Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***365***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

chiar asa, pe Duni asta il are cineva? are povesti mai lungi si mai cunoscute din cate am auzit, ca winnie spune cinci prostii si niste cantecele cu versuri stalcite ca al meu copil nu mai pricepe ce-i cu elefantii aia care acuma "se leagana pe pod la domnul castor" si nu pe panza de paianjan cum stia ea

Povesti prea lungi nu spune nici Duni...dar destul de cunoscute: Alba ca Zapada, Scufita Rosie, Ratusca cea Urata, Cei trei purcelusi, Cenusareasa, Printul Fermecat, Iepurele si Broasca Testoasa, Greierele si Furnica. Are si carticica, mai citeste si Madi povestitoarea din ea.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Dupa numeroase telefoane de jucarie, mai simple sau mai sofisticate, vazute si incercate acasa/la magazine/in vizite, Pisilinca si-a ales telefonul care i se potriveste : un fix vechi. Sta cu receptorul la ureche si inventeaza niste conversatii de-mi sta mintea in loc, cu oricine si oricind. Deci...nu subestimati copiii

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Povesti prea lungi nu spune nici Duni...dar destul de cunoscute: Alba ca Zapada, Scufita Rosie, Ratusca cea Urata, Cei trei purcelusi, Cenusareasa, Printul Fermecat, Iepurele si Broasca Testoasa, Greierele si Furnica. Are si carticica, mai citeste si Madi povestitoarea din ea.

Merci Mada, cred ca ne reorientam spre Duni.
Oricum, nu ma omorati, dar eu mai vreau si cate o jucarie care s-o tina intr-un colt macar 10 min pe zi, ca numai dupa fustele noastre sta, ea nu stie sa se joace fara noi, chiar daca uneori nu suntem decat asistenti, dar tre sa fim acolo

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Aici linkul, acum o sa mearga

https://picasaweb.google.com/olgagireada/Sarcina26Saptamani?authkey=Gv1sRgCJSc7abFpty_Gg

Novus tare de tot perlutele Adei Chiti cand era mai mica si o intrebai ce dorea sa devina cand va fi mare zicea "junglareasa"

Ina cu renovatul camerei a fost asa: mi-a luat mama tapet si lipici din Ucraina caci acolo este f ieftin, la jumatate de pret sau chiar mai ieftin - a dat 40 RON, am pus pe 2 pereti si inca mi-a mai ramas; de la Leroy am luat amorsa, lavabil, nunata de vopsea, o trusa cu bidinea, un suport special pentru vopsea, ceva folie protectoare, pensula si alte nebunii - toate 80 RON. Eu cu mama am dezlipit tapetul, un angajat cu mama au dat cu bidineaua si mama a lipit tapetul. Asta-i tot

Mada nu le-am duc niciodata dulciuri la copii, caci asa am inteles de la asistente ca nu au voie. Mai sunt unii care au voie, dar unii care nu au voie deloc si ar fi aiurea sa se uite unul in gura celuilalt, asa ca nu ducem deloc.
Abia astept sa va vad in actiune

Missmami AlexAndra sper sa fiti bine si sa va ocoleasca raceala Fii-miu vad ca-si tot trage nasul. Fug sa-i bag pompa.

Anca te astept la tocanita cu mare interes

Puuuup

Olga, mamica lui David iepurasul si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

SALUT!
Oli iti sta super!nu e scurt delok, as aucm ai zis, insa e mai scurt decat il aveai. Foarte frumoasa burtica, rasfata-te ca mai ai un pik
Am luat si noi azi Bronhovaxom, intram in priza cu el.

Vad ca la noi revistele cu printese si micile surprize sunt foarte binevenite.
La noi functioneaza bine de tot netul si dvd-urile+cartile, le confrunta sa vada dc tot ei sunt cei din poza, chiar ii intreaba.

"dc si elefantul are putza", inseamna ca discutati la alt nivel, norocoasa de mami

p.s.: nu ca redeschid subectul, insa dc ramai in post gravida, e super pacat sau se "accepta"?
am o prietena care a rams in postul Pastelui, si a avut ceva probl in sarcina, chiar pe la 6 luni contractii d-alea nasoale, etc...si ea zice ca d-aia, ca a calcat pe bec exact atunci in per "nepermisa".

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna fetele la pranz,

Am si eu net, cica s-au rezolvat prbl.cu firele ...

De cum am deschis netul am citit mesajul de la sotul care ma anunta cu regret ca nu mai vine acasa sambata ci peste 2 sapt. Apoi m-a sunat pe mess.si era plin de nervi, isi facuse o parte din bagaj... dobotocii nici nu l-au anuntat ca i s-a prelungit contractul, a trecut el pe la secretariat sa intrebe de bilet de avion.
Va dati seaman ce nervi si ce stare de kk am, parca i-am transmiso si lui Stefan care ma tot boceste pentru orice rahatel, tip si eu la el, nici sa vb.cu taca`su nu m-a lasat...
Of, si am cumparat de toate pentru sambata ... acum nu mai am chef nici sa respir, doar sa plang, abia astept sa-l culc pe Stefan si sa ma eliberez... scuze, ca vin cu prbl.mele...

Ma duc sa-i dau mancare copilului...

Alexandra, am avut Duni dar s-a stica, oricum nu a prezentat interes, depinde de copil, parerea mea...

Monn si Olga - super tare fazele cu puzta , m-a facut sa rad un pic pe ziua de azi...

Anca - sunt multe de comentat pe tema ta, tu stii cel mai bine ce ai de facut. I-ai scris atat de frumos acelei "doamne" incat ar fi fost imposibil sa nu impresionaze un suflet nobil, se pare ca ea nu are asa ceva, o intereseaza linistea ei sufleteasca si frica de sotul sau sa nu isi imparta averea cu fiica aparuta din senin... nu stiu, e dureros iar tu esti un suflet sensibil

Ina- imi e dor de o canasta, pacat ca nu stam aproape

Olga - am uitat sa spun ca mi-a placut f.mult povestea fratelui tau care a devenit preot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hai ca intru scurt de tot de la serviciu

Deci, Duni il avem, primit, dar nu prezinta interes, iar mie mi se pare hidos cu vocea aia sparta, ma irita la maxim. Si vad ca donsoara e in asentimentul meu momentan.

Pooh il avem de la Moshu-nasii de anul trecut si sa stiti ca ii place. E ea confuzata cu melodiile cu alte versuri, dar mereu il apasa, a prezentat interes mult timp. Acum cam zace, dar din cand in cand isi mai aduce aminte.
Cam asa e si Mickey, precum Pooh, are buton de povesti si buton de cantece si in fiecare e vorba de cate un personaj. A, si se si misca.

Aseara si azi dimi mai discutam de Mosh si ce sa aduca. La ce sa aduca lucrurile sunt destul de schimbatoare (contant e acets Mickey), carte, puzzle cu trenulet, osol (ousor) Kindel, etc. La ce sa nu aduca in schimb lucrurile sunt clare si constante: nu vau sa-mi aduca baloane, o sa il sun sa ii zic

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Neta fetele!
Monnvas, pun pupic si un strop de tarie si putere sa teceti cu bine de boala, si mii de pupici Injinerului sa se faca bine mai repede.

Oli iti sta super, imi place de mor, te face mai vioaie mai tanara (daca asta se poate). O sa-ti prinda foarte bine cand bebe te va trage de par. Vrem si poze cu camera lui bebe.

Pisik, e clar, Mosul va aduce baloanele la noi, pe toate daca se poate. P.S. super postarea ta de pe blog. Pupici

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput

Ramona, imi pare tare rau de necazul vostru. Bine macar ca sunteti sanatosi....si o sa va revedeti curind!

De Aris mai stie cineva ceva? Ca ma tin sa va intreb de citeva zile si...uit.

Monn, ce face juniorul? Bianca, voi ati mai facut febra? Gianina, si voi erati "pe dreapta", v-ati revenit?

Mergi la inceput

A, si am uitat sa spun, dar vad ca e momentul bun, ca s-a "rasuflat" treaba cu portrete si caracterizari. Daca am uitat sa descriu pe cineva, sa imi spuneti va rog, ca nu am facut-o cu intentie sau rea vointa. Numai ca vad ca il ultima vreme, cea mai folosita sintagma in postarile mele este "am uitat"

Mergi la inceput