Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {3*}
Raspunsuri - Pagina 18
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui My_Lady0091 Sigur-sigur...Sau ziceti asa..sa scapati de mine..ca v-am inebunit? |
Mie imi place !
_
Rares
My_Lady0091 spune:
Bun!
Ma duc sa intind ultima masina de rufe(a cincea) si fug la somn!
Am spalat mult...ca am varuit si semi-amenajat o camera pentru Vivi!
Pupam Rareshu'...si pe mamica lui insomniaca precum io
Vine Mos Nicolae, hai la portocale !
30+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
bunica e din ce in ce mai rau...nu mai misca, nu mai clipeste, nu mai vorbeste, nu se mai misca....medicii au spus ca e o chestiune de timp...nu mult...poate cateva ore, pt ca starea ei s-a inrautatit rapid...
cumva o sa ajung si eu acasa..sper...{v]
My_Lady0091 spune:
Imi pare rau, Vias!Fii tare!
30+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
pishko spune:
Vias imi pare sincer rau pentru bunicuta ta... stiu ca trebuie sa-ti fie tare greu... bunica mea care m-a crescut si de care am fost ff apropiata e bine, multumesc lui Dumnezeu, pentru ca numai El a tinut-o... exact in ziua in care am botezat-o pe Emma a lovit-o o masina pe trecerea de pietoni de a aruncat-o distanta mare... a scapat numai cu picioarele fracturate... e o femeie f puternica si umbla cat e ziua de lunga... dar de-atunci nu prea se mai deplaseaza asa ca inainte ca o dor picioarele... imi e dor de ea si mereu ma gandesc la ea si mi-e teama sa nu pateasca ceva... eu n-am stiut multa vreme de treaba asta pana s-a scapat tatal meu cand am vorbit o data la telefon... si chiar in ziua aia ma gandeam la ea ce-o face, cum o mai duce, si ma rugam la Dumnezeu s-o tina sanatoasa ca e atat de activa si ar suferi enorm daca i s-ar intampla ceva ce-ar putea-o impiedica sa se miste in voia inimii... fii tare pentru parintii tai
Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)
pishko spune:
Lady la casa noua e superb si imi vine sa ma pup pe frunte de ideea ce am avut-o sa ne mutam aici... pentru copii e minunat si pentru noi mai usor... ce e mai greu cu emma si diversificarea... merge f greu
nu stiu niciodata ce vrea, cand vrea... am incercat s-o intarc sa nu-i mai dau san dar a fost mare jale in casa si ce nu papa inainte, in lipsa sanului refuza categoric orice... asa ca n-am insistat mult... acum a incercat sa-i dau branza dulce, ou, ficatel, piersici, mandarine, banane, mozarella, paine, biscuiti, grisine, brocoli, ardei capia, dar toate in cantitati f mici... mai mult de gust... nu stiu ce ma fac cu ea... ciorba sa n-o vada nici blenduita, nici neblenduita, nici carne, nici cartof, nimic... a mai papat tocanita de cartofi dar bucatele intregi de cartof, pisata nu i-a placut... mai ia cateva lingurite de orez cu lapte sau gris cu lapte si cam atat... e f naspa ca laptele din san la mine e cam de forma ca am scos din ambii sani dupa 12 ore vreo 80 de ml de zer chior... poate a fost ca am fost stresata si de-aia nu a iesit lapte, poate asa e el in perioada asta, habar n-am... cert e ca ma ia nebunia cand ma gandesc cat de anevoios merge treaba si fac mereu comparatie cu cat manca mihai la varsta ei... stiu ca nu trebuie sa fac comparatii dar nu pot sa ma gandesc ca nu-si ia toate vitaminele si proteinele de care are nevoie...
pishko spune:
Aaaa, si inca o chestie... ma chinui sa cateva zile sa fac iaurt de casa... bucataresele noaster pricepute, poate pot sa-mi dea niste sfaturi sau sa-mi spuna cu ce gresesc...
ziua 1: am incalzit laptele la 40 de grade, am pus 2 linguri zdravene de iaurt, am amestecat bine si l-am lasat acoperit la temperatura camerei 24 de ore, dupa care am verificat si era la fel cum l-am pus
ziua 2: am fiert laptele si l-am lasat sa se raceasca pana la 40 de grade, am amestecat bine cu 1 lingura zdravana de smantana super grasa, am pus in borcanele, le-am acoperit, lasat 12 ore, verificat, si gustat lapte dulce cu gust de smantana
pishko spune:
... si m-am enervat si le-am pus la bain marie... ce-o fi o fi...
pishko spune:
... vad ca au inceput sa se prinda... POATE AM NOROC
My_Lady0091 spune:
Emma...vitaminele si mineralele, le ia din lapticul tau!.Este timp..ai rabdare
incearca si fa-i un piure din cartof si laptic stors de la tine..vezi, papa?
30+