Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 18
ainotna spune:
Salutare!
Va servesc cu o felie de tort de sarlota cu piersici ca azi e ziua sotului! Acum asteptam nasii sa treaca pe la noi.
Fetelor, ma bucur ca v-a placut si voua jucaria, la noi are mare succes. Alice, asta e jucaria:
www.amazon.co.uk/Melissa-Doug-13785-Latches-Board/dp/B0026ZPTYY/ref=sr_1_1?s=kids&ie=UTF8&qid=1321708272&sr=1-1" target="_blank">http://www.amazon.co.uk/Melissa-Doug-13785-Latches-Board/dp/B0026ZPTYY/ref=sr_1_1?s=kids&ie=UTF8&qid=1321708272&sr=1-1
Noi luni mergem la vaccin (ROR) si tare stau cu inima stransa, vreau sa scapam de vaccin luni, sa nu se imbolnaveasca Sasha pana atunci, ca dupa aia il mai duc o tura sa stea la Constanta...
L-am vazut pe Vladut
de Crispro cum sta el cuminte la aerosoli, asa statea si Bogdan. Of, ce vremuri! Sasha e terorizat de aparatul ala...
Am mai vazut poze cu baieteii frumusei ai Eladeei! Ce frumos se joaca ei 
Sanatate delfinasilor bolnaviori!
Va doresc weekend placut!
Victo spune:
azi au fost -5, - 4 grade..asadar n-am iesit din casa, ca inca nu m-am adaptat la frigurile astea.
cu chiu cu vai am citit ceva, desi e soacra cu copiii. au facut un tambalau si au tipat..ioi...
antonia, e faina jucarai aia. e si pe la noi prin magazine?LMA sotului!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
paula_m spune:
Si la noi e un frig de ingheata pietrele. Dar tot am iesit cu Raul 10 min. Am zis ca macar o gura de aer prosapat sa ia. Suntem amandoi satui de invartit prin casa, si cu imbracatul si dezbracatul mai trece 1/2h. Sper sa nu-i faca rau iesitul la bronsiolita lui, dar nu face febra...
Miruna, si eu vreau sa fac reteta aia de pateu. Merge si cu ficat de pui, nu?
Eu vreau sa-i cumpar lui Raul Lego, de sarbatori. Ii place mult. I-am luat cuburi cum sunt alea de Lego, dar mai mari si toata ziua mestereste la ele. Acum incercam cu alea mai mici. Am vazut ca Lego incepe de la 1 an jumatate. Doar ca mi-e teama ca daca sunt piesele mai micute, sa nu le inghita. E adevarat ca nu baga jucariile in gura copilul, dar daca incepe atunci...
Aaa, si zebra aia saltareata, daca o prinde Oana pe Amazon, la reduceri![]()
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
ainotna spune:
Victo, merci de urare. Am vazut jucaria mai de mult pe ceva online la noi dar nu mai stiu unde...
Paula, daca e lego pt 1 an jumatate nu cred sa aiba piese atat de mici sa le inghita. In general seturile Lego Duplo au piese destul de marisoare
puiutz_mic spune:
seara buna, fete dragi!
am fost si noi azi la pediatru...Raducu are citez "putin rosu in gat" in rest e bine... ne-a dat Apis CH 15. Altceva nimic.
Am cautat pe net si nu am citit nicaieri ca ar fi bun pt. raceala. Este extract de albina intreaga.
Fetele care ati avut/aveti tratamente homeopate pt. delfinasii cu rosu in gat - ce vi s-a recomandat sa le dati?
Raducu nu tuseste, febra nu a mai facut de dimineata, parca nici muci nu mai are. Nu stiu daca o fi avand si rosu in gat, ma gandesc ca nu ar manca prea bine daca ar avea 
Cred ca ma mai duc luni si la alt dr. 
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
Victo spune:
da, puiut pt ce sa mai mergi la inca un dr?adica tu de te-ai dus de fapt? ce ti se pare ca ar avea?
baietii mei nu se mai impaca de la masini, asa ca eu cu mihai suntem la izolator in birou, ca altfel n-am stiut/putut rezolva conflictul.
astept sa soseasca si sotu de pe drumuri..si e o ceataaaa..brrr
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
puiutz_mic spune:
Victo, pai ca sa ma lamuresc daca are sau nu rosu in gat. Tinand cont ca si eu si sotul am fost "virusati" (eu inca mai sunt), ma gandesc ca e posibil sa fi luat de la noi. Ieri a avut febra (pana la 38,8 aseara) si ii curgea nasul+stranuturi multe.
Stie cineva despre remediul APIS pentru ce afectiuni se da?
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
crispro spune:
Puiutz, si Vlad are rosu in gat. L-a vazut dr de cum a deschis gurita, ba zicea ca amigdala dreapta e mai cu probleme si spera sa scape fara febra. Sa stii ca mananca la fel, tot cu lingurite, capace, castronase. Poate Lp-ul il bea mai rau. Dar asa peste zi mananca la fel, chiar daca are rosu in gat. Noua pt asta ne-a dat tantum verde spray, de 3 ori pe zi, cate un puf. M-am uitat pe prima pag, la linkul cu homeopatele, dar nu am gasit medicamentul ce vi l-a dat voua. Nici nu am auzit de el, ca eu nu prea stiu multe de homeopate (decat de la voi). Macar bine ca nu a mai facut febra. 

Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Ainotna, La multi ani sotului! Sa se bucure de voi si de pitici! Si petrecere placuta!
Nu demult ma plangeam ca is un pic geloasa pe soacra mea, ca vrea copilul numai la ea. Apoi vroia copilul numa la tata. Dar de cateva zile e un mamos de numa!!! Nici la baie nu pot merge, ma cauta, ma striga, ba chiar si plange. Nu stiu ce i-o fi venit.
No, ma bucur ca ma iubeste, ce sa zic. Dar sper sa nu fie plangacios dupa mine.![]()
Sa-l ajutam pe Alex