Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(106)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Hahaha... M-am uitat si eu o data la jumatate de "Dansez..." Sunt toti la duel...



"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)


World all details Wallpapers on view

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Of, s-a incheiat o saptamana grea, cu Patrick bolnavior acasa, eu cu gripa urata, cu febra si frisoane, imi venea ca LORICH sa ma intind pe jos. Chiar asa, tot respectul pentru mamicutele cu doi puiuti bolnavi, eu daca il vedeam si pe asta micu bolnav cred ca o luam razna, el n-a avut si nu are nimic, desi eu si Patrick am fost amandoi terminati.

Acum suntem mai bine, sper sa fi terminat cu gripele anul asta, eu de obicei una pe an fac, sau una pe sezon rece.

IVS1 - Nu imi prea place serviciul meu, efectiv ceea ce fac, dar imi place compania, imi plac oamenii, imi place politica companiei. Acum, dupa un an acasa, imi place si ce fac, numai sa fac ceva Mai ales dupa o saptamana cu doi copii acasa, va dati seama, m-as duce si la arat ogorul.

IVS 2 - Pai are asa un cumul de trasaturi (care mie mi se par calitati, sora-mii de exemplu i se pat defecte) care il fac sa fie el, si sa-l iubesc. Imi place ca e un tata foarte bun, pe placul meu, si asta in mod natural, desi mai are multe sechele din stilul de educatie traditionala, totusi are si un anume simt, pe care eu nu il am, de a face copilul sa se simta valoros si iubit, eu sunt de multe ori falsa, studiata, la capitolul asta pentru ca eu nu am avut exemplu in copilarie. EL insa a fost un copil ascultat de parinti si asta se vede.
Ce am mai apreciat intotdeauna la el e sinceritatea, onestitatea, e cel mai integru om pe care il cunosc.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata

multumesc pt raspunsuri fetelor, o sa vad ce mai pot face

week end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:



sunt zombie!! Ana plina de muci, am zis ca nu va dormi toata noaptea, intr-un final am cedat si i-am pus supozitor cu eucalipt si a dormit dusa pana dimineata.

Lucia subscriu la ce a zis Roxx s-o lasi s-o cunoasca pe Doamna Foamea! Uite exemplu la mine - am fost cu tati la cumparaturi, copiii cu mamaie, s-au jucat etc.... Ana nu mancase de pe la 3 (tzitzi) si ne-am intors de la cumparaturi pe la 7 si ceva. Abia atunic Ana dadea semne de foame - a ras un iaurt (150g) si a mancat si jumate de jorcanel de fructe (90g)...ceva extraordinar de mult pt ea, mai ales acxum de cand e cu muci....

Piscot da, mucii rezista mult, mai mult decat fixativul ala taft...

Roxx distractie placuta!

Mirela voi cum sunteti?

aaaa.... desi m-a suparat la miezul noptii ca m-a certat ca mi-am rupt degetelu' mic (stiu, stiu, stiu!!) ii zic La multi ani tati, aniversare fericita!![ Azi se fac 14 ani de cand suntem impreuna!!!

La multi ani si sarbatoritilor zilei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

neata

Fusei ieri la dr cu andrei , i-a scos firul pana ala urma...cred ca m-a pacalit dl dr ca se resoarbe ca sa nu imi fie mie frica. andrie nu a zis nimic nimic , si ca tot am adus vorba..nu ii mai este frica la dr. ce repede uita bebeloii ! sunt multumita de cum decurg lucrurile cu operatia. mai putin cu intoleranta asta...mi-a dat sa ii fac ige-urile...parca asa le zice. intoleranta la laptele de vaca, la soia si la laptele de capra(ca sa ii dau branza de capra daca altceva nu pot) ! ma duc luni sa i le fac....oricum cica pot iesi negative, dar el sa aiba .... uffffff ! oricum dr zice ca e sigura ca are, odata ce se simte mai bine fara lactate sau lp. cu intarcatul ...mi-a zis sa ii inlocuiesc cate o masa...sa il las mai mult nemancat ca sa ii fie foame si sa accepte mai usor lp special care cica areun gust super nasol...sa il combin cu cereale si sa incerc.
aseara l-am adormit fara titi si cand s-a trezit prima data i-am dat ceai si a ras tot bibi si s-a culcat ! dar s-a trezit dupa 1,5 ore si nu a mai tinut, a baut bibi si a inceput sa planga. si dimineata cine avea un pampers de 10 kg ?
a facut azi-dim iar caca+pipi la olita !

