Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anxy spune:

Azi am implinit 16 saptamani fara nici o problemuta...fara greturi, pofte, ifose sau stari aiurea Si la 12 fix am fost la control dar cred ca are un echograf foarte bun ca i se vedeau si buzitele perfect si mari botoxate manca-le-ar mami!

ursulet pe druuum 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

Ramona – la mine este putin diferit ca lucrez la stat si astia se folosesc de tine daca esti la serviciu si nu prea ii intereseaza . Turele de noapte nu sunt in fiecare zi, ci o data la 2-3 sapt cand iti vine randul sa intri pe cauzele cu arestati si nu ai incotro ca e obligatie de serviciu – insa pe mine ma obosesc cumplit – pentru ca toate actele trebuie facute intr-un ritm alert. Si mai este o problema suntem foarte putini colegi si ne rotim foarte des la permanente. Stiu ca exista ceva de genul asta insa imi este rusine sa ii spun doctorului meu ca nu mai pot sa merg la serviciu ca si sarcina e cam mica. dar oboseala ma doboara. de asta nici nu prea intru seara pe forum pt ca eu dorm de cand ajung acasa si pana pe la 22 - 22:30 cand ma trezesc mananc si imi fac baie.
Bine ai venit Anxy! Te asteptam cu mai multe date despre tine si despre sarcina UM, DN si DNP.

[10+] In curand mamica si am o minune in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anxy spune:

merci fetelor...scuze dar inca ma obisnuiesc cu site-ul deci data conceptiei este 12 august si cea preconizata ptr nastere este 4 mai 2012 :) Noi suntem bucurosi tare ptr ca ne "chinuiam" de 3 luni si nu vroia...dar Doamne iarta-ma, ca stiu ca's fete care incearca ani intregi...doar ca eu cred ca asa a fost sa fie...sa punem lucrurile la punct sa fie totul legal si natural si crestineste. Pentru ca pe 27 august am avut nunta si el era conceput de pe 12 aug

ursulet pe druuum 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Ce haioasa esti tu Anxy! Sa nu te superi pe mine daca spun ca am cam ras citind mesajele tale. In primul rand ca la inaltimea si greutatea ta nu esti deloc dodoloata cum zici, ba esti chiar slaba. Si in al doilea rand e chiar amuzant sa spui ca v-ati chinuit 3 luni si nu vroia. Stiu ca ai pus ghilimele, dar tot amuzant mi-a sunat. E drept ca si noua ne-a iesit dupa 4 luni de incercari insa e considerata o perioada foarte scurta, absolut normala. Sunt cupluri fara nici un fel de probleme care concep abia dupa un an, nu mai zic ca sunt fete care s-au chinuit ani de zile si au trecut prin tot felul de experiente groaznice pana sa ajunga la sarcinile astea. Si cred ca rad si ele cand ne vad pe noi ca ne "chinuim" asa putin.

Bine ai venit si scrie repejor primele 10 mesaje sa sa nu mai fii moderata!

Andreea, 9+

Mergi la inceput

Fetelor am revenit. Am o senzatie foarte ciudata, nu ma doare burta insa ma simt ca si cand tocmai am terminat de facut 50 de abdomene. Simt ca burta e foarte incordata cumva, nici nu stiu cum sa va explic ce simt. E normal sa simt asa?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anxy

Azi am implinit 16 saptamani fara nici o problemuta...fara greturi, pofte, ifose sau stari aiurea Si la 12 fix am fost la control dar cred ca are un echograf foarte bun ca i se vedeau si buzitele perfect si mari botoxate manca-le-ar mami!

ursulet pe druuum 16+

Uitasem sa te felicit pentru sarcina usoara pe care ai avut-o pana acum si pentru frumuselul de burtica! Esti super norocoasa si sper ca realizezi asta. Noi, fetele cu sarcini mai mici inca visam la ce voi ati vazut deja si evident ne mai chinuim cu greturi ca nu e toata lumea asa norocoasa sa fie lipsita de ele. Eu abia astept eco de 12 sapt sa-l vad si eu mai bine, mai omulet asa.

Andreea, 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Si eu simt la fel Alina. De ieri am senzatia asta de muschi contractati la maxim... habar nu am nici eu ce e. Am mai avut senzatia asta cand am fost racita acum 2 sapt si stranutam continuu. Atunci am crezut ca am facut febra musculara de la atata stranut. Dar cred ca e altceva...

Poate i s-a mai intamplat cuiva?!

Sa fim sanatoase, cu bebei sanatosi!
Deea 10+ cu miez dulce

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina04and

Fetelor am revenit. Am o senzatie foarte ciudata, nu ma doare burta insa ma simt ca si cand tocmai am terminat de facut 50 de abdomene. Simt ca burta e foarte incordata cumva, nici nu stiu cum sa va explic ce simt. E normal sa simt asa?

Si eu am avut de ieri seara senzatia de uter incordat. Nu stiu daca e normal si eu ma tot intreb. Insa tinand cont ca eu sunt si cam stresata si vad ca-mi face rau stresul, am pus pe seama asta. Incearca sa iei niste no-spa si ideal ar fi sa stai intinsa. Teoretic daca nu trece ar trebui sa mergem la control sa vedem ce e. Practic eu sper sa fie doar ceva trecator, poate de la oboseala.
Ai grija de voi!

Andreea, 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Hello burtici..
Titi daca medicul a spus ca rezultatul e bun nu cred ca trebuie sa iti mai faci problema..
Ella suntem mai bine multumim..a inceput sa manance in schimb tuseste si ii curge nasul..voi cum sunteti?
Anxy bine ai venit..cand am ramas insarcinata cu Luca aveam 59 de kg si 170 cm si am luat 22 de kg pana la final dar a inceput sa mi se vada destul de repede burtica..acum aveam 65 de kg si am burtica de 5 luni cel putin asa o vad eu..stai linistita ca are timp sa creasca..
Addya cum mai e sora ta??
Deea esti mai bine cu moralul?? hai ca mai ai maine si il vezi pe puiul mic..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 14+

Mergi la inceput

Da, daca stiu fetele ce ar putea sa fie sa ne spuna si noua (noi avem dnp-ul apropiat si deci si varsta sarcinii - poate o fi o chestie normala). Sora mea mi-a spus sa iau un nospa. sper sa ma ajute pt ca imi da o stare tare aiurea si am senzatia ca de la statul pe scaun mi se accentueaza senzatia.
pupici si multumim anticipat pentru raspuns

Mergi la inceput