Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {3*}

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna ziua

multumesc mult..eu sunt trista ca acum 2 saptamani au fost probleme cu bunicul meu, acum cu mamaie si eu nu pot sa plec la Arges ca nu avem cu ce...masina e praf, costa f mult sa o repare, aproape ca e mai convenabil sa cumparam alta noua, avem inca 3 la firma, dar si alea sunt praf, ne e frica sa plecam cu ele pe Bran, Fundata...poate ramanem pe acolo cu JR, asta ne mai trebuie ..si mai avem una mare, o dubita, dar cu aia nu putem pleca, daca vrem sa-l luam si pe JR cu noi, ca nu avem voie , copii mici nu au voie sa fie transportati in masina ca aia ...cu autobuzul nu am curaj sa merg 5 ore cu JR, nu are stare, o sa vrea sa mearga si sunt multe curbe, poate sa cada.... iar tren nu exista intre Brasov - C de Arges..de fapt nici prin apropiere....ar trebui sa ocolesc sa merg 4 ore cu trenul pana la Bucuresti..apoi sa vad ce legaturi am catre Pitesti..si apoi iar sa schimb pana in c de Arges...cu JR dupa mine...imi e cam teama ...si uite asa ma simt foarte rau...mai ales ca eu am fost cu adevarat preferata mamaitei...si acum mi-au spus ca a intrebat de mine si de Jr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

si daca ai lua un taxi!?

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

30+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Vias nu poti vorbi cu vreun prieten sa-i platesti benzina si sa te duca?

Va rugam FFFFF frumos , un vot aici: ac1 si ac2!
Multumim frumos!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta" target="_blank">Concurs Vara 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

un taxi pana in C de Arges imi ia 800 ron, asta ca sa ma aduca..ca trebuie sa stau o zi, doua...si daca mai dau inca 800 ron la intoarcere..mai bine stau acasa (drumul pana la C de Arges costa la masina noastra 200 ron (dus -intors) dar astia de la taxi au alt tarif si ei calculeaza nu dus..ci dus intors...am vb cu ei

prieten care sa ma duca ..poate as avea, dar ar trebui sa ma intorc in aceeasi zi...si mai mult de o ora nu as putea sa stau acolo...:(( plus ca nu stiu daca cineva ar vrea sa-si rupa o duminica pt mine..:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

Niste prieteni la care sa apelati, nu ai?(Lady sunt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Vias, Dar o firma care sa inchirieze o masina masina pentru cateva zile (ceva gen "rent a car"), nu exista in Brasov?

Lady, din pacate vestile tale pica intr-unul din cele mai nepotrivite momente- insa asa se intampla mereu Doar ca raul de astazi nu inseamna ca si maine va fi rau. Din contra. Un exemplu personal: dupa ce m-am intors din concediul crestere al Sophiei- in Canada se plateste 1 an 55%, iar firma la care lucram a platit si ea ceva in plus- am gasit postul meu ocupat de altcineva cu vechime mult mai mare. S-a intamplat ca in perioada in care eu am lipsit s-au facut restructurari masive, iar eu am mai fost platita doar 6 luni. In acelasi timp sotul meu era si el fara munca, deci cum nu se poate mai prost moment pentu noi sa raman si eu fara slujba. Dar, dupa cum se spune, un sut in c-- un pas inainte... am gasit repede o pozitie temporara care s-a tot prelungit pana in ziua de astazi, iar luni am un interviu la o divizie a companiei de acum, pentru o pozitie foarte interesanta pentru mine. Doamne-ajuta! Firma la care lucrez in prezent e una din cele mai mari firme de inginerie din lume, exista inclusiv in Romania
O sa fie mai bine si pentru voi, cu siguranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'seara
vias
laura mult succes la interviu

noi azi l-am sarbatorit pe puiul nostru, a fost f frumos ...doar familia si nasii cu fetit de 6 ani (pe care o sarbatorim mine)...a primit multe jucarii....s-au simtit f bine toti...o sa pun poze pe FB zilele urmatoare...
na, a trecut si asta, sa inceapa serviciul

noapte bun va doresc

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Va place Viviana?In loc de Diana?Ca la ultimul ecograf nu prea mai avea fata de Diana

Adica:Viviana Micaela Christine

Laura...multumesc din suflet pentru cuvintele calde!Succes in noua etapa profesionala!

Ady...poze vrem!

Adina?Ce faci?

Ozana...gata curatenia?

Mihaela..tu?tot nu ne-ai zis cu e la casa noua..si ce-ati mai facut?

Geta..luni sigur ajung la posta, azi am mai retusat prin casa dupa "marea varuire"..sunt franta!

Vias,sper ca buni al tau sa se faca bine si tu sa gasesti un mijloc sa ajungi la ea!

30+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091
Va place Viviana?In loc de Diana?Ca la ultimul ecograf nu prea mai avea fata de Diana Adica:Viviana Micaela Christine

Sigur ca ne place Viviana.

Vias

_
Rares

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091
Va place Viviana?In loc de Diana?Ca la ultimul ecograf nu prea mai avea fata de Diana Adica:Viviana Micaela Christine

Sigur ca ne place Viviana.

Vias

_
Rares

Sigur-sigur...Sau ziceti asa..sa scapati de mine..ca v-am inebunit?

30+
Citat:

Mergi la inceput