Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {3*}
Raspunsuri - Pagina 19
My_Lady0091 spune:
'neatza!
Vine Mos Nicolae, hai la portocale !
30+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Laura B spune:
'Neata!
Lady, si mie imi place si Viviana Dar si Diana e frumos
Vias,
Pishko, ti-a iesit iaurtul? Eu nu am facut niciodata iaurt in casa; ma batea gandul la un moment dat sa-mi cumpar iaurtiera, dar m-a oprit barbatul, ca cica "unde o mai tinem si pe aia?"
Revin ca am uitat sa va zic: azi am fost la coafor pentru un tuns si un aranjat (ca maine am interviu si vreau sa arat mai bine). Mi-am intins pentru prima oara parul si sotul m-a congratulat ca "arat ca linsa de vaca". Da' eu zic ca e ceva mai bine acum decat eram inainte, cand parca imi explodase o petarda in cap. Nu m-am suparat pe el, ca mi-am cumparat intre timp si niste ghetute, ceea ce m-a facut mai intelegatoare fata de el... Va plac?
sunshine2009 spune:
Neata neata, dar unde e?
Lady, mie imi plac amandoua numele, dar personal mi se pare ca in combinatie cu celelalte e mai potrivit Diana. Viviana parca e..."nume de sine statator" adica mi se pare ca se cere singur pe langa numele de familie. Sa nu te superi please, e doar o parere.
Laura, deschid fericita link-ul sa te vad "dreapta" si cand colo ce sa vezi...o pereche de ghete cu blana...creata...faine, nu zic nu ....Bafta la interviu!
Pishko, nu pot decat sa ma repet, nu te mai stresa, ia-o incet! Lasa pompatul, masuratul cantaritul samd pt ca nu spun tot timpul corect . Eu la ca. 9 luni ale jr de-abia mai scoteam 40-50 ml si asta in conditiile in care il mai alaptam de vreo 6-8 ori pe zi si aveam vreo doua mese inlocuite, cea de pranz si cina...
Vias
Va rugam FFFFF frumos , un vot aici: ac1 si ac2!
Multumim frumos!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta" target="_blank">Concurs Vara 2011
My_Lady0091 spune:
Oz..cum sa ma supar, dom'le?
Laura.....deciiiiiiiiiiii:SUNT BESTIALE!
30+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
pishko spune:
Pishko, nu pot decat sa ma repet, nu te mai stresa, ia-o incet! Lasa pompatul, masuratul cantaritul samd pt ca nu spun tot timpul corect . Eu la ca. 9 luni ale jr de-abia mai scoteam 40-50 ml si asta in conditiile in care il mai alaptam de vreo 6-8 ori pe zi si aveam vreo doua mese inlocuite, cea de pranz si cina... |
Pai tocmai sun ca ea nu are nici o masa inlocuita inca... si ieri si azi a refuzat iar orice fel de mancare... vrea numai la san... noaptea se trezeste de muulte ori, azi noapte aproape m-am mutat la ea in dormitor... nu sta cu nimeni in afara de mine, daca se mai joaca cu taica-su si ies din camera se pune pe plans de zici ca s-a terminat lumea... simt ca-mi pierd mintile...
Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)
My_Lady0091 spune:
Oooooooooooooooffffffff....
30+
vias spune:
Pishko nu stiu ce sfat sa-ti dau..si nici catre cine sa te indrum..sper sa gasesti o solutie cat mai curand!
mamaita e tot in starea ei...medicii nu dau nici o sansa, mai ales ca nu poate manca nimic, nu poate inghiti, e pe perfuzii, dar e diabetica, iar rezultatul pt ea nu e unul multumitor...
acum vedem..eu sunt la birou, imi face bine faptul ca muncesc!
LauraB si eu am crezut ca o sa vad o poza cu tine ..si sa stii ca astept macar una...ghetele sunt foarte faine
Busyyyyyyyyyyyyyyyyy..ceva vesti?????
si acum la treaba cu mine, e mai ok acolo deocamdata
busymummy spune:
Vias
Lady - pot sa fiu sincera? Mie imi placea mai tare Ani
Hai sa va zic... vesti cu job-ul nu am... dar am vesti de acasa...
Vlad - vorbeste, frate, de nu-i mai tace gura, si tot mai corect... Iar acum am invatat sa zicem "supaat pe mami" cu obrajorii in palme si cu botic de plans, ca ne-am prins ca mami se inmoaie Cred ca in curand incep si perlutele, ca vorbeste de a reusit sa ne aduca pe toti la tacere
Andi - dupa mai multi de -FB... eu ii zic "mami, da' fara minus nu se poate?"... el: "pai e tot FB, acu' chiar conteaza minusul ala?"
Cam in faza asta suntem...
A_driana spune:
mummy
vias
lady ii frumos Viviana, imi place
laura da chiar asa, deschid si eu repede sa te vad si cand colo ...oricum, sunt frumoase si ghetele...
pishko chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau decat rabdare, rabdare, rabdare
am pus pe FB cateva poze cu sarbatoritul nostru
am fost azi la bilant de 2 ani...la kg dupa ,spusele' cantarului de acolo n-ar fi luat nimic in greutate de acum 6 luni , ceea ce eu nu cred, noi l-am cantarit si avea mult mai mult, in fine
la lungime are 90 cm, a zis ca-i cu 5 cm mai lung decat media pt 2 ani...si probabil cum s-a lungit asa tare (10 cm in 6 luni) pare slabut ....
coastele lui tot nu-i plac nici acuma, ne-a dat calciu 10 zile...
in rest e bine...
copilasii vostri papa singuri?
Adriana, mamica pufarinului David