Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Anca super inscriptia de pe body .
In legatura cu hainutele si alte lucruri pentru bebe m-a apucat nebunia si, desi in mod normal nu sunt superstitioasa, am decis sa respect traditia romaneasca si sa nu cumpar nimic pana cand bebe nu e bine sanatos in bratele lui mami. O sa ma uit dupa lucruri cand o sa fiu in luna mai mare, o sa-mi fac o listuta cu ce trebuie si unde am vazut si imediat ce nasc iubitul meu sot va merge la shopping. Stiu..., stolul meu e mare tare.

Elena 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana85

Ai vazut, Elena? Si te ingrijorai de pomana.

Mai avem o burticuta sa se dea pe breazda ca si tine (Deea...?), si gata!

Diana 15+

Cu mine e greu cu datul pe brazda...deja stiu ca viata mea o sa fie plina de griji pentru bebitza de acum cand e samburel si probabil pana voi inchide ochii.
Dar sa fim sanatosi si sa avem o viata frumoasa!

Elena 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragele mele, spuneati ceva de burtica intarita . Din cate stiu sunt contractii braxton hicks care nu ar fi periculoase pt sarcina insa este bine sa nu le avem, cica in mod normal apar pe la 14-16 saptamani.

Ideea e ca si eu simt ceva, nu mi se intareste burtica, insa o simt grea asa, ca un bidon in burtica, nu prea stiu cum sa va explic, e un sentiment mai ciudat de am impresia ca o pied pe drum. Mi am sunat o rpitena care are o minunatie de baetel de un anisor si mi a spus ca este normal, uterul cerste si e firesc sa avem, fel si fel de simtiri pe care inapte nu le conusteam.

Insa le intreb si eu pe mamicile nostre, voi ati patit asta?

MMamita imi spunea la un moment dat sa nu fie bebelusul, insa stiu ca nu e el, ca e pe alta senzatie decat de fluturasi, si e pe o portiune mai mare.

Eh, eu nu ma ingrijorez, iau nospa si stiu ca va fi bine.:)

Ioana, viitoare mamica de baietel (cel putin pana acum) 15 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Diana felicitari pt baietel, multi tare pana acum, parca Cryxy stia de fata nu>?
Bine ai venit ANXY, si eu tot din Cta sunt:)

Ioana, viitoare mamica de baietel (cel putin pana acum) 15 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Burtici, la mine e 8 dimineata si profit de al doilea mic dejun ca sa va scriu. M-ati intrebat cum e la munca, ei bine..relaxant, nu pt munca in sine, ci pt ca ma simt excelent- ma trezesc de dimineata, ma pregatesc, conduc si dupa incep trainingul- trebuie sa reinvat totul, sistemul nostru s-a schimbat complet. Ma simt multumita sa fac altceva dupa 1 an intreg de bebe, desigur ca am momentele mele de nostalgie cand ma gandesc la printesuca ce sufera dupa mine.

Mananc incredibil de muuult si dupa fiecare masa ma simt ca si cum n-as avea nimic in stomac, dar am pus la loc cele 2 kg pe care le pierdusem in ultimele doua saptamani, deci am ajuns de unde-am plecat, nici nu vreau sa am gandesc la ce va zice dr. la urmatorul control. Burtica insa se vede "cu ochiul liber", draga de ea!

Hildegard, imi pare rau pt pierdere, fii perseverenta insa si va veni si bebele mult dorit.

Virginia, pup pt grija!

Joana, ai mai simtit "miscari de trupe"?

Anxy, bun venit printre burtici!

Elly, bebe din poza chiar iti seamana! Unde l-ai gasit? Aaaa.. numele printesei mele e Tamya Ilinca, DN 01.12.2010. Merciiiiii

Pup burticile!

Corina, mami de Bubulina 11 luni si acum 9+ (?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anxy spune:

Joana la ce doctoras mergi? Eu sunt pacienta drlui Chazli si e agassi de bland si cel Mai tare mi s-a parut ca s-a bucurat ca am ramas insarcinata la fel de mult ca noi:))
Mmamita ( eu lui Mami ii zic Mamita de cand ma Stiu:) Asa cu t nu cu tz:) ) cred ca esti extraordinara ptr faptul ca ai o comoara de doar 11luni si Deja ai un samburel mic si proaspat!!!! Succes si muuuulta sanatate la toti 3:)
Bine v-am gasit pe toate si ma simt tare bine printre atatea burtici superbe!
Scuze Daca am scris Mai aiurea dar acum sunt pe tel si inlocuieste el liters si cuvinte ca Se crede destept

ursulet pe druuum 16+

Mergi la inceput

Joana ce miscari de trupe? s-a miscat??? Voi ati simtit bebeii deja? abia asteeeeept!!!

ursulet pe druuum 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Buna tuturor!

N-am mai scris dar am stat cu ochii pe voi. La servici m-am mai dus cam o zi pe saptamana, in rest concediu medical si lucrat de acasa (asta cat s-o mai putea). Luni am fost convocata sa ma duc Si asta pentru ca in ultimile 3 saptamani tot am sperat si am asteptat si mi-am zis hai ca inca o zi mai e asa rau si trece, la carte zice ca in jur de 12 saptamani trece Mersul cu metroul ma termina, era cat p-aci sa lesin de 2 ori in metrou, asta in conditiile in care am mers rar, plus greata minunata. Eu altul nu mai fac. De o luna mananc covrigei sarari si compot de piersici. Va zic, asta nu e viata

Nu stiu cum puteti sa mai mergeti si la servici...chiar nu stiu cum.

Marti la pranz sunt programata la ecografia de DT, macar sa-l vad pe bebe sa mai uit. Macar sa fie bine daca tot ma chinuie.Si cand vad ca voi mai aveti starile astea de rau la 15-16 saptamani, ma apuca groaza.

Nu stiu saraca mama cum a putut cu sarcina toxica si sa mearga si la servici. Oi fi eu mai bleaga. Nu mai stiu ce sa zic.

Va urez stari de bine si normalitate, in afara de bebi sanatosi! flo]

Corina 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cuchilici

Buna tuturor!

N-am mai scris dar am stat cu ochii pe voi. La servici m-am mai dus cam o zi pe saptamana, in rest concediu medical si lucrat de acasa (asta cat s-o mai putea). Luni am fost convocata sa ma duc Si asta pentru ca in ultimile 3 saptamani tot am sperat si am asteptat si mi-am zis hai ca inca o zi mai e asa rau si trece, la carte zice ca in jur de 12 saptamani trece Mersul cu metroul ma termina, era cat p-aci sa lesin de 2 ori in metrou, asta in conditiile in care am mers rar, plus greata minunata. Eu altul nu mai fac. De o luna mananc covrigei sarari si compot de piersici. Va zic, asta nu e viata

Nu stiu cum puteti sa mai mergeti si la servici...chiar nu stiu cum.

Marti la pranz sunt programata la ecografia de DT, macar sa-l vad pe bebe sa mai uit. Macar sa fie bine daca tot ma chinuie.Si cand vad ca voi mai aveti starile astea de rau la 15-16 saptamani, ma apuca groaza.

Nu stiu saraca mama cum a putut cu sarcina toxica si sa mearga si la servici. Oi fi eu mai bleaga. Nu mai stiu ce sa zic.

Va urez stari de bine si normalitate, in afara de bebi sanatosi! flo]

Corina 12+

Si eu ma simt foarte rau...si cand intreb alte mamici sau gravidute cum s-au simtit ele...nimeni nu s-a simtit atat de rau.Incep si eu sa am ameteli, de ieri...Cu mancarea inca stau foarte prost...
Marti merg si eu pt DT, la 10:30 avem programare.Sper sa ne zika si ce se ascunde in burtika.
Poate ne trec mai repede starile astea...

Mihaela 12+

Mergi la inceput

Uofffff imi pare rau Shosho si Cuchilici:( pe mine m-a ajutat domnu' si nu am nimicutz ba chiar acum gastronomeam ceva nou ptr iubi dupa ce am fost si la munk fara problem si la Suc cu fetele...Dar Stiu ca si Mami a fost la fel ca voi:( cu o sarcina toxica dupa care era Mai slab si decat atunci cand ramasese insarcinatuta si cu stari de rau constante timp de 9 luni:( Daaaaar unite ce mandrete de Fata a facut :))))))) deci capul sus ca rasplata va fi minunata ;) va pupi!

ursulet pe druuum 16+

Mergi la inceput