imunitate la copii

imunitate la copii | Autor: anam_20

Link direct la acest mesaj

ciao ! ce le dati copilasilor pentru cresterea imunitatii?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Bronhovaxom 10 zile/ luna timp de 3 luni si in rest Propolis C Kids..Dar de ce nu intrebi pediatrul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

In primul rand depinde ce varsta are copilul.
Eu le dau in sezonul rece miere si propolis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Orice supliment/medicament se ia la indicatia medicului care cunoaste copilului, istoricul lui medical.
O alimentatie bogata in fructe si legume face minuni, alaturi de miscarea in aer liber.

Miere de albine si un vaccin antigripal homeopat- asta luam noi pe timpul lunilor reci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Bronhovaxom 10 zile/ luna timp de 3 luni si in rest Propolis C Kids..Dar de ce nu intrebi pediatrul?

Si noi tot bronhovaxom. In rest vitamina C si ursuleti cu echinaceea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

La noi Bronhovaxom-ul face minuni..copilul meu era racit lunar si ff rau, de cand cu Bronhovaxom nu mai are treaba..a intrat si in contact cu copii bolnavi,si e ok, nu a mai racit!Doamne ajuta!!!La noi chiar a functionat, medicul mi-a recomandat sa ii dau 6 luni consecutiv, si asa voi face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

La noi nu a functionat nici Bronhovaxom nici Rybomunil din contra.
Ati dat vreodata copiilor Imunogrip Junior sau Imunomix si daca da ati fost multumite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muso spune:

Miere cu polen, miere cu propolis, miere cu catina(asta merge mai greu ca e acra de la catina).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Miere de albine si un vaccin antigripal homeopat- asta luam noi pe timpul lunilor reci.

poti sa-mi spui, te rog, ce vaccin homeopat ii dai/faci baietelului tau?

Noi abia am scapat de pneumonie si iar e bolnava si am de ales intre a-i face un vaccin, sau sa nu o mai duc deloc la gradinita.
NU ma simt confortabil cu niciuna din variante, dar nu mai pot sa o vad mereu cu febra peste 39.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

INFLUENZINUM -CH 30- 3 bilute/odata/saptamana/in aceeasi zi a saptamanii.

Dar, acest vaccin si concentratia lui este recomandata de pediatra.

Edit: este al doilea an de gradinitza, mers zilnic. anul trecut a avut muci de toate felurile si ceva tuse, anul asta, pana in ziua de azi(MULTUMESC LUI DZEU) nimik. absolut nimik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

De cate ori pe an ati dat bromhovaxon ? Eu i-am dat 3 luni consecutiv in primavara . Medicul lui mi-a spus ca pot sa-i dau din nou dupa 6 luni, dar altii recomanda o singura cura de 3 luni pe an.
De-aia intreb eu in 5 locuri si tot nelamurita sunt

Mergi la inceput