Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***365***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pisik, multumim pt surpriza literara , esti priceputa si la asta

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Uff Ramona, lasa ca mult a fost putin mai este, important e ca o sa va revedeti in curand

Pisik, am citit si eu blogul si tare mi-a placut

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dragelor,

respir langa o gura de cafea - mai doreste cine la ora asta? (dupa ce m-am indopat cu tort acum ma pregatesc de shaorma)

eu sunt intr-o continua stare de neliniste: de febra am scapat de sambata seara dar de problemele de burtica inca nu desi ii dau debridat si biotics (+infacol de 2 zile) - are crampe de se chirceste de durere, are multe gaze prin burtica si o stare constipacioasa de mancat mananca putin si foarte putin (de regim desigur)

am o urgenta, dar revin...

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Eu am teme restante, dar stau rau de tot cu timpul liber, de citit va citesc cand mananc sau corectez lucrari. Colac peste pupaza, maine avem la scoala o stupida de inspectie, de verificare a hartoagelor- deci ce destest eu cel mai mult. Nu ma fofilez de la facut teme, mai ales ca am de caracterizat trei fete tare dragi mie, insa cer o miiica amanare.

Azi a fost foarte frig si ceata pe la noi. De la noua aveam ora la clasa a VI-a care este la demisol. Dupa un sfert de ora de la inceperea orei la geam a aparut Roger, catelul de la scoala: tremura tot si avea promoroaca pe mustati, asa ca l-am bagat in clasa pe geam, sa se incalzeasca si el saracu'. Toata ora a stat la picioarele mele, iar copiii au fost exemplar de cuminti, sa nu-l deranjeze.La un moment dat a aparut directorul care monitoriza absentele si i-am zis ca nu lipseste nimeni, dar ca avem un elev nou. S-a distrat si el, mai ales ca toti copiii erau atat de cuminti, iar in clasa era o atmosfera de sarbatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Aici linkul, acum o sa mearga

https://picasaweb.google.com/olgagireada/Sarcina26Saptamani?authkey=Gv1sRgCJSc7abFpty_Gg
[...]
Mada nu le-am duc niciodata dulciuri la copii, caci asa am inteles de la asistente ca nu au voie. Mai sunt unii care au voie, dar unii care nu au voie deloc si ar fi aiurea sa se uite unul in gura celuilalt, asa ca nu ducem deloc.
Abia astept sa va vad in actiune

Vazut poze! Abia asteptam sa te vedem live!

Am inteles, fara dulciuri! Sa ma invrednicesc sa intru si eu pe mailul comun... nu ar fi fost mai util un grup decat mailul ala... ca logout/login asta e tare complicat...

Denisa-Madalina fericita de http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042" target="_blank"> Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank">http://www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf
p.s.: nu ca redeschid subectul, insa dc ramai in post gravida, e super pacat sau se "accepta"?
am o prietena care a rams in postul Pastelui, si a avut ceva probl in sarcina, chiar pe la 6 luni contractii d-alea nasoale, etc...si ea zice ca d-aia, ca a calcat pe bec exact atunci in per "nepermisa".

Hmmm... de-aia oi fi avut eu contractii nedureroase, ca m-am gravidit cand era voie...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Anaan, I love you !

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

FETELOR, AM DE VANZARE UN COSTUM DE DRAGON!!! ESTE MORTAL!! PENTRU 2-4 ANI. DIN PACATE AM FACUT O COMANDA AIUREA SI M-AM ALES CU ACEST COSTUM CARE II ESTE MIC LUI RARES SI ACUM AS REA SA-L VAND!!!
POATE STITI PE CINEVA..CUMVA...CAREVA...:)
CARE-L VREA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Salutare!

Azi a fost foarte frig si ceata pe la noi. De la noua aveam ora la clasa a VI-a care este la demisol. Dupa un sfert de ora de la inceperea orei la geam a aparut Roger, catelul de la scoala: tremura tot si avea promoroaca pe mustati, asa ca l-am bagat in clasa pe geam, sa se incalzeasca si el saracu'. Toata ora a stat la picioarele mele, iar copiii au fost exemplar de cuminti, sa nu-l deranjeze.La un moment dat a aparut directorul care monitoriza absentele si i-am zis ca nu lipseste nimeni, dar ca avem un elev nou. S-a distrat si el, mai ales ca toti copiii erau atat de cuminti, iar in clasa era o atmosfera de sarbatoare.

nici nu ma asteptam la altceva din partea ta !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

A-propos de asta... Toto al meu... e cam rau...

Hmmm... editez ca-s offtopic rau de tot... da's suparata ca am cainele batran, nah!

marchplayer, de ce tipi la noi!?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput