Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***365***
Raspunsuri - Pagina 12
AlexAndra_81 spune:
Noi ne-am trezit cu mucii curgand ca la robinet si parca si cu un pic de rosu in gat, dar eu pe asta nu prea il recunosc, asa ca am dus-o totusi la gradi, sper sa n-o fi comis
Amalia
AlexAndra_81 spune:
L-a cumparat cineva pe Mickey povestitorul? E ceva de capul lui? Noi il avem pe Winnie povestitorul de anul trecut si acuma a inceput sa-i dea un pic de atentie si ma gandesc ca-i cam acelasi lucru, nu stiu daca sa mai bag banii.
Amalia
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexAndra_81 L-a cumparat cineva pe Mickey povestitorul? E ceva de capul lui? Noi il avem pe Winnie povestitorul de anul trecut si acuma a inceput sa-i dea un pic de atentie si ma gandesc ca-i cam acelasi lucru, nu stiu daca sa mai bag banii. Amalia |
Io stiam de un Duni- povestitor.
Exista si Mickey....
AlexAndra_81 spune:
chiar asa, pe Duni asta il are cineva? are povesti mai lungi si mai cunoscute din cate am auzit, ca winnie spune cinci prostii si niste cantecele cu versuri stalcite ca al meu copil nu mai pricepe ce-i cu elefantii aia care acuma "se leagana pe pod la domnul castor" si nu pe panza de paianjan cum stia ea
Amalia
novus spune:
Mie personal povestitorii astia mi se par bani aruncati pt ca se plictisesc repede copiii de aceleasi placi, stiu cum a fost la noi cu telefonul vorbitor de la fischer price, caruia abia acum ii acorda atentie d-soara si oricum nu merita banii, mai bine fac eu pe Moni povestitoarea
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui AlexAndra_81 ieri in Real copilul meu ma striga 'miss mamiiiiii' ! Amalia |
pup iu tu englezoaicelor !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
citat din mesajul lui AlexAndra_81 L-a cumparat cineva pe Mickey povestitorul? E ceva de capul lui? Noi il avem pe Winnie povestitorul de anul trecut si acuma a inceput sa-i dea un pic de atentie si ma gandesc ca-i cam acelasi lucru, nu stiu daca sa mai bag banii. |
Noi il avem pe Duni povestitorul, de acum 2 ani. Si tot acum a inceput sa prezinte interes... (pana acum apasa la nimereala pe butoane, de ma apuca pe mine disperarea si i-l pusesem mai ferit, sa nu mai dea de el sa il kitzaie ). Singurul avantaj al lui Miki e... ca e Miki. Si asta e un avantaj de necontestat.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
chatonel spune:
citat din mesajul lui novus Mie personal povestitorii astia mi se par bani aruncati pt ca se plictisesc repede copiii de aceleasi placi, stiu cum a fost la noi cu telefonul vorbitor de la fischer price, caruia abia acum ii acorda atentie d-soara si oricum nu merita banii, mai bine fac eu pe Moni povestitoarea www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
complet de acord: astea sint jucarii cind vrei s-arunci copilul intr-un colt, sa nu te deranjeze, dar EL stie sa-si ceara drepturile si jucariile de-astea nu-l intereseaza/impresioneaza. copilul vrea sa interactioneze cu alte persoane, cu cu o masina vorbitoare careia i se uzeaza placa