Sotul cica e suspect de boala Behcet, o boala foarte rara , iar in Roamania dr sunt depasiti de situatie. D'aia avea el atatea afte. mai nou il dureau articulatiile si i se zbatea rau un ochi. Sistemul imunitar este foarte puternic si pt ca nu are cu ce sa se lupte se lupta cu corpul lui...e o intreaga nebunie. in fine, deocamdata cautam un specialist in reumatologi , stiti vreunul ?

dau send si incerc sa imi amintesc ce am citit...mai fac o citire pe fuga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

anka multumesc pt sfaturi..pana la urma asa o sa fac...ii inlocuiesc cate o masa...acum Doamne ajuta sa accepte lp-ul asta special. in legatura cu ridurile nu stiu ce sa iti zic ca eu am doar 26de ani ... hihihi ! ce rea sunt
simo ce le face Edu...doar e oltenash dom'le...astia stii ca sunt priceputi tare. ca si al meu tot oltenash e
roxx ce face limba fetii ?mai are buba ? aaaaaaa sa stii ca nu am uitat ca ai zis ca imi dai un pm "mai pe seara" ! probabil ai fost busy
rmbbc nu am dat piure de castane, si nici nu imi surade ideea
maimutico ce povestesti tu acolo de greturi si ameteli...yuuuk ! hai poate ai doar la inceput, mie mi-au trecut toate la 3-4 luni! burtica
luciact si eu as lasa-o fara papa mai mult...nu strica sa incerci. de foame va manca ! multa bafta
Pamela Multi ani inainte frumosi si sanatosi , sa fiti fericiti , sa va bucurati de minunile voastre

Multa sanatate tuturor bebeilor bolnaviori , ca din pacate sunt destui !

Job-ul meu mi-a placut de la inceput, foarte mult, tocmai d'aia am avansat foarte repede am ajuns la stadiu de aistent manager in 2 ani, cand normal se ajunge cam in minim 5-6 ani in domeniul meu. sunt bine platita, fac ceea ce imi place ... mai putin programul...il urasc mai ales acum cu andu ! dar trecem cu vederea nu avem ce face.

Sotul meu este un om de onoare, sincer si se daruieste intru totul cand iubeste pe cineva, si este foaaaaaaaaarte pasional. e scorpion...if you know what i mean. aaaaaa si e tatal copilului meu, cea mai mare calitate. hehehe stiti ca ador sa ii spun asa.

ma duc sa ii dau sa pape la baiat !



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

lori li s au cam dus mucii, Robi mai tuseste
de la sinupret isi fac o scarba de zici ca le am dat fiere, in special Robi care cum nu i place ceva cum se pune de si face greata si pac varsa

ieri i am culcat pe la 6 ca urlau de oboseala
Robi s a trezit dupa juma de ora, l am leganat un pic si l am pus in scoica, a dormit pana pe la 8, RAzvi nu s a mai trezit pana dimineata la 4, cand erau ambii in picioare cu chef de joaca
cu chiu cu vai au adormit leganati in scoici

si ne am venit scaunele de masina www.wonderbaby.ro/scaune-auto/scaune-auto-grupa-1-2/scaun-auto-ibiza-caretero.htmlmodelul asta de la caretero[/url
pe albastru
am vrut alt scaun dar cica nu se mai produce si nici pe stocuri nu mai era pe nicaieri

sa vedem acum cum se comporta in ele, ca i am pus un pic si au inceput sa miaune, unde erau si cam miorlaiti ca i tot tinusem in scaunele de masa
acum unul roade o eticheta si altul invarte niste bile

Razvi are 4 dinti

pupici fetelor, va raspund mai acush la intrebari
fug sa ma spal la cap ca arat ca muma padurii

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Buna dimineata!

Imi raspund si eu la ISV mea: sunt pe aceeasi linie cu Lorich. La inceput mi a placut dar acu imi displace totalmente fiindca este super prost platit, fiind la stat, si chiar nu ai nici o perspectiva de viitor.

ISV2 ARe multe calitati sotul meu. Acu m a suparat si nu pot sa enumar nici una.

Am o intrebare mai stupida. In ce conditii nu se plateste comision la o banca cand depui bani in contul altcuiva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Lorich multi ani inainte fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Missmj pamela zice senc iu! Si Doamne ajuta s anu fie cu intolerante si-mi pare rau d etati ca are buba urata

Mirela..mai, ai gustat sinupretul? vomiti si tu, sa stii!! Mi-e mila cand le dau, de azi i-l bag Anei in meniu.Sa stapaniti sanatosi scaunelel si fara incidente!

Mergi la inceput