help. pantaloni albi unde?

help. pantaloni albi unde? | Autor: irinabobe

Link direct la acest mesaj

buna fetelor. va rog mult ajutati-ma si pe mine daca stiti. pentru serbarea de craciun baietelul meu de 2 ani trebuie sa fie imbracat in alb (va fi ingeras). asa ca am misiunea imposibila sa gasesc o pereche de pantalonasi albi pt un baietel de 2 ani. stiu ca pare stupid dar pe cuvant am cautat la zara, hm, mothercare si nimic. au doar cu volanase si floricele pt fetite. asa ca va rog mult daca ati vazut pe undeva spuneti-mi si mie unde as putea gasi? multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ia o pereche de colati albi simpli si deasupra pune o camasuta lunga (bluza) alba.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

in ultima instanta asa o sa fac desi saracu copil nu cred ca va fi prea haios in colanti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

sau ai putea inchiria un costum de ingeras. Era o firma faina, fabrica de petreceri parca, pe popa nan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Exista si costume de ingerasi, sigur gasesti prin dragoane, eu am vazut saptamana trecuta la un magazin de jucarii, era 24 de lei si includea si bagheta, aripile si aura

La Kiabi au colanti albi uni sigur, sigur, am vaut pe site-ul lor (cu punct com). M-am interesat pt ca presimt si pt serbarea noastra ceva cu fulgi de nea, ingerasi...

Edit: daca nu gasesti si nu gasesti trimite-mi un PM ca am io unii unisex din poplin, pt 3 ani dar sunt reglabili in talie iar mansetele le poti sufleca putin

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Fii mei au fost de-a lungul timpului oameni de zapada. Prima data a avut de imprumut niste pantaloni albi de la costum popular (spre sfarsitul serbarii s-au schimbat cu ii pt ca au avut si dans popular). La cel de-al doilea copil am folosit niste pantaloni de la costumul de karate. A fost f bine. Tot aia i-am folosit si in vara cand a fost fluture alb. La noi a fost o problema ca gaseam peste tot numai aripi albe de inger iar de fluture colorate. Cred ca poti sa te descurci cu pantaloni albi de la karate, o camasa alba mai lunguta, lasata peste pantaloni si cu aripioare de inger pe care le gasesti la toate buticurile cu chinezisme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Eu am avut o problema similara in vara, cand Alex trebuia sa fie pisica, si nu gaseam decat Hello Kitty peste tot dupa ce n-am gasit nici macar haine "animal print" (desi intr-o vreme eram satula de ele) pana la urma l-am facut pisica alba, si i-am luat din piata niste pantaloni gen salvari, de fete, le-am taiat fundita din talie si i-am lasat un tricou mai lung, peste pantaloni. La final a iesit asa. Alex a fost multumit, acum folosim pantalonii pe post de pijama, si lui i-a ramas intiparita ideea ca sunt "pantaloni de pisica" copiii chiar sunt mult mai putin pretentiosi decat noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Anul trecut cand a fost costumat in ingeras, avea 2.10 ani si l-am imbracat in dres alb si o camasuta alba mai lunguta. Zau ca mie nu mi-a parut deloc caraghios. Uite aici..e cel cu punga de cadou in mana..http://entertainment.webshots.com/photo/2903180120103911837NpkxNw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xxxwoman spune:

Duoamne duoamne... ma vad pe mine anul trecut inainte de serbare... Bine ca la voi s-a pus tematica deja... eu pe ultima suta de metri cautam imbracaminte alba pentru baietel...

Am ajuns si-n dragon... intrebam de pantaloni de baietel si toti de-acolo ziceau primii "Nu avem albi!"... cred ca toata gradinita roia prin acelasi dragon cautand acelasi lucru.....
Intr-un final am improvizat - pantaloni albi mai de fetita asa, un tricou polo si pe deasupra un pulover alb (pe care l-am gasit exact la iesire din dragon, dupa ce deja luasem o camasa alba muuult prea mare pentru el.... ). Ei au avut aripile de la gradi, din pene... toti aveau la fel.
Daca imi lasi o adresa de mail iti trimit poze... Eventual zi-mi lungimea de care ai nevoie si daca ti-s ok ti-i trimit (imprumut :D). Al meu avea vreo 3 ani si un pic, dar e mai pitic de fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor multumesc mult pt idei. voi cauta si pe la fetite pote reusesc sa incropesc ceva daca nu am vazut la next niste papuci albi blanosi mai inalti ii voi lua pe aia cu niste colanti albi si un tricou mai lungut si asta e...acu la 1.8 ani banuiesc ca va fi haios chiar si in colanti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Vezi daca nu gasesti niste tenisi albi. Macar sa-i folseasca si dupa.

Mergi la inceput