Citat: |
citat din mesajul lui irinabobe in ultima instanta asa o sa fac desi saracu copil nu cred ca va fi prea haios in colanti... mamica de Rares 21.02.2010 |
Irina, daca gasesti pe undeva pantaloni albi de baiat da si mie de stire. De 4 zile bantui pe tot netul cautand pantaloni albi de baiat. Tot fulg de nea o sa fie si al meu (ma rog, totta grupa). Daca nu gasesc improvizez cu colanti...dar nu as fi multumita pe deplin.
ruxulic deocamdata pantaloni albi simpli nu am gasit, am luat din mall niste pantaloni din polar alb care insa au o banda si o inimioara argintie undeva sus. ma gandesc ca dc ii pun o camasuta mai lunga nu se vor vedea...oricum daca vad te anunt.
Uraaa, am gasit pantaloni albi la H&M...(jur ca nu vreau sa le fac reclama si sper sa nu se considere asa). Erau la reducere, 20 lei. Au jeansi albi si inca niste pantaloni albi dintr-un fel de panza, de vara. Eu am luat jeansii, model skiny, foarte frumosi, foarte ieftini si foarte la tzanc pt serbare.
La Unirea...sigur mai au..adik eu am luat aseara si mai erau cel putin 10-15 perechi. De aseara de la ora 19 pana azi ...nu cred ca s-a terminat "costumatia de fulgushor".