Brum. N-D 99- Bv Walkiria, miere, mariucas!!
Raspunsuri - Pagina 13
cristi07 spune:
Felicitari Walikiria! bine ai venit David Andrei!
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (37 saptamani)
cristi07 spune:
Hellen, nu am mai auzit teoria asta cu pompa si lasatul sanilor.
Din experienta mea nu am folosit decat o data/de doua ori pompa sa imi detensionez sanii si tot s-au lasat
. mai degraba are legatura cu "materialul clientului"
, cu fluctuatiile de greutate...
msilvy spune:
buna fetelor !
intai felicitari walkiria ! sanatate multa la amandoi ! bine ai venit david andrei !
alecori : sa inteleg ca ai nascut natural ? (ca si tu ca si mine iti faceai probleme din cauza placentei anterioare).
am vazut ca se preocupa cineva pe aici ca daca nu recunoatse contractiile ? si eu am aceeasi problema .
daca nu recunosc contractiile ? ca dureri am de toate felurile chiar si de vanzare !
daca mi se rupe apa cand sunt la dus si nu-mi dau seama ?
daca mi se rupe apa la dus si nu-mi dau seama ?
msilvy spune:
hellen : sunt la primul bebe dar am vazut la sora mea si la prietenele mele : nu are legatura pompa cu lasatul sanilor . doua dintre ele nu au folosit pompa deloc si li s-au lasat (si au 24 respectiv 28 de ani)
sora mea a folosit pompa ca nepotul meu era puturosel si nu prea lua sanul si s-au lasat (are si sani mari , cupa D sau E)
cum zicea cristi depinde de multi alti factori dar in nici un caz de pompa .
hellen79 spune:
cris o data de doaua ori nu e problema daca o folosesti cica nu ar fi problema, prietena mea a folosit-o o luna- o luna jumatate ca a fost bebe mic si nu putea trage
in privinta kg eu abia astept sa scap de ele am pus 15 kg eu zic ca e ok pt 2 mai pun 1 pana nasc + 3-4 de dinainte sunt suficienta, prietena mea e genul ala naspa slaba inainte slaba in timul si dim maternitate putea sa prezinte costume de baie
35+
si 
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hellen79 cris o data de doaua ori nu e problema daca o folosesti cica nu ar fi problema, prietena mea a folosit-o o luna- o luna jumatate ca a fost bebe mic si nu putea trage in privinta kg eu abia astept sa scap de ele am pus 15 kg eu zic ca e ok pt 2 mai pun 1 pana nasc + 3-4 de dinainte sunt suficienta, prietena mea e genul ala naspa slaba inainte slaba in timul si dim maternitate putea sa prezinte costume de baie 35+ si ![]() |
da, asta spun ca tot s-au lasat...:( fara sa o folosesc mult.
cristi07 spune:
Firicel, ce minune de baietel ai tu acolo! e tare scump!
msilvy spune:
va rog , cine poate sa-mi trimita si mie PM cu telefonul si numele de la picassa ca nu mai stiu unde l-am notat . (si nici nu prea am chef sa caut)![]()
![]()
hellen79 spune:
daca se poate va rog si eu un PM cu mail si parola, as vrea sa vad si eu bebei
35+
si