Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anxy spune:

Alina eu zic sa dai un tel doctorului ptr ca din cate stiu eu incordarea de care spui este de tipul contractiilor si el probabil ca iti va recomanda no spa sau un alt relaxant. Din fericire eu nu am avut nici dureri decat de fooooarte scurta durata ( ca un ghiont puternic) in zona ovarelor si cica isi face loc si sunt cauze naturale dar la dureri de tipul incordarilor am citit ca trebuie medicatie lejera ca sa nu persiste.
Merci Aever Da stiu ca's norocoasa si-i multumesc lui Dzeu ca am asa sarcina usoara...si iubi se astepta la stresuri mai mari...adica sa il trimit noptile dupa diverse dar oricum poftele cred eu ( care nu le am ) ca pleaca de la creieras si ca daca le tii sub control nu mori sigur si nu faci nici rau bobitzei.

ursulet pe druuum 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Alina e ca o febra musculara sau simti burta tensionata???
Ca si eu intr-un timp pe bune daca nu aveam febra musculara dar de la ridicat pe Luca in brate..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 14+

Mergi la inceput

Andreea daca iti simti uterul incordat mai bine ia un no spa..

Mergi la inceput

Alina si eu mai patesc daca stau mai mult pe scaun sa imi simt burta tensionata..ar trebui sa iei si tu un no spa si sa te intinzi sa se relaxeze burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

anxy esti o norocoasa. nici eu nu am ramas insarcinata din prima. eu si sotul meu ne-am propus sa lucram la un bebel imediat dupa nunta (si am avut nunta pe 4 iunie anul acesta) speram noi sa se prinda in "luna" de miere, care in realitate a fost o saptamana. dar bebita al nostru s-a incapatanat si pana la urma s-a prins tot cand a vrut el.

[10+] In curand mamica si am o minune in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Deea si Alina cred ca vi se contracta burtica. Cel putin asa am auzit la fetele cu sarcini mai mari ca se manifesta contractiile: li se intareste burtica.
Nici eu nu mai stiu cum sa definesc contractiile astea, ba intepaturi, ba crampe, ba contractarea musculaturii. Nu stiu.

Vedeti cum evolueaza, dar dc dureaza mai mult de o ora, stati putin linistite, eventual pe partea stanga, asa am inteles ca se hraneste bb mai bine.

Anxy bine ai venit! Lasa-mi si data ultimului cm, ca sa te trec in listuta cu datele complete.
Vrei sa stii ceva amuzant? Eu am asteptat 3 ani sa vina bb. Asta da tauras!!!
Sarcina usoara! Esti tare frumusica!

Elly 15+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anxy spune:

Tigruta ce dragutz...si noi vrem sa il cheme tot Luca...si Andrei...Luca Andrei :) asta daca ne confirma maine ca e baietel precis...daca nu va fi Sophie Maria...desi cred ca initial il va lua pe Iubi cu un lesin puternic eeeh o va iubi enorm si daca e fetita doar ca va sta cu pusca la capul patului

ursulet pe druuum 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina04and

Da, daca stiu fetele ce ar putea sa fie sa ne spuna si noua (noi avem dnp-ul apropiat si deci si varsta sarcinii - poate o fi o chestie normala). Sora mea mi-a spus sa iau un nospa. sper sa ma ajute pt ca imi da o stare tare aiurea si am senzatia ca de la statul pe scaun mi se accentueaza senzatia.
pupici si multumim anticipat pentru raspuns

[10+] In curand mamica si am o minune in burtica

Si eu am luat nospa si m-am gandit si eu ca tot de la statul toata ziua pe scaun!
Aseara am incercat sa ma ridic din pat, poate mai brusc un pic si am simtit ca o ruptura de ceva, la burta, mai jos, spre ovare.

Sa fim sanatoase, cu bebei sanatosi!
Deea 10+ cu miez dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Fetelor, da' ce v-ati mai povestit

Vin si eu cu vesti (mai) bune. Ieri v-am innebunit cu contractiile. Sincer, eu nu stiu daca sunt contractii, pentru ca nu ma simt incordata, ci simt durere (slaba, e drept, dar e durere) relativ sacadata, in transe, de cateva ori pe zi. De destul de multe ori pe zi. Si pe noapte.

Cum mi-ati zis ca nu sunt bune, ca-s de rau, sa nu stau cu ele, si cum de vreo 2 zile si 3 nopti le tot am, azi am mers direct la medic. Din pacate era in concediu doctorita mea, asa ca am mers la altcineva. Foarte draguta si tanti asta, m-a consultat, intrebat, ecografiat si a ajuns la concluzia ca sunt contractii pentru care mi-a dat niste pastile. A zis ca bebe e bine, totul e in ordine. Si asa ca, de voie de nevoie, mi-am vazut barbatusul la eco! Era...o minune. Am vazut manutele, degetelele, genunchii si piciorusele. Era tare activ, se misca, dadea peste cap, invartea. Si da, mi-a confirmat ceea ce am simtit inca dinainte sa se pozitiveze testul. O sa avem un baietel!

Si cu drumul asta am intrebat-o si despre rezultatele la analize, de ma chinuiau. O zis ca e ok sa fie leucocitele un pic marite in sarcina, si ca nici cu urina nu e asa problema. Sa o repet, ca sigur iese mai bine .

Hilde, tare tare rau imi pare de tine. Eram plina de sparanta. Te imbratisam si suntem alaturi de tine.

Alina, ziceai ceva de prenatal de la 7 luni... Exista asa ceva? Imi pare rau ca esti asa de hartuita la munca, insa sper sa reusesti sa ajungi la un compromis. Ca doar tot om trebuie sa fie si seful tau.

Virginia, ai mai avut experiente anterioare de genul asta? Ai idee daca ceva anume le cauzeaza, ca sa incerc sa evit? Eu in afara de ardei iute nu am sesizat nimic sa le declanseze. Si atunci, dureaza doar vreo jumatate de zi-o zi.

Titi, ma bucur mult ca ti-au iesit asa de bine rezulatele.

Elly, tare rau imi pare ca ai ramas singurica. Nici mie nu-mi place deloc, dar deloc sa raman asa. Partea buna e ca pana duminica nu mai e asa de mult .

Diana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Alina si Deea din propria experienta ceea ce mi-ati descris voi seamana foarte mult cu contractiile false (nu stiu cum le spune ca acum am un lapsus). Nu e nici o problema, ia un nospa si stai linistita, si daca nu trece mai poti lua unul, dar ar fi indicat sa stai putin intinsa ca de la statul prea mult in scaun poti sa ai contractii.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 16+

Mergi la inceput