Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {3*}
Raspunsuri - Pagina 11
getik1 spune:
buna fetele, ce faceti?
lady soacramea ma suna ca de se apropie venirea si sa nu zic ca nu suna si nu vorbeste ,dar drept sa spun ma dispera cu mofturile ei [voma], azi pune cez coletu la posta.
vias o perioada o sa fie mai greu dar usor usor iti intri in ritm
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
vias spune:
buna si de la mine
ce liniste pe aici?
dar ce faceti mai??????ca e un frig....brrrrrrr..nu stati in casa?
azi JR e la teatru, abia astept sa aud cum a fost
piesa se numeste "vanatorul laudaros"
My_Lady0091 spune:
Pishko..a ajuns coletul..dar va trebui sa-mi explici ce sunt unele lucruri
Geta..inseamna ca pana vineri ajunge,cred!Cum e Ary azi?
Busy, cum sunteti?
Vias...fa-ti un program cat de cat sa nu aud ca iar ti-e rau si pici pe strada, ok?
Adina?
Ozana...lasa cerceii pentru cine-i merita!
29+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
allexa06 spune:
My Lady - pe aici sunt,gata , am venit,dimineata am avut ceva treaba,spalat rufe,gatit si ceva cumparaturi,acum am deschis calculatorul,dar vreau sa dau si cu aspiratorul pana vin baietii
Sanatate multa puiutilor bolnaviori
http://community.webshots.com/user/allexa06
pishko spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 Pishko..a ajuns coletul..dar va trebui sa-mi explici ce sunt unele lucruri |
ma bucur ca a ajuns... ce anume nu intelegi?
Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)
My_Lady0091 spune:
Miha..ai PM.
Nu imi mai desfasor prostia si pe aici
29+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
buna seara si de la mine
eu sunt rupta de oboseala...nu stiu ce sa mai zic...va pup pe toate, intru maine de la birou..
sunshine2009 spune:
Buna dimineata la toata lumea,
Cine vine la o calda, aburinda?
Noi suntem numai in 3 saptamana asta, ca buni sunt plecati in tara, asa ca si putinul de timp liber ce mai reuseam printre picaturi a disparut complet. Si drept si prin urmare cine pensulea aseara la 10 geamuri.......maine daca am noroc cumva o sa ma apuc iara si de o tura de calorifere. Merge greu ca seara nu prea vad iar ziua se lipeste piticotul de ele si imi muta ziarele de sub ele. norocul e ca vopselele ce am luat in tura a doua nu miros, ca primele iar jr ne ajuta dezlipind protectia pe care am pus-o pe sticla sau perete sa nu le murdarim...
Azi am sedinta la lucru, mi-s buimaca de cap si am pete ca leopardul pe maini...super....
o zi faina va doresc!
Va rugam FFFFF frumos , un vot aici: ac1 si ac2!
Multumim frumos!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta" target="_blank">Concurs Vara 2011
busymummy spune:
Neatza, vin si eu la .
Noi suntem mai bine - inca mai tuseste in somn putin si mai haraie daca doarme pe spate, dar vocea e ok (daca nu plange, ca daca plange se voaleaza un pic)... Azi e ultima zi de inhalatii de 3 ori pe zi, de maine facem doar de 2 ori... cam prin we ar trebui sa scapam de tot.
Tot azi dupa pranz ar trebui sa primesc un semn legat de job.
Va