Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 17
miha13gina spune:
Neata, poftiti la
si o portie de strudel cu mere!
si noi de cateva zile ne luptam cu muculeti,ne mai ies si 2 masele si un incisiv lateral si uite asa toata noaptea ne trezim
si vrea tzitzi,nici cu mancarea nu prea ne omoaram!In rest e o dulcica,danseaza,tot ce vede face si ea si ce jucarii are frate-su vrea si ea si invers si de acolo incep urlete ,
...iar rabdarea mea are si ea o limita .
am inceput de o ora sa va scriu...dar intre timp s-au trezit si pana le-am dat micul dejun..spalat..schimbat ,iar acum nu mai am pot sa va scriu ca sunt calare pe mine
Va doresc un week-end placut si sanatate multa delfinasilor!!
PS imi pare rau pt cafeau rece si ca nu am putut raspunde la fiecare in parte,dar promit ca reeevin!
Gina,mami de Clara(02.08.2010) si Thomas(21.02.2008)
Victo spune:
neata..
ha ha, miha, las ca si eu tot facea rece dau :):)
in primul rand: am frigider! :) 3,5 mil m-a costat distractia..ioi..banii mei de mers la Bucuresti.no.oricum, bine ca s-a reparat, ca altu nou...
ilinca, da..sper ca ne mai vedem cumva, macar de la casa la casa :) daca nu pe afara, ca incepe sa fie frig, intuneric mult..dc voi lucra ajung numa seara pe acasa, da nu-i problema, eu nu am faze din astea ca vezi doamne, doar ce am sosit si vreau sa ma odihnesc. imi ajunge juma de ora sa ma schimb si sa calmez copiii :)...in rest eu primesc oameni, chit ca nu mi-i casa aranjata, sau tre sa gatesc ceva rapid la copii.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
ce le mai dati la mic dejun? ca parca mihai numa paine cu unt si miere mananca
..sau cu branzica..cate un gris cu lapte, cereale cu lapte..un out fiert..altceva nu prea mai stiu.
Victo spune:
ca tot vorbiti de caoduri.de Mos Nicolae pt stefan am luat din auchan o orga electrica- m-a surprins pretul f mic arata f bine, adica nu e plastic din ala naspa, de se crapa daca dai cu el mai tare(40 lei- ar trebui sa ma uit si pe bon, ca poate o fi mai mult, totusi..:):).mai aveau si alte instrumente dragute, dar la 80 lei. pt mihai inca nu stiu ce.ma gandeam la o tablita din aia, de scrii pe ea, dar era cam mult in jur de 80 lei una..masini prea au destule. carti au. forme au. plastilina-n-am eu chef :):) bile din alea pe spirala au. cuburi au. lego au.puzzle au. au 2 chestii de merg prin casa cu ele-imping cu picioarele(un avion cu Winnie si o ceva cu 3 roti-un fel de tricicleta, dar cu picioruse subtiri).(aici vedeti sa fie stabile, sa aiba rotile pline, groase)
gabitza..aoleo mama, 200 dolari..eu n-as da atat pe o jucarie :):)
eladea2005 spune:
ca vorbiti de cadouri...de cateva zile ai ei se tot jaoca cu o parcare din aia supraetajata, cumparata pt Eric acu vreo 2 ani...dar acu ma gandesc sa le iau una mai mare, sa incapa amandoi la ea...
masinute sau mai mult decat destule, tocmai ma gandeam sa fac curat prin ele si sa dau unor copilas saraci de Mos...au si alte genuri de jocuri si jucarii, nici n-as stii ce sa mai cumpar...oricum Eric va primi de ziua lui in curand si de Mos...asa ca iar nu voi mai avea pe unde sa calc prin casa...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ilinca79 spune:
Victo noi venim in vizita numai sa termini cu invatatul. Si va asteptam cu drag si pe voi, numai stiu ca e mai greu cu deplasatul. La micul dejun i-am mai dat turtile www.cristelageorgescu.ro/?p=4303" target="_blank">astea, taiate bucatele simple sau unse cu gem/miere + bucatele de fructe. Turtitele au mare succes, o portie tine cateva zile, si mai mananc si eu
Mai vreau sa incerc si reteta www.cristelageorgescu.ro/?p=2124" target="_blank">asta
Michelle si Victor e fan surubelnite. Daca schimb bateriile la o jucarie, imi ia surubelnita si o jumatate de ora e liniste ![]()
Jocul ala cu chei si incuietori cred ca il pun si eu pe lista ca tare mi-a placut. Ainotna 
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Alice_Elena spune:
despre ce joc cu chei e vorba? ca mara numai cu cheile mele de la casa umbla toata ziua. 
noi am facut curat in casa. toti :) si acum mara doarme, tasu se joaca si eu stau ![]()
mai incolo vreau la film,
weekend placut
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
32+ 
Miruna7a spune:
Salutare tuturor!
Eu intru rar pt ca laptop-ul este al sotului de la serviciu si pot intra numai seara, dupa culcarea puiului, dar pana citesc toate paginile din urma se trezeste Eric.
Noi i-am luat lui Eric pt. onomastica (Andrei) un calut cu balansoar. Abia astept sa i-l dam ca toata ziua are in cap caluti (in afara de apaaaa, pe care o vede peste tot si de tzitzi, idem cu apa
). Pt. Mos Nicolae probabil ca alese vor fi alte jucarii, as vrea ceva "educativ"
.
Am avut succes la masa (si seara si dimineata in diverse combinatii: seara cu piure, diminata cu unt) cu o reteta simpla de pate: 2 ficatei de curcan (mai micuti), un galbenus de ou fiert tare, un praf de sare, unul de boia, o lingurita de unt si un pic de lapte, cat sa-l faca mai cremos, toate blenduite. Chiar i-a placut
.
Va pup si week-end placut!
Roxana_Theo spune:
Buna fetelor.
Am intrat si eu putin sa vad ce mai faceti.
Am vazut jucaria lui Btz. Imi place mult. Are o gramada de activitati care sa-l stimuleze pe pitic.
L-am vazut si pe Vladut cu mascuta de aerosoli. Dragul de el....
Ilinca am citit si reteta de turtite la care ai facut tu trimitere. mi se pare tare interesanta si parca as incerca-o si eu. Trebuie insa sa fac cumparaturi serioase caci imi lipsesc o gramada din ingredientele prezentate. Sincera sa fiu, pe unele nu le-am folosit niciodata. Chiar sunt 'praf' la capitolul bucatarit.
Eu imi astept sotul sa vina acasa caci lucreaza si azi. Trebuie sa mergem in ikea pt a mai achizitiona o portita de acces scari. Theo a descoperit miracolul de a se urca pe scari in 4 labe si nu ne mai intelegem cu el. Iar apoi trebuie sa mai luam o etajera pt a rearanja toate electronicele caci toata ziua butoneaza la ele. Deja incep sa am indoieli serioase ca DVD player-ul va mai citi dvd-uri multa vreme de acum incolo.
crispro spune:
O sa ii fac si eu pate fe casa zilele astea, sa ii dau cu rosii. Azi dimineata a mancat paiine cu almette, un pic de cascaval si rosii.
Roxana, sa stii ca asteptam poze cu Theo, nu l-am mai vazut de aproape 5 luni!!! 
Sa-l ajutam pe Alex