Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Cu putina intarziere spunem si noi La multe lunite pt Eliza, Iustin si Stefan! Sa fiti sanatosi si a aveti crestere usoara!

Mami de minune de fetita Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza....maimutica mea e treaza de la 6

deci ce le cumparati la bb-ei de craciun???eu as vrea sa ma apuc de cumparat sa scap de nebunia din decembrie...

lui rares inca nu i-a trecut iritatia aia il mai dau cu lanolina si daca pana luni nu da semne ca ar trece cred ca o sa ma duc la dermatolog ca eu nu stiu cu ce sa ii mai dau....nu cred ca il deranjeaza,dar ma enerveaza pe mine...

Mergi la inceput

Hai sa va arat ce am avut noi la razvi in loc de premargator,il avem si acum,e intreg,f bun,deci il avem de 4 ani si o sa il foloseasca si rares...eu am fost multumita, www.crazytoys.ro/jucarii/Premergatoare-2392/VTech-95/861/Premergator-multifunctional.html" target="_blank">asta e ......acum sunt o gramada de modele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Madi, la noi a functionat f bine lanolina, dupa ce il spal, il dau cu un strat mai grosut. Noi nu folosim servetele umede
La Eva am avut un antemergator, Geanta postasului ii zice, l-au mai folosit doi copii si acum se intoarce la noi. E excelent si lasa copilul sa-si dezvolte mersul in ritmul lui.

Oana, si eu practic tratamentul asta cu LM, a avut Filip o bubita rosie pe pleoapa si s-a vindecat imediat

Gliana, copiii alaptati exclusiv nu se intarca brusc. Refuzul sanului apare la copiii hraniti mixt

Burtocika, da, culpabilizarea este inutila si face foarte mult rau. Cat despre regretele mamei la intarcare, stai linistita, le ai la orice varsta. Fii-mea s-a intarcat treptat la 2 ani, treptat inseamna ca a durat vreo 4-5 luni intarcarea si tot am suferit
Eva s-a uitat la TV de la un jumate, dar a avut voie la DVD-uri de pe la 10-11 luni, la Baby Einstein, ne uitam impreuna si vorbeam, ne jucam si noi cu marionete ca acolo, ca avem o groaza. Apoi, desene animate scurte, Pocoyo, Peppa Pig, Musti, Miffy. Acum nu se uita la televizor, foarte rar, prefera DVD-urile ei, desi nici cu astea nu exagereaza, eu as vrea sa se uite mai des, sa mai respir si eu:D

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cioranitza

Salutare tuturor! Primiti un membru nou?:) Sunt o mamica incepatoare, am un puiut de 4luni, nascuta pe 13iulie si mi-ar face placere sa mai schimbam o vorba, doua in limita timpului care sunt convinsa ca ne cam lipseste tuturor:) Pupici tuturor si de-abia astept sa ne cunoastem!

Alma Alexandra 13.07.2011

Bine ai venit! Spune-ne cate ceva despre fetita ta

Mergi la inceput

andra de la ce firma ai lanolina???eu am de la medela si e scumpa,pt ca are 7 grame...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

anca, multa sanatate!

buna dimineata fetelor! azi dau eu cafelutza!
va urez un wk minunat, bebelushi cuminti si sa va odihniti si sa aveti grija cu racelile.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

La multe lunite sarbatoritei zilei:
ANTONIA-ELENA de Alinuff

Am vazut ca sunt cativa bolnaviori pe aici, deci urez multa sanatate tuturor!

Doresc o zi frumoasa tuturor mamicilor si poftiti la ceai englezesc cu lapte!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

andra de la ce firma ai lanolina???eu am de la medela si e scumpa,pt ca are 7 grame...

Mami de Razvan si Rares

de la mayam, cam 15 lei 50 grame. Mai poti gasi si la farmaciile unde se prepara retete, tot la pret mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Gliana, copiii alaptati exclusiv nu se intarca brusc. Refuzul sanului apare la copiii hraniti mixt

casa, dulce casa

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Depinde de copil, si la noi s-a intamplat exact ca si in cazul Glianei si era alaptat exclusiv la san.

Mergi la inceput