Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***365***
Raspunsuri - Pagina 11
inapreda spune:
Foarte tari Ingi si Ada!
Sper ca Ingi e mai bine; ma bucur, Monn, ca Marius si-a aratat adevarata fata!
Pe Ian acum l-am trezit cam obligat-fortat ; mai exact, i-am pregatit biberonul cu lapte si i l-am bagat in gura! Habar n-am ce au facut aseara si la ce ora s-au culcat de a fost in stare sa doarma atit!
Jambo a fost "de servici" cu Ian pentru ca eu am fost la canasta -deci, Olga, de aia nu aveam somn aseara!-.
Merg sa-mi spal parul ca apoi vreau sa iesim afara; azi nu fac mincare pentru ca am facut ieri mai multe feluri
PS. Olga unde ai gasit tapet asa ieftin si fain? Ai renovat peretii INTREGII camere cu 120 Ron? Spune-mi si mi cum
inapreda spune:
Pisik, mi-a placut surpriza ta; nu stiam ca esti talentata SI in acest domeniu! De fapt, ca SINTETI talentati!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Pisik, mi-a placut surpriza ta; nu stiam ca esti talentata SI in acest domeniu! De fapt, ca SINTETI talentati! |
Pisik felicitari...v-am citit pe ambii pe domnu'Pisik(imi place cum suna) Va citesc si va urmaresc cu drag...mi-a placut ce si cum ai scris...cred si pentru ca totul vine din suflet.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
pisigri spune:
Si mie imi place, si mie imi place...!
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
denisamada spune:
citat din mesajul lui Monnvas Perla la 38 de grade: Tati, ai putza mare... ca elefantul! |
Se keama coditza! (de elefant, eventual )
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
citat din mesajul lui chatonel anca, la adoptii certificatul nu se rescrie? ca io asa credeam, ca se face certificat nou cu numele parintilor adoptanti. |
Ba da, desi mie mi se pare o mare tampenie... Am ramas foarte mirata cand am auzit asta. Adik se face un fel de certificat AUD.
denisamada spune:
citat din mesajul lui olishka Anamariame poti sa trimiti si banuti daca vrei, caci o sa le mai luam la mamici si copii portocale si banane caci alte dulciuri nu au voie. [...] Si David este fascinat de puta Luis tat-su intr-o zi desenam pe IPad si el imi zicea ce sa desenez si eu desenam. La un moment dat imi zice sa-i desenez o puta. I-am zis ca nu stiu sa desenez Asa ceva si nici nu--i frumos. S-a enervat, s-a uitat ciudat la mine (gen "uite cum se face") si a facut o liniuta mica, putza David, apoi una mult mai mare, putza tata , apoi a umplut ecradeputy putele tuturor cunoscutilor N-am mai rezistat si m-a pufnit rasul rau de tot. [...] M-am tuns, m-am vopsit, zici ca sunt stirista |
Ups! Nu au voie dulciuri deloc?
Coditze... coditze...
Asteptam linkul corect, sa te vedem shtirista! Oricum, ne vedem sambata la Mall, daaaaaa?
novus spune:
citat din mesajul lui pisigri Si mie imi place, si mie imi place...! http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Si mie, si mie !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Ada mai nou e mare familista, in sensul ca orice jucarie trebuie sa aiba mami, tati si ... Omi , la ea asta e schema de familie ! asa ca daca avem o ratusca mica trebuie musai gasite inca vreo 3 mai mari si tot asa, are grija de ele, le culca, la spala si mai ales le alinta sa nu planga dupa vreun memebru din familie Si perla de aseara : mami, nu te mai comporta asa, doar nu esti doamba din jungla replica e din cartea junglei doar ca ea a adaptat-o |
La noi familia e mai restransa, trebuie stabilit doar "cum keama pe mami lui si tati lui".
Si sa nu fii doamba din jungla, ca nu mai merem cu tine la plimbare, daaa???
AlexAndra_81 spune:
Neata fetele
Monvas, sanatate multa
Gaza, frumoasa lista de cadouri, multumim
Pisigri, eu n-as fi luat globul, mi se pare prematur
Anca, toata admiratia mea pentru lipsa de resentimente fata de mama ta, eu nu cred ca as reusi. Probabil ca as fi cautat-o si eu in locul tau, dar as fi cladit ditamai zidul daca primeam asa o reactie din partea ei. Esti tare oricum
Novus, Ada pare un copil mare si matur daca are ea rabdare sa-si faca lista pt Mosu in magazin, in fata tentatiilor, noi nu reusim performante din astea, noi le vrem pe toate acum dar ne consolam cu doua oua kinder, musai doua mereu, ea daca are o manuta libera cand iese din magazin incepe spectacolul
Amalia