Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {3*}
Raspunsuri - Pagina 9
My_Lady0091 spune:
Doamne ajuta, draga mea Magda& drum bun!
28+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
ce liniste pe aici
ma duc la o baie cu spuma..si apoi incet, incet catre pat...maine..la birou
rgagapie spune:
BUNA DIMI,
Dau eu cafeau in dimineata asta sau ceai dupa preferinte, dupa cum am promis poze cu tortu:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2460640148337.130710.1022173200&type=3#!/media/set/?set=a.2460640148337.130710.1022173200&type=3#!/photo.php?fbid=2460653988683&set=a.2460640148337.130710.1022173200&type=3&theater
si nu in ultimul rand LMA
Liviu Rares Andrei
cu putina intarziere .
My_Lady0091 spune:
RAMO..fain tortul, mai ales ca e home made!Sa-ti traiasca printesa!
Magdutz...drum bun sa aveti!Doamne ajuta!
Vias..bafta
Alexxa?
Restul doamnelor fine?Sunteti ok?
29+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
rgagapie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 RAMO..fain tortul, mai ales ca e home made!Sa-ti traiasca printesa! Magdutz...drum bun sa aveti!Doamne ajuta! Vias..bafta Alexxa? Restul doamnelor fine?Sunteti ok? 29+
|
Multumesc , casuta e putin intr-o parte
vias spune:
buna ziua...de la birou simt ca am uitat tot..si imi e tare greu sa-mi repun mintea in miscare
azi am platit la gradi biletul la teatru maine vine o trupa de teatru la gradinita..abia astept sa aud de reactia piciului .
e asa liniste aici ati inceput si voi serviciul???
vias spune:
Ramona mie nu mi se pare ca e casuta intr-o parte..eu te felicit sincer pentru tot ce ai facut! mie nu mi-ar fi iesit nici gardul ...
felicitari!!
allexa06 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 RAMO..fain tortul, mai ales ca e home made!Sa-ti traiasca printesa! Magdutz...drum bun sa aveti!Doamne ajuta! Vias..bafta Alexxa? Restul doamnelor fine?Sunteti ok? Aici sunt,gata am venit ! Trebuie sa va spun ca in weekend am fost la My Lady ,i-am vazut burtica"live" ,Rebecca este o scumpica,s-a jucat cu Razvan,s-au inteles/jucat frumos . La Brasov m-am intalnit si cu Vias ,Jr. ...incet-incet merg prin toata tara sa va cunosc pe toate 29+
|
http://community.webshots.com/user/allexa06
A_driana spune:
buna ziua,
ramona f dragut tortul felicitari
alexa te astept si pe aiciiii
Adriana, mamica pufarinului David
rgagapie spune:
citat din mesajul lui A_driana buna ziua, ramona f dragut tortul felicitari size=3] Adriana, mamica pufarinului David[/size=3] |
Multumesc.