat sa o schimb.
Rody, of, e greu momentul asta pentru tine, abia te stiai la adapost si statei linistita cu mama ta. Eu stiu ce zici ca zilele trecute doamna cu care vorbisem sa vina sa stea cu albert, care e ok si o placeam si eu si albert, nu mai poate veni, a aparut la ea un nepot si trebuie sa stea cu el. M-am simtit ca un copil orfan as ape moment. Pana a doua zi mi-a trecut ca stiu ca tot eu tre sa fac ceva sa fasesc o solutie. Dar atunci ziceai ca m-a lovit trenul.
Imi pare rau pentru greutatile cu tatal tau, cu firma, of,e greu ca-i iubesti si ai vrea sal e fie bine si nu-i poti ajuta cum ti-ai dori.
Multa putere, ca optimism si intelepciune si spirit practic ai tu o gramada. 

histamina spune:
am enorm de lucru.
rody,e ff greu. treci intr-adeva rprin momente grele.capul sus.suntem aici sa te sustinem.
eu am renuntat la bona.a disparut cu copilul o ora fara sa stim unde. a plecat in parc la 3 si a venit la 5 ,in loc de 4. ai mei erau in pragul infarctului.
a ridicat din umeri si a zis ca nu si-a dat seama cand a trecut timpul.
ori e retardata ori, UNDE A FOST COPILUL MEU O ORA??????????/
sunt exagerata?
crissteo spune:
Crispro, multa sanatate lui vladut. eu nu stiu sa te sfatuiesc, acum sunt suparata pe medici, asa ca.. Si albert are iar muci si ii pun ser si il aspir, mai dau imunorezistant. Lui teo i-am facut ridiche neagra cu miere, tuseste un pic, nu cine stie ce. Si lui albert ceai de cimbrisor, ii pun putina lamaie si miere si-l bea caldut.
Ieri si azi dimineata am cautat de am innebunit capetele de la aspiratorul nazal, albert cand vede aspiratorul e calare pe el si din cele 2 capete nu mai gaseam nici unul. El era plin de muci si solutiile mele de inlocuire a capatului ratacit, nu au mers, n-am gasit ceva sa stea etans acolo. Cand deja lipeam cu scoch sa nu mai iasa aer, m-am gandit sa caut in aspirator. si erau acolo amandoua, ce bucurie pe mine. Acum mai ramane sa gasesc si capacul de la aparatul de aerosoli, cel mic pe unde bagi substanta.
le ascunde pe te miri unde.
De cateva zile are o pasiune, se suie pe scaunelul lui teo, isi ia o carte, o revista si o rasfaoieste. E mortal, n-am apucat sa-l pozez. Apoi ia servetele, isi sufla nasul si daca-l lasi face asa minute bune.
I-am scos la inaintare un cub de ala colorat prin care bagi forme potrivite si cilindrul de la chicco, e unul care are bile in interior, frumos colorat si cu muzica. La teo n-a avut succes, sa vedem la albert.
Gata, va las, ca azi am logoree.
Sa aveti o zi frumoasa!
adrianaBuc spune:
Semnez si eu condicuta.
rodi,
hai mai mami ca se descurca Isa la gradi. Nu mai fi supi!
histamina, si eu ma panichez cand nu intarzie bona cu Rebe afra (chiar am plecat sa le caut intr-o zi cand au intarziat 30 min
). Ai intrebat-o unde a fost cu copilul?
pupici pentru delfinasi mucosi.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
28+
cu 
histamina spune:
da.si a ridicat din umeri.
va las.am de tradus.
m-am enervat.am facut reactie alergica urata la frig.
am un pomelnic de analize.nu vreau.
am restrictiinoi:baia sa fie dus,aldut ca si la apa fierbinte am alergie, si nu am voie sa fac baie in mare ca risc anafilaxie.
ma retrag. am nevoie sa accept asta.revind cand voi putea face misto de chestia asta.

si